Napi horoszkóp (12. 19. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. December 19.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a családias Rák jegyében, visszafelé halad. Nagy fába szeretnéd vágni a fejszédet: talán családot alapítasz, talán kiházasítod gyermekeidet, vagy más fontos elhatározásra jutsz. Lehet, hogy ezzel komoly fejtörést okozol magadnak, mert olyan felelősséget vállalsz, ami könnyelműség mostani helyzetedben. Ha úgy érzed, hogy a döntéssel már nem várhatsz tovább, akkor tényleg nem tehetsz mást.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz a dolgos Skorpió jegyében áll. Ezt is tennél, azt is tennél, s mivel két dolgot egyszerre tenni nem lehet, végül is nem teszel semmit. Ha csak az nem számít tettnek, hogy azon vívódsz, tenned kellene már valamit. Tárgyalásaidat, fontos megbeszéléseidet halaszd el, a következmények beláthatatlanok lennének! Nagy tanácstalanságodat kedvesed is nehezen viseli.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt hárman is körbeveszik. Rendkívüli adottság – most különösen nagy hasznát veszed –, hogy amikor a legjobban összekuszálódnak a dolgok, akkor állsz a helyzet magaslatán, s mint egy nagyszerű dirigens, percek alatt képes vagy rendet teremteni a „zenekarban”. Ezen a napon légy fokozottan óvatos a közlekedésben, mert abban a káoszban senki sem képes rendet teremteni. Egyszerűen túl kell élni!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold nagyon rosszkedvű. Ne mondj le az élvezetekről a korodra hivatkozva. Nevetségessé tennéd magad ezzel az ismerőseid előtt. Úgy is tudják, hogy csak mellébeszélsz, és semmi bajod. Ne vond magadra közeli munkatársaid figyelmét, nem tenne most jót neked egy csúf pletyka. Vigyázz jobban, kinek mit mondasz. Ne bízz meg senkiben egyformán. Sokszor csalódtál már, mikor tanulsz végre belőle?








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap másik három bolygóval erősíti magát. Ami a bolygóállásokat illeti, számodra kedvező az összhatás, segítő erők működnek közre abban, hogy szépen elsimuljon minden, szinte magától. Értetlenül, de boldogan veszed tudomásul, mint már annyiszor, hogy téged az égiek ritkán hagynak cserben. Ezúttal sem teszik.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Jupiterrel. Hogyan is gondolhattad azt, hogy ma korán hazaérsz? Hiszen legrégebbi és egyben legjobb barátoddal találkozol sok-sok hónap után először. Mindig is hosszú estéket beszéltetek át, mikor hetente találkoztatok. Ne tervezz be semmilyen más programot! Úgyis késő éjszakáig fogtok beszélgetni, a múltat idézve hamar elröpül az idő.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz csatlakozott a Neptunhoz. Nincs visszaút. Végig kell járnod a számodra kijelölt ösvényt, amelyen egyszer elindultál. Azért, mert időközben kiderült, hogy göröngyös, megpróbáltatásokkal teli, nem kell azonnal feladnod! Lehet, hogy több munkát és időt igényel, mint remélted, de hidd el, megéri! Ne anyagi természetű elismerésre számíts, ha sikerül. Partnered ismét remek társnak bizonyult.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó együtt áll a Jupiterrel. Az év utolsó hónapjában nem árt számot vetni azzal, hogy mit tudtál megvalósítani eddig, s mit nem. A könnyű fajsúlyú dolgokat kicsit előbbre vetted, s ezekkel nem is állsz rosszul. A fajsúlyosabb, nehezebben megvalósítható feladatokat azonban eddig jobbára csak tologattad. Fogj hozzá ezekhez, míg nem késő.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Üzleti, pénzügyi manőverek lebonyolításához kedvező a nap, több lehetőség is kínálkozik anyagi helyzeted javítására. Érzelmi életed viszont összekuszálódik: el kellene döntened, hogy szakítasz-e újdonsült ismerősöddel, vagy belekezdesz a kapcsolatba, és istenhozzádot mondasz eddigi partnerednek. Esetleg megpróbálod a két partnerrel párhuzamosan, de vigyázz, veszélyes játékot űzöl!







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kapcsolódik a Marshoz, a sport bolygójához. Erőtlenség vesz erőt a Bakokon. A sportolás bármilyen formájával, a mozgás élénkítő hatásával tudnak tenni ellene. A Bakok segítő fűszernövénye a szegfűszeg. Azzal is próbálkozhatsz, különösen, ha nagyon fáradt vagy. Szegfűszeges forralt bor mézzel csodát művelhet. Nagyon érzékenyen reagálsz ma a dolgokra. Szinte beleláthatsz a lelkekbe.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a munka házában kezdi a napot. Az év utolsó hónapjában vagyunk. Már megint elszaladt egy év, de vajon hogyan s hová… Roppant erővel vágysz élni, olyan dolgokat tenni, melyekben maga az élet nyilvánul meg. Úsznál, futnál, ennél-innál, szeretnél. Most azonban, bármily fájó is, kimutatásokat kell készítened. Brr!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun ma egyáltalán nincs jóban a Vénusszal, a kedély bolygójával. Kedvetlenül tengsz-lengsz otthon, ugyanúgy, mint ha a munkahelyeden lennél. Úgy érzed, nincs különösebb célod, amelyre érdemes volna összpontosítanod, amelyért érdemes volna áldozatokat hoznod. Ahhoz meg nem fűlik a fogad, hogy apróságokra fecséreld az erőd, hiszen ilyet már magad sem tudod, hányszor tettél. Ne légy ilyen szigorú! Próbáld meg még egyszer!

Exit mobile version