Napi horoszkóp (01. 08. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 08.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma kissé jobb a hangulatod, és nyugodtabb, békülékenyebb vagy. Uralkodó bolygód kegyes hozzád: elűzi komor gondolataidat és előhívja tehetséged rejtett tartalékait. Kedvező időszak az alkotó természetű Kos jegyűeknek. Most szinte a kisujjadból kirázhatod mindazt, amire máskor megfeszített erővel sem lennél képes.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a biztonság bolygójával, a Szaturnusszal. Bizony, drága minden, ha itt lecsíptél néhány fillért, ott száz forintok mennek el – egyenlőtlen küzdelem, s nincs szünet, megállás, megpihenni nem lehet. Igaz is, télikabátot kellene vásárolnod, a régi már csaknem teljesen kiment a divatból.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll a Marssal. Szaporodó jelek utalnak arra, hogy egészséged megszenvedi életmódodat. Az egyre erőteljesebb figyelmeztetéseket most már nem hagyhatod figyelmen kívül, mert különben súlyosabb következménnyel is számolhatsz. Ne rohanj ajtóstól a házba, ehelyett inkább lassanként változtasd meg önpusztító életviteledet.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, alig hagyta el a Szaturnuszt. A lónak négy lába van, mégis megbotlik. Veled is megeshet ilyen baleset. Sok jóra ma ne számíts! Nagy fába véletlenül se vágd a fejszédet, de még a gyújtóshasogatást is halaszd alkalmasabb napokra. Különös, furcsa nap ez a mai, keress a szerelemben menedéket!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a Bak jegyében áll. Álmos és letört vagy? Jobban kellene figyelned az egészséges táplálkozásra. Fogyassz több gyümölcsöt, szedj vitaminokat! Hosszú még a tél, és szükséged lesz az erődre. Gondolj arra, milyen nehezen viseled a betegséget. Ha szükségét érzed egy kiadós alvásnak, feltétlen szakíts rá időt. Minden tennivalód megvár.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll a Marssal. Régóta dédelgetett vágyaid sorra teljesülnek. Ezek a sikerek egyre újabb és komolyabb tervek kidolgozására ösztönöznek. A sok munka mellett ne hanyagold el a kedvesedet sem, hiszen most a szerelemben is kedvező változások várhatóak! Valószínűleg meghatározó lesz ez a kapcsolat az életedben.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Fenyegető felhők gyülekeznek a fejed fölött. Nem elég, hogy már reggel összekaptok a kedveseddel, s ezáltal tönkremegy a napod, de ráadásul komoly döntések elé állítanak, melyekkel – úgy érzed – képtelen vagy megbirkózni. Ne hamarkodd el a lépést, kérd ki barátaid, kollégáid véleményét – de vigyázz, túl sokáig nem szabad tétováznod.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Bár szertelen természeted arra vonz, hogy felelőtlenséggel tetézd hozzá nem értésedet, most az egyszer álld meg, és válaszd a nehezebb utat. Lehetőséged kínálkozik egy ösztöndíj elnyerésére vagy jól fizetett külföldi munkára. Szokásos felületességeddel azonban egyik közelébe sem jutsz el.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma sok elintéznivalód akad, de légy különösen óvatos. Ne rohanj és ne kapkodj. Öltözz gondosabban, mert könnyen megfázhatsz. Ha teheted, kerüld el a zsúfolt helyeket, egy influenzavírus csak veled akar randevúzni. Kocsit vezetni ma nem szerencsés. Igyekezz a jó meleg lakásba, s akárki és akárhová hív, ne mozdulj ki.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Ötletes vagy és találékony. Otthonodnak egészen új hangulatot adhatsz egy-két apró változtatással. Ha saját magad fogsz hozzá a fúrás-faragáshoz, az is eredménnyel kecsegtet. Légy lezser! Ne ragaszkodj megrögzötten régi tárgyaidhoz. Ami már nem jó semmire, ne halmozd fel mint kedves emléket. Múlt iránti szereteted merüljön ki irattartód rendezésében!











Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban van a Nappal. Megmagyarázhatatlanul, indokolatlanul nyugtalan vagy. Határidős munkáidat pedig befejezted – szó nem érheti a ház elejét. Mégis mintha valami lezáratlanul, megoldatlanul maradt volna. Ezen most ne töprengj! Úgysem tudod megoldani. Kivételesen inkább fizesd be időben a számlákat vagy írd meg rég esedékes leveleidet. Ennyivel is könnyebb lesz a lelked…







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, egyedül áll a Vízöntő jegyében. Olyannyira zárkózott vagy, hogy még saját magadnak sem mered bevallani: semmi kifogásod a bizonytalanság ellen. Végtére is még mindig előnyösebb a biztos rossznál. No persze a rosszra is legtöbbször lemondóan vagy inkább bölcsen legyintesz. Az ember azt hinné, semmitől sem félsz.
Exit mobile version