Napi horoszkóp (02. 13. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Február 06.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha akarsz, nagyon szeretetreméltó tudsz lenni, és ma is elbűvölöd környezeted. Ebből számtalan előnyöd származhat: meghívás, munkaajánlat, új barátság, amelyet úgy fogadhatsz, mint értékes ajándékot az élettől. Éppen ezért ne feledkezz meg azokról sem, akikhez régi barátság fűz, de elhanyagoltad őket. A figyelem mindig annak esik a legjobban, aki nélkülözi. Te most abban a helyzetben vagy, hogy segíthetsz barátaidon, ismerőseiden. Pusztán azzal is, hogy beszélsz vagy találkozol velük.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Csinálod, amit kell, teszed, amit mondanak, gépiesen, minden érzelem nélkül őrlöd fel az előtted álló feladatokat. S mikor végül megállsz egy percre, ráébredsz, hogy több napra való munkát végeztél el ma könnyedén, különösebb megerőltetés nélkül. Jól jön még: mint mindenkinek, neked is vannak gyengébb napjaid a munkahelyeden. Otthon is szürkén telik-múlik az este: bevásárolsz, tv-t nézel, olvasol keveset, majd korán elalszol.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ezen a napon tartózkodj a nagy horderejű döntésektől, mert kimenetelük meglehetősen kétséges. Ez nem csupán a pénzügyi, üzleti élettel kapcsolatos elhatározásokra vonatkozik, hanem a szerelemre, a házasságra és a barátságra is. Valójában alig van valami, ami ne viselne el egy kis halasztást. Légy mindenben rendkívül óvatos és körültekintő. Ha nem így teszel, csúnyán pórul járhatsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Amolyan semmilyen nap elé nézel. Ne számolj sikerekkel, kalandokkal, szellemi élményekkel! Ezt a napot egyszerűen túl kell élni. Bár van abban valami megnyugtató, ha egy szerda úgy száll el fölöttünk, hogy semmiféle nyomot nem hagy bennünk, és még csak emlékeznünk sem kell rá, hogy volt egy ilyen huszonnégy óra az életünkben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Rosszul aludtál. Egy autó riasztója, vagy még riasztóbb álmaid vertek fel békés szendergésedből, egyre megy. Ezen a napon jól teszed, ha félrevonulsz. Ne hívd fel magadra a figyelmet, mert a végén még elijesztesz valakit. Már morcosságoddal is sokakat távol tartasz magadtól. Ha lehet, ne a főnöködet szemeld ki dühöd tárgyául. Ebből később kellemetlenségeid származhatnak.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Rengeteg dolgod van, és úgy érzed, sosem jutsz a végére. Ha azonban lelkesen, szaporán végzed a munkád, gyorsabban haladsz. Alig várod az estét, hogy találkozhass Vele. A randevún semmi nyoma fáradtságodnak, önfeledten, vidáman szórakoztatod partnered, tele vagy ötletekkel, és kedvességgel. A várt hatás nem is marad el. Ez egyszer tartós kapcsolatot remélhetsz. Légy tehát nyugodt, és örülj!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Igaz, hogy nem vagy jó passzban, de azért nem kell elkeseredned. Hová tűnt a Mérlegekre olyannyira jellemző tulajdonság, az állandó kiegyensúlyozottságra való törekvés? Ahelyett, hogy pánikba esnél, tégy meg mindent e negatív hullám megállítására, esetleg visszafordítására. Tudod jól, hogy kitartó, szorgalmas munkádnak mindig győzelem a vége.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem szabadna elhanyagolnod otthoni kötelezettségeidet. Részt kellene venned a ház körüli teendőkben, mint azelőtt. Pedig a munka mennyisége nem csökkent, sőt talán még több lett. Családod nem tudja nélkülözni a segítségedet. Ne hivatkozz hivatali elfoglaltságaidra, bokros teendőidre, hiszen neked sem mindegy, hogyan alakul életetek. Jobban kellene ügyelned a könyvelésre is.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha többekkel is konzultálsz dilemmádról, attól még nem tudsz könnyebben dönteni. A legjobban te érzed, hogy mit szeretnél. Tedd mérlegre a pozitívumokat és a negatívumokat – és főleg engedd át magad híres optimizmusodnak. A tét nem kicsi, de akárhogy alakul, nem fogsz belehalni. Azért arra is figyelj, mi történik körülötted az utcán, mert könnyen megcsúszhatsz, ütközhetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nálad fiatalabbak boldogan fogadnak köreikben. Érzik jó szándékod, szereteted, segítőkészséged. Érdemes foglalkoznod az ifjabb generációval. Akár tanfolyamot is indíthatsz, ahol átadhatod tudásod. Jó, ha tudatában vagy annak, mennyit érsz. A belbecs mellett azonban ma a külcsínre is időt kellene fordítanod. Érdemes lenne új frizurát is választanod!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Döntened kell, s ez nem tartozik kedvenc foglalatosságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen, tiszta logikával tudsz másoknak tanácsot adni, olyan bizonytalan és tétova leszel, ha saját ügyedben kell kimondanod az igent vagy a nemet. Végy erőt magadon, és határozz végre! Ostobaság is, lelketlenség is tovább húzni-halasztani a válaszadást.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szemrehányásokkal illeted magad egészségesnek nem mondható étkezési szokásaid miatt. Helyesen teszed. A tárgyilagos önkritika kedvező belső folyamatokat indíthat meg. Tegyél szent fogadalmat: ezentúl behunyod a szemed, ha csábosan vonagló, tekergőző makarónit pillantasz meg. A vonzó külső csupa zsír falatokat takar… Ezredszer fogadd meg magadnak, hogy maradsz a salátánál, esetleg a zsenge uborkánál. Várj!

Exit mobile version