Napi horoszkóp (11. 27. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 27.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód még mindig jó helyzetben van. Talán a kockázat riaszt meg, vagy olyan értesüléseket szerezhetsz, amelyek óvatosságra intenek. Ma ne keresd a küzdőtereket, hanem lehetőleg vonulj „fedezékbe”. Gondold át tapasztalataidat, mérlegeld esélyeidet. Higgadj le! Amilyen szertelen vagy, az sincs kizárva, hogy végleg elmegy a kedved a vállalkozástól. Talán ráébredsz, hogy a szerényebb biztos is jobb a bőséggel kecsegtető bizonytalannál.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha úgy érzed magad, olyan fáradt vagy, mintha már péntek lenne, és egy fárasztó, idegtépő hét állna mögötted, fogyassz vitaminban gazdag, kalóriaszegény ételeket, dohányozz, kávézz kevesebbet! Gondold át: nem véletlenül tanácsolják az orvosok, hogy időben kell aludni menni, hiszen az éjfél előtti órákban a legmélyebb, a legpihentetőbb az alvás. Emlékezz vissza, mikor feküdtél le utoljára éjfél előtt?







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll a Neptunnal. Ne utasíts vissza egy megbízást csak azért, mert úgy gondolod, hogy rangodon aluli, kinőttél már abból, hogy ilyen gyermekeknek vagy kezdőknek való munkákkal bíbelődj. Később megbánhatnád, hiszen nincs az a feladat, amelyből ne lehetne valami rendkívülit kihozni. Ne engedd, hogy mások arassák le a babérokat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, közelít a Marshoz. Minden jel arra utal, hogy sűrű lesz a hét második fele, s ezt már ma is érezheted. Hangulataid, ösztöneid irányítanak. Ez néha nem rossz, de azért nem árt, ha az ész kontrollját megőrzöd. Ha azonban ma csupáncsak az ösztöneidet követed, nem fogsz csalódni. Ha kutatómunkát végzel, jól hasznosíthatod megérzéseidet. Este pedig lehet, hogy végre találkozol az Igazival…








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a többi bolygó kellemetlen fényszögeihez közelít. Minden erődre szükséged lesz, ha terveidet valóra akarod váltani. Ezért ne aprózd el magad, összpontosíts arra, amit pillanatnyilag a legfontosabbnak tartasz. Így is közbejöhetne ezer dolog, ami elvonja figyelmedet. Nem segít viszont, ha ezért csak másokat okolsz.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, az ész bolygója, kellemetlen fényszögben van a Neptunnal, a „lehet” szó tulajdonosával. Itt az ideje, hogy legalább felületesen mérleget vonj az ez évi kiadások-bevételek között. Nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy veszteséggel, avagy nyereséggel zárod-e ezt az évet. Így az is kiderül, hogy mennyit költekezhetsz még az idén. Szerencsére kielégítő az eredmény. Akár már ma útnak indulhatsz, hogy az év végi ünnepekre beszerezz néhány apróságot.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód kapcsolódik a Neptunhoz, emiatt esetleg a legjobb hírt is fenntartással fogadod. Talán magad sem érted, hogy mi történt, csak azt tudod, hogy minden mögött valami gyanúsat látsz. Pattanásig feszült idegekkel várod, hogy felfedezhess egy hibát. Ez a nagy koncentrálás alaposan kifáraszthat, s alig várod, hogy elpilledhess otthon. Próbálj meg azonnal kikapcsolódni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat még nem érte el a Jupiter. A méltatlanság annál is inkább fáj, mert tudod, hogy főnökeid és kollégáid egyaránt elégedettek munkáddal. Szeretnek és tisztelnek, legalábbis ez derült ki az eddigi reakciókból. Hogy most mi okozta a hirtelen váltást, nem tudni. Szerencsére vannak jó hírek is. Orvosodtól megnyugtató leleteket kapsz, s ha belegondolsz, az egészségnél fontosabb dolog nem létezik.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tegnapi borús hangulatod folytatódik, esetleg tovább romlik. Munkádat nem élvezed, pusztán rutintevékenységnek látod. Szabadidődben olyan dolgokban sem leled kedved, amit eddig pedig szívesen csináltál, szerettél. Kínzó ürességérzésedben meggondolatlan, felesleges lépésekre szánhatod el magad. Ehelyett inkább fordulj régi barátaidhoz, vagy ha ehhez sincs kedved, vegyél elő egy jó könyvet.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban van a fővilágosítóval, a Nappal. Előtérbe kerülnek egyébként jelentéktelennek vélt dolgok. Érzelmi világodat erősen befolyásolják a ma történtek. Ne légy túlzottan következetes! Lehet, hogy olyan programot, diétát állítottál be magadnak, amelyről menet közben kiderül, hogy csak hajszoltság és depresszió árán teljesíthető. Annyit nem ér egyik sem. Ne hajszold magad a végkimerültségig!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód kellemes kapcsolatban van a ringató Holddal. Még a főnököd dicséretét is úgy hallgatod, hogy alig bírsz elfojtani egy amolyan kiadós ásítást. Végtére is rendkívül unalmas, amit mond, és az is, ahogyan mondja. Az unos-untig ismert munkatársak sem villanyoznak fel. Tetézi ezt az egészet az is, hogy még a tévében sincs olyan műsor, ami igazán lekötne téged.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. Ne várd, hogy álmaid maguktól valóra váljanak. Ezért tegyél gyakorlatias lépéseket, hogy megvalósíthasd őket, ahogy csak lehet. Bár romantikusan közelítesz a szerelemhez, ne emeld piedesztálra a párod, mert ott elveszíti fizikai „földiességét”. Partnerednek nem lehet könnyű az általad felállított szabályokat elfogadni.

Exit mobile version