Napi horoszkóp (02. 16. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Február 09.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Felcsillan valami remény: olyan állást találsz, ahol többet fizetnek, vagy áthelyezéssel sikerül rendbe hoznod a lakáshelyzeted. A változás lényeges, de akkor is megfontolandó, ha csupa jót helyez kilátásba. Kérd ki családod vagy partnered véleményét. Ezt jó néven fogják venni, és meg is tesznek majd minden tőlük telhetőt az érdekedben. Egyébként úgyis úgy döntesz, ahogy jónak látod.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ez az első tavaszi nap, s még ha csatakos is az utca, te már megelégelted, kinyilvánítod: tavasz van! Hatalmas borzongató erők járják át tested-lelked. Aki veled tart, annak nem maradsz adósa, ma oly bőkezű vagy, mint egy legendás keleti fejedelem. És minél többet adsz, annál több marad neked, éppúgy, mint a mesékben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Még javában tart a tél, de ma mintha mégis beköszöntött volna a tavasz, s ez rád is pezsdítő hatással van. Családod legnagyobb megrökönyödésére azzal az ötlettel állsz elő, hogy mozduljatok ki a lakásból két napra. A kezdeti meghökkenést zajos ünneplés váltja fel, s úgy látszik, ennél nagyobb örömet nem is okozhattál volna. Sokáig te is így hiszed, de kedvesednek tartozol még egy bejelentéssel…

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne tétovázz, menj el este egy bálba, vagy fogd magad, és látogasd meg régi barátaidat, töltsétek az időt úgy, ahogyan a régi időkben. Ha inkább az előbbi mellett döntesz, ne tartóztasd meg magad az új ismeretségektől. Egyébként akár így határozol, akár úgy, ma jószerivel csak rajtad múlik, hogy pompásan érezd magad. Arra azonban vigyázz, hogy ne veszítsd el a mértéket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha teheted, kelj útra! Hogy a rádióban pont az ellenkezőjét ajánlották? Döntsd el, kire hallgatsz. A végén úgyis az történik, amit a partnered, házastársad akar. Természetesen egyáltalán nem azért, mert te gyenge uralkodó volnál. Épp ellenkezőleg. A komoly döntéseket sosem bízod másra, így olykor lehetsz engedékeny. Ha így teszel, az ebédet már akár egy másik városban fogyaszthatjátok el. Sőt, maradhatnátok éjszakára is. Persze, ha otthon maradsz, akkor sem kell unatkoznod. Olvass, vagy hallgass partnereddel zenét.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Akad otthon dolog jócskán. Szorgalmadnak és rendszeretetednek köszönhetően jó tempóban haladsz a cél felé. Délután egy meghívás kizökkent a ritmusból, de ne bánd! Ezen a rendezvényen fontos dolog történik. Meglehet, valami olyasmi, ami alapvetően megváltoztatja az életed. Csinosítsd ki magad, s légy nyitott a pozitív élményekre! Ne félj, ma véletlenül sem megy el melletted az Igazi!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden hétvégén elhatározod, hogy jóval tovább ágyban maradsz, de a hosszú évek során szervezeted már hozzászokott a korai keléshez. S ha már így van, sajnálod veszni hagyni az időt, inkább szorgoskodsz egy kicsit. Akad bőven tennivaló a házban és a ház körül. Vond be gyerekeidet is a munkába, remek szórakozás lesz. Ebéd után a jól végzett munka jutalmaként menjetek el egy cukrászdába.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A láncreakció beindult. Elég lenne egy óvatlan pillanat, máris jóvátehetetlen hibát követhetnél el. Felfedted titkodat, s erről hamarosan mindenki tudni fog… Félő, hogy nem vagy képes gátat vetni az elszabadult indulatoknak, s téged is maga alá temet a lavina. Ebből a csapdából csak nehezen lehet kiszabadulni – ha egyáltalán lehet…

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hét végén is folytatod a munkát, de váratlanul – saját bizonytalanságod miatt – akadályok merülnek fel. Nem tudod, melyik irányt, megoldást válaszd. Akár erre indulsz el, akár arra, termékeny ötleteid, tehetséged révén egyaránt révbe érsz. A lényeg csak az, hogy haladj. Este azért engedd el magad, akad program bőven.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Azt tartsd szem előtt: mindenfajta gondból van kiút. Semmi nem marad változatlan, csak éppen az nem mindegy, milyen megoldás születik végül. Ebben viszont neked van a legnagyobb szereped. Ha időben észbe kapsz és cselekszel, még a legkellemetlenebb eseményeket is befolyásolni tudod. Ne hanyagolj el egyetlen egy testi tünetet se, mert kezdetben eredményesen kezelhető a baj. A szervezet nem véletlenül adja le jelzéseit.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy egy furcsa versikével ébredsz, s nem tudsz szabadulni tőle, dúdolgatod órákon át az elmés felfedezést. Nos, a világirodalom kétségkívül nem sokat vesztett ezzel a sorral, némi igazság azonban mégiscsak van benne. Lassacskán lekerülnek a súlyos télikabátok, s láthatóvá válik mindaz, amit eddig jótékonyan eltakartak a ruhák. Nem ártana némi erőt önteni a megfáradt izmokba…


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Végre felszabadultál a lelki elnyomás, pontosabban önelnyomás alól. Most tehát lelkizés helyett jöhet a lelkendezés. Vagy még inkább a lelkes munka. Lehetőleg fizikai, amiben kedvedre fáradhatsz, izzadhatsz, erőlködhetsz, megdolgoztathatod rozsdásan nyikorgó izmaidat. Napok óta érezted, valami nagyon hiányzik. Rakj rendet környezetedben. Lakásodban is tornázhatsz egyet…

Exit mobile version