Napi horoszkóp (01. 02. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 02.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Holddal. Ez a nap kész döntések elé állíthat a magánéletedben. Bármiről legyen is szó – gyermekeid jövőjéről vagy partnerkapcsolatodról –, fordulóponthoz érkezett az ügy, ami valójában nem ért váratlanul. Készültél rá, talán kívántad is a pillanatot, amikor minden tisztázódik. Heves természeted nehezen tűri a nyitva hagyott kérdéseket, a családi vagy szeretői státus tisztázatlanságát.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, most teljesen egyedül áll a Nyilas jegyében. Ha berzenkedsz, méltatlankodsz is miatta, érzed, hogy lassan újra birtokukba vesznek a szokványos napi teendők. Ne korhold magad, másokat sem, amíg nincs tengernyi pénzed (márpedig nincs, honnan is lehetne), nemigen tehetsz mást. Családtagjaid is hasonlóan érezhetnek ma, vidítsd fel őket!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az otthon házában áll. Alkotóerőd teljében vagy ma, amit mindenképpen ki kell használnod. Akkor cselekszel a legbölcsebben, ha ezen a napon semmi mással nem törődsz a munkádon kívül. Néha ilyen rövid idő is elegendő, hogy maradandót alkoss, olyasmit, amire máskor hónapok megfeszített munkájával sem vagy képes.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygódhoz, a Holdhoz, ma többen is kellemesen kapcsolódnak. Jó, ha ma nyitott szemmel jársz a világban. Sok olyan apró eseménynek lehetsz részese, amely jókedvre derít és megerősíti önbizalmadat. Munkahelyeden kedvező változások veszik kezdetüket, de ügyelj rá, nehogy egy óvatlan ballépéssel elriaszd a szerencsédet. A mai nap nem a játéké és a szerelemé.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Még neked sem hullik minden az öledbe. Néha erőfeszítéseket kell tenned, hogy megőrizd vezető szerepedet vagy ne vallj kudarcot. De mielőtt még elmerülnél az önsajnálatban, nézz körül. Tapasztalni fogod, hogy másoknak még nehezebb. Segíts nekik, most jó erőben vagy. Csak szervezés kérdése, hogy a felgyülemlett munkának mielőbb a végére járj.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Csak tőled függ, hogy ezen a napon a munkádban vagy a magánéletedben könyvelhetsz-e el sikereket. Ha mindkettőben egyszerre sikerül mindez, az is csak a te érdemed. Híres bizonyítási vágyad hajt ma is, s a szerencse melletted áll. Használd ki a csillagok kedvező állását, s arass le minél több babért!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Az elmúlt napok felemésztették tartalékaidat, kiszipolyozták minden erődet. Lazíts, s próbáld meg pótolni energiáidat! Ez nem kell hogy feltétlenül lustálkodást vagy alvást jelentsen, egy szép színházi előadás vagy hangverseny csodákat művelhet veled. Akkor se hagyd ki e programok valamelyikét, ha partnerednek nincs hozzá kedve. Menj el egyedül! Biztosan nem bánod meg!







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Sajnos egy hihetetlenül kellemetlen ember állandóan ott legyeskedik körülötted. Bárhová mégy, igyekszik követni, és ez lehet, hogy nagyon idegesíteni fog már téged. Próbáld szemtől szemben egyenesen a tudomására hozni, hogy terhes neked a jelenléte. Bármennyire is nem akarod megsérteni, valahogyan mégis ki kellene adnod az útját!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, közelít a Naphoz, de még mindig szemben áll a Marssal. Ellenőrizz minden zárat, akár az autódon, akár a lakásodon, ugye minden rendben van, nem hagytál a kocsiban semmit? Nézz utána, hogy befizetted-e a kötelező befizetnivalókat. Gondoskodj a rendszeres esti sétákról, ezek feledtethetik veled igazán a bosszúságokat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Nappal. Jól jön ez a nyugalom, élvezd ki a nap minden percét. Ha úgy döntöttél, hogy távol maradsz a város zajától, jól tetted. Ez a néhány csöndes nap meghozza a maga hasznát. Van időd rendezni az irataidat, megsimogatni a család gyermekeinek fejét… Az esti bulin sem fogsz unatkozni.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mivel utálod a lezáratlan ügyeket, lehet, hogy korán berohansz hát a munkahelyedre, hiszen kíváncsi vagy rá, hogy mi az eget verően fontos dolog, amiért mindjárt az év elején hívattak. Kiderül persze, hogy a régi képletről van szó: a bolhából nő a szép, nagy fülű, szürke elefánt. Pontos, határozott válaszaiddal sikerül megállítanod a rossz irányba tartó eseményeket.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Végül is most, hogy túl vagy rajta, hasznosnak ítélheted a tegnapi napot. Tested-lelked megkönnyebbült, közérzeted kitűnő, kedélyed derűs. Mintha sejtenéd, hogy kellemes meglepetés ér a munkahelyeden. Örömöd határtalan, ugyanakkor cseppnyi szomorúságot is érzel. Ne elégedetlenkedj, hiszen – nézzenek oda! – nemcsak a szerencse, de főnököd is rád mosolyog. Igaz, mosolyod enyhén szólva torzra sikeredett, de hát tőled már ez is nagy kitüntetés.

Exit mobile version