Napi horoszkóp (12. 27. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. December 27.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Elérkezett az év végi nagy szabadságolások ideje, s ha rendületlenül kitartasz a fedélzeten, elnyered méltó jutalmadat. Pénz is állhat a házhoz, ami most különösen jól jön. Ezért nem érzed tehernek, hogy akkor is dolgozz, amikor mások javában lazítanak. Kifejezetten szereted az év végi hajrákat, ilyenkor bizonyíthatsz csak igazán.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Más még folytassa, ha akarja, vagy ha kénytelen, te pedig már zárd le az évet. Nem, ne a munkát hagyd abba, hanem láss neki a jövő évi teendőknek. Szépen készíts elő mindent, nyiss új dossziékat, címkézd is meg őket. A régieket (furcsa állapot: a jelen már múlt) rendezgeted, ezt kiszórod, azt megőrzöd, és egy polccal arrébb teszed. Megint eltelt egy év!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jókedvű az egész társaság, s bár nem mondhatni, hogy megerőltetik magukat, azért a kellemes csevegés közepette is gördülékenyen halad a munka. Folyik a következő évre való felkészülés, ami új ígéreteket és erőfeszítéseket tartogat mindannyiótok számára. Este remek program ígérkezik, semmiképpen se mulaszd el.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, szemben áll a Neptunnal. Az a baj, hogy egyik végletből hajlamos vagy rögtön a másikba esni. Megint egy kellemetlen érzés kerített hatalmába. Örülj az életnek, az elégedetlenség rossz tanácsadó. Az apró mindennapi örömök is nagyon fontosak. Valójában ezekből tevődik össze minden.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Akár jól, akár szomorúan teltek az ünnepek, ez idő tájt már jól jön egy kis kikapcsolódás, pihenés, de a leltárkészítésre is gondolnod kellene már. Gondold át, mi történt ebben az évben, lajstromozd a sikereket és kudarcokat. Ne feledkezz meg a mélyreható következtetésekről sem. Az okos tanul a saját kárán is. Szerencsés lehetsz, ha sikerül néhány napra a hegyekbe jutnod. Fel fogsz töltődni!








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a kemény Bak jegyében áll. Nem elég rossz hír az, hogy nincs több szabadságod, így kénytelen vagy dolgozni a két ünnep között? Ne tetézd még azzal is, hogy egy apróság miatt megsérted egy kollégádat, ezzel egy rég szunnyadó ellentétet robbantasz ki. Kollégád hajlandó kompromisszumra, ám ez tovább mérgesítheti a helyzetet. Gondold át, kinek van igaza, és nyújtsd a jobb kezed.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kaptál, hallottál néhány jó ötletet az ünnepek alatt, és máris terveket szövögetsz. Partnered valószínűleg zokon veszi, hogy nem mentél szabadságra az ünnepek közötti pár napon, de te úgy gondoltad, hogy kell egy kis fellélegzés az állandó lakomák és koccintások között. Kész felüdülést jelent majd az üzemi konyha, ahol úgy érzed, végre emberi adagokat kapsz, s nem akarnak állandóan teletömni.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Azon veszed észre magad, hogy egyre jobban elvágyódsz, egyre többször gondolsz arra, hogy megpróbálhatnád másutt is. A te képességeiddel, munkabírásoddal és tehetségeddel sokra viheted külföldön is, de nem biztos, hogy el tudod viselni az idegen környezetet, a furcsa szokásokat, a barátok, ismerősök hiányát. Vagy talán mégis?







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Akár szabadságon vagy, akár dolgozol, ma sok derűs pillanatra, kalandos, romantikus fordulatra, fejleményre számíthatsz. Többek között régen elfelejtett, eltűnt ismerősök is felhívhatnak, szilveszteri programot ajánlhatnak, s kellemes ismeretséget is köthetsz. Kicsit megkésve ma ajándékot kapsz valakitől, akitől nem is vártad volna.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Erőteljesnek, fürgének, panaszmentesnek érzed magad. Ritka pillanatok! Betudható ez annak, hogy az ünnepek alatt nem terhelted túl a gyomrod. Hej, ha képes lennél ezt szilveszterkor is produkálni! Kivételesen szeretnéd áthágni a szabályokat és szabályszerűségeket. Semmifajta külső kényszert nem viselsz el. A kismanó vagy a hét ördög támadt fel benned? A lényeget tekintve teljesen mindegy. Ki akarsz rúgni mindenfajta hámból.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Éktelen hangon ver riadót az ósdi vekker. Ez a karácsony utáni első munkanap… Lehet, hogy nem fogod szeretni az egészet, az embereket, munkatársaidat sem. Esetleg úgy beszélnek arról, ami meghitt, ami szent, mint egy szép kirakatról. Brr! Sokkal jobb lesz neked otthon. Végre leszel együtt a kedveseddel, ahogy mindketten már hosszú ideje vártatok rá.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Jóból is megárt a sok. A jobbnál jobb ételekből, italokból, a kilincset egymás kezébe adó kedves vendégekből, az üdítő délutáni szunyókálásokból. Most jöhetnek a tennivalók, azokból is akad bőven, talán túl sok is. Lásd be, hiába is erőlködsz, úgysem vagy képes befejezni… Elfeledted, hogy rajtad kívül mindenki szabadságon van?

Exit mobile version