Bika

nlc | 2008. Január 10.

Tanulók





Azok a Bika szülöttek, akik még tanulnak, az év elején jó eredményeket érnek el a vizsgáik során. Gyorsan tudnak tanulni, szinte mindent befogad az agyuk. Szivacs módjára szívják magukba a tudást. Arra vigyázzanak, hogy a gyors tanulás nem mindig jelenti az információk hosszú távú elraktározását!

A sikeres vizsgák után megjutalmazhatják magukat egy külföldi úttal. Ezt össze lehet kötni tanulással is. Akár nyelvet is lehet gyakorolni az út során.

Hazatérve elég nehéz lesz visszazökkenni a megszokott kerékvágásba. Sőt akár az utazás hatására megváltoztathatják korábbi terveiket is. Valóban érdemes átgondolniuk, hogy ez az irány a legjobb-e, tényleg ki tudják-e aknázni a bennük lévő tehetséget.

Tavasszal a vizsgák eleinte jól mennek, de kicsivel később megszakadhat a sikerszéria. Fontos, hogy ne erőltessenek semmit. Tanácsos kicsit pihenni, vagy másnapra hagyni egy témát, mert kipihenve jobban fog majd az agyuk.

A születésnapjuk körül tele lesznek szeretettel, érzelmekkel. Párkapcsolatra vágynak. Szerelmesek akarnak lenni, és egyáltalán nem érdekli őket a tanulás meg a kötelességek.

Nyár elején még egészen jól fog menni a tanulás és a vizsgák, de egyre többet gondolnak arra, hogy szeretnének pénzt keresni. Egyre türelmetlenebbek lehetnek ilyen téren.

Ősszel a várva várt szerelem teljesen el fogja téríteni őket a tanulástól. Semmi kedvük a szerelmük helyett a tankönyveikkel kettesben lenni. Ez érthető is. De fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a kötelesség és a szórakozás között!

Az év végére össze tudják szedni magukat, de nem lesz kis munka utolérni magukat a lemaradás után…

Dolgozók





A dolgozó Bika szülöttek az év elején pozitív változások részesei lesznek a hivatásuk terén. Az is lehet, hogy ezek még csak hírek. Amennyiben így van, legyenek óvatosak, és ne alakítsanak ki túl gyorsan véleményt, vagy legalábbis ne mondják ki hangosan! Egyébként se felejtsék el, hogy csak az a biztos, ami már megtörtént!

Előfordulhat, hogy magyarázkodniuk kell később, ha most meggondolatlanul nyilvánítanak véleményt.

Nehéz, kínos helyzetbe kerülhetnek, és zavaros, nehezen tisztázható körülményeket teremtenek maguk körül, ha nem lesznek kellően elővigyázatosak.

Viszont amennyiben sikerül kivárniuk a történések alakulását, győztesen jöhetnek ki a szituációból. Sőt még anyagilag is jól fognak járni.

Kora tavasszal megjutalmazhatják magukat egy kisebb belföldi úttal, vagy beiratkozhatnak valamilyen tanfolyamra. Később már ne tegyék, mert akkor nem lesz türelmük hozzá!

A születésnapjuk körül nem sok kedvük lesz dolgozni. Inkább szórakoznának, a párjukkal és a családjukkal töltenék az idejüket.

Nyáron belefoghatnak egy lakásfelújításba vagy -átrendezésbe. Vigyázzanak a költségekre, nehogy túllépjék a tervezettet! Ez az átalakítás jót fog tenni a Bikák hangulatának, hiszen ők otthon tudnak a legjobban töltődni. Fontos számukra egy nyugodt, kellemes hangulatú, feszültségektől mentes közeg, ahol biztonságban érzik magukat. Innen képesek kilépni az élet „dzsungelébe”, megharcolni az elemekkel, majd visszamenekülni a meleg, puha fészekbe…

Ősszel a párjuk miatt nem tudnak kellően koncentrálni a munkájukra. Előbb feszültségek, majd a kibékülést követően az ismét fellángoló szerelem vonja el a figyelmüket a hivatásuktól. Fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka és a magánélet között!

Az év végére össze tudják szedni magukat, de nem lesz kis munka utolérni magukat a lemaradás után…
Exit mobile version