Napi horoszkóp (01. 04. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 04.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, közelít a hivatás területének kezdetéhez. Hivatásodban kiemelkedő teljesítményt érsz el, sikerül nyélbe ütnöd a régóta tervezett üzletet. Ragyogó ötleteid támadnak, érzed, hogy most nagy dolgokra vagy képes. Mégsem ártana egy kicsit visszafogni vagy beosztani energiáidat. Gondolj azokra is, akik nem győzik azt az iramot, amelyet te diktálsz nekik.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát a Szaturnusszal. Mindhiába töltekeztél, pihentél eleget, hiába voltál együtt a szeretteiddel, az emberi ostobaság és csörtető akarnokság akkor is bosszantani fog. Feleslegesen is tanácsolnánk, hogy ne törődj velük, mi mást tehetnél? Az egészségedre vonatkozót azért fogadd el, lehetőleg minél kevesebb kávét igyál, mert a vérnyomásodra neked kell vigyáznod.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Különös, meleg, simogató pillantást érzel magadon, de erre mindig későn ébredsz rá, amikor már késő megtudni, ki a gazdája. A szerelem furcsa, dermesztő előjelei ezek, amelyekkel most még kényed-kedved szerint bánhatsz: észreveheted vagy elhessegetheted őket, de nem sokáig. Ha most nem döntesz, később már nem lesz módod erre, s az események magukkal sodornak.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Ma légy nagyon körültekintő! Az új esztendő első hetében igazán nem volt okod panaszra, de lehet, hogy ma elakad a szerencse szekere. Ez a péntek nem tartozik álmaid napjai közé. Sok bizonytalansággal és néhány rossz előjellel vagy kénytelen szembenézni. De nézz szembe velük, mert ha struccként viselkedsz, sok kellemetlenségben lehet részed.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Felvillanyoz a várva várt hétvége. Örömödben lebilincselően kedves és megnyerő vagy. Ezt könnyen félreértik azok, akik reménytelenül vágynak a társaságodra. Jókedvedben begyűjtött hódolóid később a terhedre lesznek, kínos helyzetbe hozhatnak. Lelkesedésed este sem hagy alább, noha igyekeznek kedvedet szegni. A legjobb, ha kerülöd a szomorú emberek társaságát.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehetséges, hogy bal lábbal kelsz majd fel, és inkább egész nap ágyban maradnál. Kár volna pocsékolni a szabadságodat, nyugalmas nap vár rád a munkahelyen is. Ne add el az esti színházjegyet csak azért, mert lusta vagy elmenni. Fantasztikus darabról maradnál le, magadra haragítanád a partneredet, s ráadásul egy találkozást is elmulasztanál. Megéri?









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez. Mostanában nem panaszkodhatsz, hiszen megszűnt az a túlterheltség, amely miatt komolyan gondolkoztál már a változtatás lehetőségén. Bár több állásajánlatot is kaphatsz egyszerre, bölcsen tennéd, ha mégis maradnál. Ez egyszer jól és időben döntöttél. Helytállásodat talán még a főnökeid is értékelni fogják.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Hold még mindig a Skorpió jegyében áll, az anyagi javak területén, de most még a Neptun kellemetlen kapcsolata is tetézi ezt. Próbálj naplót vezetni minden egyes kiadott forintodról, vezesd nagyon részletesen a kiadásaidat és a bevételeidet. Ha ezt elérted, kellemes napnak, remek délelőttnek nézel elébe. Hagyd az érzelgősséget máskorra, használd ki a kínálkozó lehetőségeket.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ég a kezed alatt a munka, eközben talán észreveszed azt is, hogy valaki, aki régóta tetszik neked, de aki még a rokonszenvnek sem adta semmi jelét, most egyértelműen kinyilvánítja érzelmeit. Vigyázz, nehogy elronts valamit. Az új lehetőségek igézetében se feledkezz meg közeli hozzátartozódról, akinek bajok vannak az egészségével, s nagyon várja, hogy meglátogasd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Ez legyen a kételkedés napja. Mikor szenvedsz jobban, ha sok a munkád, vagy ha nincs? Nem kell kétségbeesned, ha úgy érzed, hogy átmenetileg kevesebb megbízást kapsz. Fordítsd szabadidődet arra, hogy belülről építkezz és önmagadnak állíts fel célokat. Többre mégy vele, mint ha másra vársz.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban áll a Nappal. Ma már elviselhetőbb az élet! Próbálj meg mindent elvégezni, hiszen amit nem fejezel be, azzal kénytelen leszel a hétvégét elrontani. Magad is meglepődsz, hogy a legkisebb erőfeszítés nélkül mi mindent meg tudsz csinálni. A főnök intelmeit békésen hallgasd végig, a kollégák jó tanácsait szintúgy – és menj a magad tempós, eltökélt, a tanácsokat jó távolról kikerülő utadon.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Annak ellenére, hogy itt a hétvége, alkotólendületed nem akar alábbhagyni. Nem pihensz meg, lankadatlanul teszel-veszel, szinte felforrósodik a levegő, ahol csak megjelensz. Aktivitásoddal környezetedet is forrponton tartod. Vajon nem kellene-e kíméletesebbnek lenned önmagadhoz? Nem bölcsebb, ha későbbre is tartalékolsz valamit energiáidból? Legalább az estére…

Exit mobile version