Napi horoszkóp (12. 20. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. December 20.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha egy üzlet beindult, ha akarnád, se tudnád leállítani. Nagyon megszaladt most a szekered, sorra nyered a pályázatokat, s fürdesz az elismerésben. Az eszed is úgy vág, hogy „borotválkozni lehetne vele”. Általános figyelmet keltesz, de vigyázz: nem mindenki nézi jó szemmel sikereidet. Talán munkatársaidnak is terhes a dicsőséged. Fordíts több figyelmet azokra, akiket könnyen elveszíthetsz, ha túlzott önszeretetedben elfeledkezel róluk.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. A minap még azt is képtelen voltál eldönteni, hogy igyál-e még egy kávét. Sodortak magukkal az események, s te kényük-kedvük szerint hányódtál ide-oda. Ma viszont minden fordítva van: annyi fontos dologban döntesz ügyesen, bölcs belátással és határozottan, hogy még a nagyüzemben működő parlamentet is lepipálod. Igaz, nem is vacakolsz annyit „csip-csup” ügyekkel.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, csupa kellemes kapcsolatban áll a többi bolygóval. Ha kétségbe vonnád egy szaktekintély állítását, ezzel jókora vihart kavarnál magad körül. A dolgok megkérdőjelezése nem feltétlenül rossz tulajdonság, ám ha nem rendelkezel elegendő bizonyítékkal tagadásod bizonyításáról, még pórul járhatnál. Az a legjobb, ha nem csupán tagadni vagy képes, hanem állítani is, és a tekintélytisztelők hamarosan a te táborodba állnak. Megfontolt, higgadt, alátámasztott érveléseddel idővel többeket állítasz magad mellé, mint tüzes szólamokkal és fogadkozással.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma éppen jegyet váltott. Munkahelyeden konfliktushelyzet fogad. Pillanatok alatt kell eldöntened, melyik oldalra állsz. Hallgass az ösztöneidre, lehet, hogy nem gondolod végig a helyzetet, de szerencsére helyesen döntesz. Az igazság melléd áll, még ha kisebbségben vagytok is munkatársaiddal. Az aprócska sértődés pedig, amely létrejön e pártszakadás miatt, hamar elmúlik. Otthonodban is igazat adnak neked, ami megnyugtat.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Ne hagyd, hogy rosszkedved eluralkodjon rajtad, hiszen ha meggondolod, nincsenek olyan problémáid, amelyeken ne lehetne segíteni. Mindenképpen dobd fel magad, különben még azt is elrontod, ami jól működik körülötted. Járd az utcákat, s csak akkor vásárolj, ha az árucikk „követeli”, hogy megvedd… Vedd át a hangulatot. Meglátod, szeretet fog átjárni.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, szemben áll a Marssal. Nem tudsz ma örülni semminek. Olyan, mintha nem is a megszokott környezetben volnál, ideges, kusza, feszült vagy. Nem találod a helyed. Szeretnél hosszú kilométereket megtenni, hátha megnyugvást találsz. Semmi akadálya! Ugorj be az autódba, és már nyomhatod is a pedált. Sajnos olyan helyek mellett siklasz el, amelyek máskor elbűvölnének.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van a Neptunnal. Sajnos az igazság néha fáj. Ezt kell tapasztalnod ma is, amikor olyasmi jut a tudomásodra, amiről azt hitted, már rég feledésbe merült. Ha valamiről nem beszélnek, attól az még létezhet. Legszívesebben kifutnál a világból. Könnyen és gyorsan levezetheted idegességedet, ha ebben a hideg, szeles időben kiszellőzteted a fejed. Öltözz melegen, ellenkező esetben még egy megfázás is tetézheti a bajt!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Apró nézeteltérések keletkezhetnek, de ezek nem okoznak komoly problémát. Egy kis megértéssel, sok-sok türelemmel könnyedén túl tudtok jutni a véleménykülönbségeken, s a következmények sem lesznek komolyak. Várnod kell azonban a kedvező válaszra, s csak akkor léphetsz te is.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Holddal. Kifejezetten csendes napra számíthatsz. Végre kellemesen, konfliktusmentesen alakulhat a hét közepe. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, s a körülmények is kedvezőek ehhez. Ma tanácsos elintézned azt az ügyedet, amelyhez eddig nem volt kedved és lelkierőd. Most magabiztos fellépéseddel sikert sikerre halmozhatsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a munka jegyében és a gondok házában áll. Nem is tudod, mihez kapj hirtelen. Ezer dologba kezdesz, egyiket sem tudod tisztességesen befejezni, és ez rendkívüli módon idegesít. Ülj le néhány percre, és gondold át a fontossági sorrendet! Minél idegesebb vagy, annál kevésbé vagy hatékony. Ajándékot kapsz, meglepetésszerűen, ami még fokozza az értékét. Ha épp abban a pillanatban nincs is rá szükséged, később lesz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban maradt a Vénusszal. Ma is csak habzsolnád az életet, s ha alkalmad van rá, habzsolod is. A szerelem, a testi szerelem köti-nyűgözi gondolataidat. Másra nem is tudsz gondolni. Ne légy meggondolatlan! Világunk már nem olyan biztonságos, mint régen volt. Türelmetlenségednek esetleg súlyos következményei lehetnek. Próbálj erőt venni magadon, vagy legalább számolj el százig!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Újsütetű ismerősöd egy percig sem hagy nyugton. Amikor nem telefonál, akkor hosszú, többoldalas leveleket ír neked, és az általa küldött virágcsokroktól már alig férsz el a lakásban. Könnyen előfordulhat, hogy éjszaka az ablakod alatt ácsorog, és panaszos sóhajtását még az ágyadban is hallani fogod. Miért nem dobsz le már neki valamit? Talán egy álompuszit?

Exit mobile version