Napi horoszkóp (12. 05. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. December 05.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Ma teljesen képtelen leszel az alkalmazkodásra, képtelen leszel arra is, hogy nyugodtan elengedd magad. Mint tervező és stratéga, jelszavad: „mindent vagy semmit”, ami nagyon megnehezíti a kompromisszum elérését. Szerelmi téren erős vagy, hangyányit erőszakos és titokzatos, ha hibásan irányítod ezt a hajlamodat, kimondottan féltékennyé válhatsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Lehetséges, hogy a família rád bízza, hogy intézd a család örökségi ügyeit vagy rendezd a családi ingatlanok tulajdonjogait. Mindenképpen nézz utána, hogy minden adó, minden biztosítás, ami a családi tulajdonban lévő ingatlanokra vonatkozik, rendben legyen, ne legyen elmaradás. Ha a Vénusznak a születési horoszkópodban is kihívó aspektusai vannak, ma nagyon bizonytalannak érezheted magadat, lehetsz akár túlzottan a szerelemnek is a megszállottja.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, közelít a Naphoz. Ezzel a bolygóállással könnyen lehet, hogy olyan munkalehetőséget ajánlanak fel neked, ahol a figyelem központjába kerülsz, lehetne ez pl. egy színpad is, vagy egy napilap szerkesztősége. Ha most bármilyen kapcsolatod megszakad, ne sajnáld, mert rögtön kapsz helyette újat. Ha autót kívánsz cserélni vagy újat szeretnél vásárolni, erre is lesz bőven alkalmad, higgy magadban, sikerülni fog minden!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Mérleg jegyében áll. Szereted ma másokra rávetíteni a saját akaratodat, és hajlamos leszel a durcáskodásra. Adakozó vagy, ha az idődről és a szolgáltatásaidról van szó, amit te nyújtasz, mindenképpen szolgálni akarod az embereket, de nehezen fogod most megérteni az érzéseiket. A saját akaratod fontos neked, és csak azt leszel hajlandó tenni, ami az akaratoddal egyezik.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kapcsolatban van a Szaturnusszal. Barátod kevés van, de azok mellett jóban-rosszban kitartasz. Téged nagyon nehéz kiismerni, vagy éppenséggel lehetetlen. Tele vagy ellentmondással, gyakran lelki és érzelmi összeütközésbe kerülsz önmagaddal. Híres vagy arról, hogy belelátsz az emberekbe. Képes vagy mulatni önmagadon, de ezt másoknak, még a legközelebbi hozzátartozóidnak sem ajánlanám. Könnyen döntesz barátságban, kapcsolatokban.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a kommunikáció házában áll. Úgy érzed, muszáj közölnöd legbelső gondolataidat a világgal, főleg akkor, ha íróként működsz. Persze lehet, hogy épp az ellenkezője történik. Saját érzékeny természetedet és mély betekintésedet arra kellene használnod, hogy mások kommunikálhassanak veled, pl. tanácsadás. Lehet, hogy a háttérből irányítasz dolgokat, és másokon keresztül hallatod a hangod. Lehet valami olyan titkos elfoglaltságod, amely nyilvánosságra kerül.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A lehető legjobb időszakot választottad arra, hogy megszerezd a jogosítványt, vagy egy kicsit gyakorold a vezetést. Barátaid alig várják, hogy akár ebben, akár másban a segítségedre siethessenek. Ha a jogosítványod mellé autót is szeretnél vásárolni, mindenképpen hallgass azokra, akik nálad ehhez sokkal jobban értenek, de inkább bízd a választást a szakértőkre. Ne sajnáld, ha egy kicsit többet kell majd fizetned, mint amennyit erre szánt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sosem fáradsz el, a végletekig képes vagy bármire, akár munkáról, akár másról van szó. Most az anyagi javakra kellene helyezned a hangsúlyt, hiszen rendkívüli módon tudsz gazdálkodni, és a mai, kissé nehezebb világban is megtalálod a helyedet. Komoly lehetőségeid adódnak arra, hogy növeld anyagi biztonságodat, és akár milliókat is össze tudnál most gyűjteni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Meglehetősen harciasan viselkedsz, mégsem vagy kellemetlenkedő, pontosan tudod, merre van az irány, amerre menned kell, és el fogod tudni érni, hogy téged mindenki komolyan vegyen. Talán észre sem veszed, hogy milyen sokat változtál az elmúlt két-három év alatt. Határozottabb, magabiztosabb lettél, sőt talán egy kicsit erélyesebb is. Nemhiába fáradoztál azon, hogy anyagi helyzetedet biztosabbá tedd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. Te is tudod, hogy alaptermészetedre nem jellemző az adakozás, ismered, gondolom, azt az oldaladat is, amely kissé mindig távolságtartó, és másokat is a falakon kívül tart. Úgy érzed, hogy mindenért keményen meg kell dolgoznod, ezért meg is becsülöd, ha kapsz valamit. Komoly felelősséget érzel a gyermekekkel kapcsolatban, akár a te gyermekedről, akár máséról van szó.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Okos és szellemes ember vagy, aki mindenkivel szemben előzékeny, aki megbecsüli embertársait. Őszinte és szavahihető vagy, aki komolyan veszi a „jótett helyébe jót várj” elvét. Az emberekhez és körülményekhez jól alkalmazkodsz, ügyes és megbízható vagy. A légynek sem tudnál ártani, terveidet lépésről lépésre türelemmel valósítod meg. Eléggé változékony vagy, de a lelked mélyén mindig jó szándék vezérel. Hajlamosabb vagy most arra, hogy komoly áldozatokat vállalj, sőt akár lelki harcokat is vívsz a materialista gondok miatt.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Holddal. Nagy hatással tudsz lenni embertársaidra, és mindenkinek imponálsz. Jó társalgó és vendégszerető ember hírében állsz, aki képes egyszerűen is élni, ha a helyzet úgy kívánja. A kalandos és izgalmas élményeket, a kockázatokat igyekezz most is messze elkerülni. Fellépésed magabiztos, jó ízléssel és művészi érzékkel rendelkezel.

Exit mobile version