Napi horoszkóp (01. 15. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 15.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma két energiabolygóval is kapcsolatban van, a Plútóval, és a Nappal. Most semmi sem túlságosan nagy baj. Szereted gyakorolni fizikai és értelmi képességeidet, boldogtalan lennél, ha tétlenül kellene állnod. Jobban szeretsz ma saját ügyeidben tevékenykedni, vagy azokról beszélni, minthogy másokat kelljen végighallgatnod. Komoly pszichikai erővel rendelkezel ezen a keddi napon, ez az erő személyiségedben nyilatkozik meg, mágnesként hatsz az emberekre. Jellemed határozott, tudod, hogy mit tervezel.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, nem barátkozik ma az Uránusszal. Ez a mai fényszög semmilyen kapcsolatépítésre nem, mert konfliktusok veszélyeztetik. Eltávolodást, szakítást, válást idézhet elő. Elsődleges oka ennek a te féltékenységed, vagy túlzott érzékenységed. Mindez azonban művészi tehetségednek nem árt. Szellemileg igen eredeti lehetsz, de szerelmi vonatkozásban lesz mit kritizálni. Miután a Vénusz a készpénzt is szimbolizálja, nagyon vigyázz rá, mert az Uránusz könnyen eltünteti a pénztárcádból.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Vízöntő jegyében áll. A felmerülő lehetőségeket képes vagy nagyon ügyesen felhasználni. Nagyfokú okkult érdeklődés jellemzi a mai napot. Nagy érzéked van a régiségekhez, és lehet, hogy most ezzel kapcsolatos állást ajánlanak fel neked. A Merkúr jó kapcsolata a Holddal, jelzi a világos és eredeti, gyors és precíz gondolkodásmódot, és mindehhez egy nagy adag szabadságvágyat. Ma nem szeretsz majd a mások által kitaposott utakon járni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Kos jegyében áll, itt nem érzi jól magát. A mai nap még nyomokban sem jelzi az őszinteség hiányát, de az alapmotívum nem a rosszaság. Csupán belső zűrzavarodat akarod elleplezni, és ezért lehet, hogy valamilyen pózt erőszakolsz magadra. A mai Hold állás az ész és az értelem közötti ellentmondást mutatja. Költői temperamentumra utal, de fantáziád és értelmed szembeszállnak egymással. Ma a gyakorlatiatlanság mellett nagyon érzékeny és sértődékeny leszel.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kapcsolatban áll a Marssal. Eléggé makacs leszel, és hirtelen haragszol. Hogy ezek a tulajdonságaid milyen erősek lesznek, azt az dönti el, hogy a születési horoszkópodban a Nap hányadik sors területet uralja. Mindenképpen zsenialitást ad, és előidézi azt, hogy nagy hatással legyél a környezetedre. Tudományos munkákra nagyon alkalmas, azonban mindig a magad útján jársz, és eredetiségeddel ki akarsz tűnni. Ha születési Ascendensed a Nyilasban áll, akkor mindenképpen hallgass a megérzéseidre.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban van a Holddal. Mások szimpatikusnak találnak, kellemes jellemed és személyes varázsod van, azonban ma kissé felelületessé is válhatsz, nincs benned elég mélység. Valamilyen okból kellemetlenségek érhetnek gyermekekkel kapcsolatban, talán hiányzik a közös érdeklődés. Könnyen tanulsz idegen nyelvet. A mai fényszögek jól hatnak az egyéniségedre, erősítik az idegeidet és megóvnak a lelki súrlódásoktól. Előnyös művészetben, beszédben, írásban.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Ha a születési horoszkópodban az Uránusz erősebben áll, mint a Vénusz, és nem tartozol a művészek közé, akkor a mai nap több veszélyt hordoz magában. A párkapcsolatodban is kellemetlen zavarokat jelezhet. Az érzékiséged igen fejlett, vonzódsz a jóléthez, szórakozáshoz, tréfákhoz, kalandokhoz. Vigyázz a beszédedre, feltétlenül maradj szalonképes.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót, már elhagyta a Jupiter. Ha a születési horoszkópodban a Plútó és a Jupiter is kellemetlen fényszögben áll, akkor extravagáns, esetleg, tékozló, hencegő, kérkedő, veszekedősen vitatkozó is lehetnél. Ám, ha a Jupitered az erősebb a horoszkópodban, akkor minden rossz fényszög jónak számít. Általában azonban gazdagságot, vagy legalább is jólétet jelez ez a helyzet. Érzésvilágod aktív és hatalmas, kifejezett vonzalmakkal, és idegenkedéssel. Célokat és célkitűzéseket egyaránt tudsz követni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a Bak jegyében jár, de kellemes kapcsolatban van a Szaturnusszal. Sikeres lehetsz, csak fizetni kell érte. Sok mindenre kényszerít ma az élet, és valóban jól érzed, hogy mások megpróbálnak elnyomni téged. Adódnak majd jelentéktelen, vagy elkésett alkalmak, vagy te magad mondasz le arról, mert kevés a kitartásod, vagy, mert a képességed megváltozott.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a Szűz jegyében áll, és kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez. Minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy gyakorolhasd az alkalmazkodás képességének erényét. Szenvedélyes, szeszélyes, morcos, érzékeny hangulatodat ellenőrizd, ne engedd a durcás, kihívó viselkedésig fajulni. Ma igazi jellemerő áll mögötted, ha csak a születési horoszkópod Szaturnusz fényszögei ennek nem mondanak ellent.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Nagyot léphetsz előre, saját erőfeszítésed által, minden irányban. A mai bolygóállások erős jellemre utalnak, a hatalom úgymond a saját kezedben van. Próbáld tanulmányozni az Uránusz jelentését, és próbálj megtudni mindent a befolyásáról, az általa jelzett erényekről, és próbálj megérteni mindent, ami körülötted történik. Ismerd meg születési uralkodód belső és külső jellegzetességeit, ismerd fel a benne rejlő lehetőségeket.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz, a Vízöntő jegyében áll, az égi horoszkóp otthon házában. A mai nap sikereket ígér otthoni, vagy ingatlannal kapcsolatos dolgokban, a képességeid szerint. Ne legyenek félelmeid pénzügyeiddel kapcsolatban, hiszen vágysz a sikerre minden anyagi dologban. Anyagi kilátásaid eléggé pozitívak, ugyanúgy, mint ahogyan a gondolkodásmódod is az. A nap fényszögállásai komoly gondolkodási erőt adnak, így képes vagy életed útját egyengetni, és ez végül sikert eredményez.

Exit mobile version