Napi horoszkóp (01. 12. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 12.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes kapcsolatban van a Holddal. Minden úgy alakulhat, ahogy eltervezted. Partnered hajlandó teljesíteni minden kívánságodat. Várd ki türelemmel, ha mégoly nehezedre esik is. Adj alkalmat az őszinte beszélgetésre, ettől még közelebb kerülhettek egymáshoz. Töltsétek kettesben a hétvégét. Ez is egyike azon ritka napoknak, amikor mindenki más felesleges.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes kapcsolatban van az Uránusszal. Megint kirándulni vinnéd kényelmes családtagjaidat, és ismét igazad van. Pénztárcád vékony ugyan, de miért is kellene mindenhez pénz? A magatokkal vitt szendvicsek és a termoszban lévő tea íze réges-régi emlékeket idéz fel metsző pontossággal. Önfeledtek és vidámak lesztek, alkalmasint el is tévedhettek. Idejekorán induljatok haza, még sötétedés előtt!








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, közeledik a Szaturnusz kellemetlen kapcsolatához. Tanulj meg figyelni a belülről érkező jelekre és figyelmeztetésekre. Ha sikerül, százszorta könnyebben veszed az akadályokat, gyorsabban és hatékonyabban oldod meg a mindennapok során előforduló konfliktusokat. A most következő napokban igazán nem panaszkodhatsz arra, hogy rosszak az előjelek. Elsősorban a hivatás terén számíthatsz sikerekre, de a szerelmi élet is tartogathat kellemes meglepetéseket.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemes kapcsolatban áll a Marssal. Fontos, jelentős napnak ígérkezik a mai. Unatkozni nem fogsz, az biztos. Ma minden megtörténhet, bármi elkezdődhet és bármi véget érhet. Ha valamikor, hát most igazán szükséged van józanságra, megfontoltságra. Ne törd egész nap a fejed, kapcsolódj ki, de véletlenül se vesd el a sulykot a szórakozásban.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Még a hideg és merev Bak jegye sem tudja benned felébreszteni az elmúlás érzését. Vágyaid hevesen törnek fel. Még a hűvösebb Bak és Vízöntő szívét is képes vagy átmelegíteni. Egy barátságos, fűtött szobában átmenetileg megfeledkezel a zord időjárásról. Szerelmes lángolásod csak akkor hagyna alább, amikor ki kellene lépned a fagyos éjszakába. Ne tedd!








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az izgága Vízöntő jegyében áll, de támogatás nélkül. Egy kirobbanó, kiadós veszekedés olykor jobb, mint ez a kiadós hallgatás. Családod így „jutalmazza” feledékenységedet. Próbáld meg helyrehozni a hibát, különben egyedül maradsz a lelkiismeret-furdalásoddal, s ez a hétvége így nagyon unalmasnak ígérkezik.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Nyilas jegyéből kapja a támadást az Uránusztól. Emiatt fáradtan ébredhetsz, unottan szemléled a világot. Rád férne egy kis pihenés. Maradj hát otthon, olvass, tévézz. Nem ártana az sem, ha egy kicsit belevetnéd magad a házimunkába. Így délután partnereddel közösen élvezhetitek a pihenést.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Arra ugye nem gondoltál, hogy problémamentes lesz az együttlétetek első időszaka? Már eddig is sok apró bosszúság felhőzte be kapcsolatotokat, de ezután számítanod kell arra, hogy még nagyobb türelemmel kell lenned. Nem túl egyszerű megszokni az összezártságot, a másért érzett felelősséget, s persze a sok apró hétköznapi perpatvar túlélése sem könnyű.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Dilemmádat ne oszd meg másokkal, mert akkor végképp elbizonytalanodhatnál. Tedd mérlegre eredményeidet és képességeidet. Ha mélyen magadba nézel, nem fogsz kételkedni többé abban, hogy mire vagy hivatott. Hirtelen mindent világosan fogsz látni. Bizonytalan énedet legyőzve újra a tettek embere lehetsz.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kapcsolódik ellentétéhez, a Jupiterhez. Gyakran ér az a vád, hogy fordítva vagy összeszerelve. Amikor más ember az édes semmittevésnek adja át magát, te akkor is a munkán töröd a fejed. Így lesz ez a mostani hétvégével is, amikor sem magadnak, sem másoknak nem hagysz egy percnyi nyugtot sem. Felvillanyozod környezeted, amiért kivételesen hálásak.











Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A benned munkáló feszültség lassan oldódni látszik. Rá kell ébredned arra, hogy igaza van kedvesednek: míg konkrétumokat nem tudsz, felesleges izgatnod magad. Most örülsz csak igazán, hogy semmi meggondolatlanságot nem tettél tegnap, hogy senkit nem bántottál meg feleslegesen. Olyannyira belefeledkezhetsz a ház körüli teendőkbe, hogy szinte észrevétlenül eltelik a nap.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a Vízöntő jegyében, az otthon házában ül egyedül. Családi életed és rokoni kapcsolataid átalakulhatnak vagy komoly változásokon mehetnek keresztül. Ha a személyes horoszkópodban a IV. ház támadott, egyik szülőd kórházba kerülhet vagy gondozásra szorulhat. Ez egy zavarba ejtő időszak, amely a benned lezajló mély változásokról tanúskodik. Jelentős belső változásokon mégy keresztül, és ez meglátszik majd családi és magánéleteden, talán szeszélyesebbé válsz, mint általában.
Exit mobile version