Napi horoszkóp (01. 09. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 09.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Plútóval. Dolgaid nem állnak rosszul, de talán túl jól sem. Emiatt kellemetlen előérzeted támadhat: nem tudod megmagyarázni az okát, de tartasz valamitől. Lehet, hogy rossz híreket kapsz, vagy csak falra fested az ördögöt. Meg is jelenik, rossz szokásához híven. Próbáld meg elfoglalni magad olyan tennivalókkal, amelyek más irányba terelik kínzó gondolataidat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Könnyű beszélni az egészséges étkezésről, de megvalósítani igen nehéz. Napközben kiszaladni, parkolni, időt szakítani az evésre egy mondabeli hős megpróbáltatásaival ér fel. Menj sétálni. Igazad van, a csontig hatoló éles levegő mindenkit jókedvre derít.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll. Némi nosztalgiával emlékszel azokra a szép napokra, amikor minden könnyedén ment. Most viszont csaknem emberfeletti akaratra van szükséged a legapróbb és máskor nevetségesen könnyű célok eléréséhez. Arról nem tehetsz, hogy ilyen rapszodikus a természeted, de arról igen, hogy meg sem próbálsz változtatni rajta.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, alig hagyta el a Napot. Úgy tetszik, egy kicsit még várnod kell a kedvező fordulatra. Vészeld át ezt a napot még valahogy! Légy óvatos, és bármilyen rossz is a kedved, ne kapaszkodj bele törékeny szalmaszálakba! Most türelemre és bölcs önmérsékletre van szükséged. Ne átkozd a sorsot, hívd segítségül inkább az öniróniát!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, nemrégen búcsúzott a Holdtól. Gondolataid szárnyalhatnak, a lábaddal viszont igyekezz a földön maradni. Könnyen befolyásolható vagy, ezért gondold meg, mit cselekszel. Nem minden üzlet jó, ami annak látszik. Mielőtt befektetnél vagy kiadásba vernéd magad, beszéld meg otthon, aludj rá egyet. Ha partneredet vagy házastársadat ezúttal beavatnád terveidbe, nagy örömet szereznél. Párod boldogan segít, hiszen alig várja, hogy viszonozhassa a gondoskodásodat, szeretetedet, és ezúttal érdemes is odafigyelned arra, amit mond.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll. Mintha megérintett volna a tavasz szele, pedig meglehetősen hideg napokat élünk mostanában. Legutóbb kamaszkorodban volt ilyen csodálatos szerelmi élményed. Az sem baj, ha ma ismét kamasz módjára viselkedsz, ezzel is csak imponálsz szerelmednek. Töltsétek kettesben az estét, vagy ha tehetitek, akár az egész délutánt.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Ebből a bizonytalan szituációból nehezen tudsz kilábalni, már csak azért is, mert nemhogy segítséget nem kapsz, de úgy tűnik, még hátráltatnak is. Légy úrrá a helyzeten, különben ebben a zord időben erőt vesz rajtad a bizonytalanság, s lehet, hogy tavaszig sem találsz magadra.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Skorpió két uralkodója, a Plútó és a Mars, ma is szemben áll egymással. Olyan emberrel találkozol, akinek a kisugárzása, az egyénisége megragad és a bűvkörébe von. Nem tudsz ellenállni, hiszen úgy vonz, mint a mágnes. Alapvető változások indulnak el benned. Rengeteg élménnyel gyarapodsz, s alig pár nap alatt érettebbé, megfontoltabbá válsz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Régi szerelmeddel találkozol, s a viszontlátás még mindig felkavar. Úgy látszik, ezt a kapcsolatot magadban még nem zártad le teljesen, nem tetted a helyére. Pedig az ajtón kopogtat valaki, talán a nagy Ő. Bizonytalanságoddal, szomorúságoddal ne ronts el semmit.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Nagyon a szíveden viseled a családod gondjait. Éppen a szeretetedből fakadóan észre sem veszed, mennyire megterhel az irántuk való aggódás, az értük való futkosás. Gondolj arra, hogy a segítségnyújtás nem egyenlő azzal, hogy mindent kiveszel a kezükből, és mindent egyedül csinálsz, hanem bevonod őket is a teendőkbe.











Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Nappal. Magad is meglepődsz rajta, de frissen, jókedvűen ébredsz. Ma még a kávéfőzés is hibátlanul sikerül. Csinosnak, fittnek érzed magad, már-már boldogan lépdelsz a munkahelyed felé. Kollégáid savanyú ábrázata azonban hamar kedvedet szegi. Ráadásul a főnök is hívat, majd „bokros teendői miatt” természetesen nem tud fogadni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Életedben most nagy felfordulás támadhat, ami alaposan összezavarhatna. Ha szakmai vagy bármely egyéb téren a közelgő vég jelei mutatkoznának, engedje útjára a dolgokat. Hadd menjen el a régi, ha menni akar. Itt az idő, hogy egy új fejlődési ciklust kezdj. Ez kiváló alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és befelé tekints, leltárt kellene készítened az életedről, a kapcsolataidról és a továbbiakban követendő irányvonalról.
Exit mobile version