Napi horoszkóp (03. 03. hétfő)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Március 03.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, még szemben áll a Plútóval. Bármilyen helyzethez könnyen alkalmazkodsz, ma mégis nehezen találod a helyed. Ma talán nem kedveled annyira a kollégáidat és a főnökeidet. Semmi kedved rossz vicceken nevetni vagy kiértékelni a tévé műsorát, illetve meghallgatni a többiek vasárnapi történeteit. Szeretnél beszélgetni valakivel valamiről, de a szokásos hétfői szócséplés pokolian idegesít, próbálj türelmesebb lenni.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Lehetséges, hogy ma előbb kell eljönnöd a munkahelyedről, a távoli rokonokat mindenképpen fogadni kell. Természetes, hogy nálad szeretnének lakni, és természetes az is, hogy neked kell értük a repülőtérre is menni. Talán most meg tudod majd beszélni velük, hogy jövőre máshoz menjenek. Ám miközben a kocsikulcsot keresed, a kávédat beteszed a jégre, és egyéb furcsaságok is előfordulhatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll, a rokonok házában. Attól, hogy otthon töltöd a délutánt, még jól is érezheted magad. Olvasással, beszélgetéssel, zenehallgatással, hosszú, közös sétákkal kellemesen telik az idő. Sajnos esély van arra, hogy a meghitt családi együttlétet megzavarja valamilyen kellemetlen esemény, talán egy nemkívánatos rokon látogatása. Viseld megértéssel és türelemmel!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Jupiterrel, az égi horoszkóp anyagi javakat jelző házában. Üzleti ügyeidben sikerre számíthatsz, valamiképpen ma sokkal könnyedebb leszel, mint általában. A tavasz első napjaiban kezdheted megszokni a téli szomorkásságot felváltó lazaságot. Azért ne engedd el magad, legalábbis a munkahelyeden ne! Végül még ellened fordítanák!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, a Halak jegyében jár, itt nagyon nem érzi jól magát. Valami ismeretlen kór akar ledönteni a lábadról. Szerencsésebb esetben csak fáradt vagy. Különösen vigyáznod kellene magadra ezekben a napokban, hiszen hajlamos vagy túlhajszoltan is erődön felül vállalni. Kimerültség ellen a legjobb orvosság az alvás. Szakíts rá időt, s kipihenten mindjárt szebbnek látod a világot.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Vénusszal. Mindig is szeretted az önálló munkavégzést, saját elképzeléseid megvalósítását. Ma bőven lesz rá lehetőséged. Olyan munkára kérnek fel, amely első pillantásra nem látszik túl egyszerűnek, és rengeteg időt, energiát igényel. Habozás nélkül elvállalhatod, hiszen kreativitásod és rendkívüli munkabíró képességed ma sem hagy cserben. Főnökeid is elégedettek lesznek majd a szép eredménnyel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Sajnos már többször bebizonyosodott, hogy nem mindig az a jó, amit te annak gondolsz. Főnököd másképp vélekedik a dologról. Vagy kénytelen leszel elfogadni az ő álláspontját, vagy ujjat húzol vele. Ez esetben készülj fel a komoly harcra, de nincs kizárva, hogy sikerül győztesként kikerülnöd belőle. Arra viszont már nem marad tartalékod, hogy az otthoni csatát is megvívd. Az lesz a legjobb, ha minél később érsz haza.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Reménytelennek látod a jövőt, s értelmetlennek azt, amit csinálsz. Ráadásul gyenge és álmos vagy. Mindez részben az időre fogható, s persze a vitaminhiány is megteszi a magáét. Egyél sok zöldséget, igyál több tejet, s mozogj többet. Ha a sötét gondolatok a hatalmukba kerítenek, s nem leszel képes derűsebbre hangolni önmagad, ismét hatalmukba kerítenek régi kényszerképzeteid.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Kicsit leeresztve, fáradtan kezded a hetet. Lassan pörögsz fel, de aztán egész nap tartod a szokásos „fordulatszámot”. Kiválóbbnál kiválóbb ötleteid támadnak, érdemes némelyiket meg is valósítani. Ha most egyedülállónak mondhatod magad, rád mosolyoghat a szerencse egy jóképű, kedves fiatalember, illetve szelíd és jó humorú szépség személyében. Rutinod, kedvességed, intelligenciád átsegít az ismerkedés nehézségein.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Holddal. Inkább magánéleti, mintsem szakmai szempontból fontos a mai nap. Az elmúlt napokban nem lógott a nyelved a sok munkától. Ma sem érzed, hogy kizsákmányolnának. Használd fel az időt arra, hogy helyre rakosgass mindent, amit máskor időhiány miatt nem engedhetsz meg magadnak.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban áll a Jupiterrel. Kopottnak látod a várost, a napot, önmagadat, s mindent, ami körülvesz. Munkatársaid óvatos-tapintatos kérdései döbbentenek rá, hogy már megint megfeledkeztél a valós világról, hogy ismét túlságosan magadba feledkeztél. Ne fogd hangulatodat egyszerűen a tavaszi fáradtságra! Mindenképpen kerüld el a depressziót. Menj el, mondjuk, úszni!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, már elhagyta a Vénuszt. Új hét, új feladat. És nem is akármilyen! Emellett a múltkori gyerekjátéknak látszik. Hiúságodnak persze jólesik. Mintha csukamájolajjal kenegetnének… Nem is tudod, miért, a főnökre gondolsz. Lehet, hogy megint felhívatnak a „felső szintre”? Fényszűrős üveg, vízcserélő stb. Mennyivel jobb itt a megszokott helyeden, biztonságban, régi ismerősök között!

Exit mobile version