Napi horoszkóp (01. 22. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Január 22.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatban áll a Plútóval. Érezheted, hogy szakmai ambícióid összeütközésbe kerülnek a család érdekeivel vagy az érzelmeivel. Ebből viták lehetnek, félreértések támadhatnak. Lehet, hogy választanod kell a családi béke, a felhőtlen boldogság vagy a jövedelmező külföldi állás, illetve magasabb, felelősségteljesebb beosztás között? Nincs kizárva, hogy mindegyik lehetőséget fel kell adnod.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak, két kellemetlen bolygóhoz is kapcsolódnia kell. Munkahelyeden semmi sem változott, ha lehet, még nagyobb a kavarodás, s bár fontos dolgod van – határidős munka -, folyton megzavarnak, úgyhogy alig haladsz valamit. S mire békén hagynának, dolgozhatnál kedvedre, már este van, s persze a kedved is elvették. Párod karjában találsz megnyugvást, ritka alkalom: most testestül-lelkestül egymáséi lehettek.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Neptunnal. Villámcsapásként ér az a vonzalom, amelyet egy közeli ismerősöd tanúsít irántad, mert olyan erővel árad belőle, hogy szinte megdermedsz még a gondolattól is. Amennyire izgat és felkavar, ugyanannyira félsz is tőle, s valójában nem is tudod, mitévő légy. Bár a halogatás általában nem old meg semmit, most mégsem lenne jó, ha elhamarkodottan döntenél, mert később szomorú következményei lehetnek a dolognak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, ma kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Megy egyik nap a másik után. Tizenkettő egy tucat belőlük. Ez a kedd sem bővelkedik eseményekben. Valószínűleg nem hoz se jót, se rosszat. Ezekhez a napokhoz kell a legtöbb lelkierő. Ha nagy dolgok nem történnek, közelebb kell hajolni a kicsikhez. Isten tudja, miből mi lesz. Az okos szemlélődésből baj biztosan nem származik, ezt igazolja a történelem.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, szemben áll a Holddal. Elégedetlen vagy önmagaddal, úgy érzed, többre vagy képes. Csakhogy a nagy elhatározásokat ritkán követi tett. Ne félj annyira a kudarctól. A siker érdekében erőfeszítésekre is szükség van, nem hagyatkozhatsz mindig a szerencsédre. A kettő együtt a biztos győzelem. Neked ez kell. Csak döntsd el mit akarsz. Ez a nap alkalmas erre.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az otthon házában, az izgága Vízöntő jegyében áll együtt a Neptunnal. Kár volna a családi békét felrúgni, már csak azért is, mert ez nem a te stílusod. Gondold át még egyszer, hogy mit teszel, mielőtt konkrét lépésre határoznád el magad! Aludj „döntésedre” még egyet. Persze az sem kizárt, hogy álmatlan éjszakád lesz. Ne csodálkozz!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a rokonok területén kezd ma hajnalban. Valami fontos családi ünnep lehet ezen a napon, mert már kora reggel nagyon készülődsz, izgulsz, mint egy kisgyerek. Szeretnéd megadni a módját, és méltó körülmények között megünnepelni ezt a szép évfordulót. Ma az sem baj, ha a megszokottnál bőkezűbbnek mutatkozol, hiszen igazán nem panaszkodhatsz anyagi helyzetedet illetően.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. A környezetedben lévő emberek arra építik taktikájukat, hogy te már csak lelkiismereti okokból sem hagyod ott őket, márpedig ez így nem mehet tovább. Az, hogy mások helyett dolgozol, de egy ember fizetését kapod, semmiképpen sem igazságos. A hibákért pedig csakis téged vesznek elő. Nem csoda, ha már eleged van ebből a megalázó helyzetből. Kitörési pontot kell találnod, mégpedig hamarosan.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Régóta dédelgeted egy hosszabb utazás tervét, s ha egyelőre nincs is rá pénzed, a részletekről érdeklődj az utazási irodáknál. Ki tudja, talán eljuthatsz álmaid országába. Valld be, a lakáscserén is hosszabb ideje töröd a fejed. Tedd meg az első lépéseket, adj fel hirdetést. Este apró bosszúság ér, mert egy randevú, amitől sokat vártál, kútba esik. Ne bánd, mert nem vesztettél semmit.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Légy rámenősebb! Ne gorombán, inkább rafináltan. Hívd ki saját magad szellemi párbajra, s élvezd agyad csavarosságát. Eleven észjárásoddal meghökkenést váltasz ki az ellenkező nemnél. Épp ezért nem csak külsőddel hódítasz ma. Az osztályzat: csillagos ötös. Képes vagy olyan üzletet kötni, ami másoknak nem sikerülhetne, de a pénz nem fog megmelegedni a zsebedben.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A tegnapi csodálatos együttlét hatásától csak nehezen tudsz szabadulni Legszívesebben ott folytatnád, ahol abbahagytad – erre azonban estig még várnod kell… Segít a „világba visszatérni”, hogy kiderül: a fizetésemelésedről munkahelyen keringő hírek csupán oktalan, rosszízű pletykák voltak. Főnökeid igenis tisztában vannak képességeiddel, s ezt nemcsak erkölcsileg szándékoznak elismerni. Este ismét csodálatos órák várnak kedvesed oldalán…


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a Merkúrral. Ez a bolygóállás ma szellemileg ugyancsak fogékonnyá tesz majd téged. A két bolygó ilyetén kapcsolata főleg lelki és szellemi síkon hat. Ha a születési horoszkópodban kellemetlen kapcsolatban vannak egymással, akkor elérhetetlen ideák áldozatává válhatnál, vagy akár csalás áldozatává is. Mikor az értelemre lenne szükséged, az érzelmeidre fogsz hallgatni.

Exit mobile version