Napi horoszkóp (03. 20. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Március 20.

 

Kedves Kos!

 

Meglehet, hogy főnököd fontos feladattal bíz meg, vagy új állást kínálnak, a jelenleginél jóval előnyösebb feltételekkel. Talán elérkezett az ideje annak is, hogy átrendezd az életed. Ha a lehetőség tényleg nagyon kedvező, élj vele. Ma nagy szükséged van a tisztánlátásra és a határozott fellépésre.

 

 

Kedves Bika!

 

A tegnapi történések még folytatódnak, újabb hullámokat vernek. Addig-addig bosszantanak, míg egyszer csak elmondod a véleményed a főnöködnek. Nem leszel durva, de mégis szókimondó. Minden egy csapásra megoldódik. Munkatársaid tisztelettel néznek fel rád, kisvártatva pedig apróbb szolgálatokat tesznek. Mintha mi sem történt volna. Nem feltétlenül rossz emberek, csak éppen más fából faragták őket.

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

Kissé már kezd idegesítő lenni, hogy ilyentájt rendszeresen pénzzavarba kerülsz, s már-már a kölcsönkérést kell fontolóra venned, ami pedig igen kényelmetlen. Főleg akkor, amikor meg kell adnod az adósságot. Ha semmiképpen sem vagy képes rászorítanod magad a takarékosabb életvitelre, inkább add át a pénzügyeket másnak.

 

 

Kedves Rák!

 

Jó napra ébredsz, sőt nagyon jóra. Kellemes idő is van, ettől rögtön derűsebb a kedved. Eszedbe veszed, hogy befejezed régóta húzódó munkádat. Ez is kellemes érzéssel tölt el. Találkozol valakivel, aki remek hatással van rád. Olyannyira, hogy a közös ebédet közös vacsora is követi. Este a barátaid társaságba hívnak, ahol ismételten sikereket aratsz.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Éppen akkor figyelsz a legkevésbé mások érzékenységére, amikor jól vagy, s remekül érzed magad. Ez még a kisebbik baj, hiszen cinikus, nagyképű viselkedéseddel még többet ártasz. Ne lepődj meg túlságosan, ha valamelyik sértett benyújtja a számlát. Örülj, ha nem egyszerre teszik. Mit kezdenél egy siserehadnyi ellenséggel?

 

 

Kedves Szűz!

 

Nem hallgattál a jó szóra, s meg is lett a következménye. Túlhajtottad magad, s a gépezet nem bírta. Egészséged felmondhatja a szolgálatot. Fordulj azonnal orvoshoz! A közeljövőben majd megtanulhatod visszafogni magad. Ráadásul este táviratot kapsz. Mára ennyi rossz egy kicsit sok lehet. Feküdj le mielőbb!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Ne reménykedj, ezt a feladatot semmilyen kifogással nem úszhatod meg. Ha most mégis sikerül valamilyen kibúvót találnod, később leszel kénytelen eleget tenni kötelességednek. Úgy látszik, ezen a napon mindennek ilyen nehezen kezdesz hozzá. Még a kellemesnek ígérkező programra is úgy kell erőszakkal rábeszélni.

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Eddig nem hittél a csodaszerekben, a nagy csinnadrattával beharangozott gyógyfüvekben, teákban és kenőcsökben. Most azonban, hogy a saját bőrödön érzed ezek kellemes hatását s az egyre növekvő erőnlétet, elhiheted azt, hogy a gyógyfüvek néha csodát tesznek. Teljes gőzzel láss neki a kúrának, és ne hagyj ki egyetlen napot sem!

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ma, mint egy szorgalmas kis méhecske, gyűjtögeted az információkat, intézed kisebb ügyeidet, apróbb lépéseket teszel nagyobb szabású munkahelyi és magánéleti vállalkozásaid megindításához. Amolyan próbafúrásokat végzel, hogy kipuhatold, milyenek az esélyeid, hogy túl sokat ne kockáztass. Jó, hogy ezúttal nem vagy a gyors elhatározások embere, az óvatosság és az alaposság sohasem árthat.

 

 

Kedves Bak!

 

Decemberiek, hajrá! Összes többiek, fel a fejjel! A decemberiek szinte kivételt képeznek. Jobb, eredményesebb, kiegyensúlyozottabb napokat el sem lehet képzelni számukra. A többiek viszont az ellenkező végletet képviselik. Nagyon vigyázzanak, ne keveredjetek munkahelyi vitába! Csak ti húzhatjátok a rövidebbet. Adósságokat, törlesztéseket, bírságokat róhatnak ki rátok, s igyekezzetek, hogy megoldjátok a kényes helyzeteket és elkerüljétek az értelmetlen összecsapásokat.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

A felhők végre elvonultak, a nap kisütött. Szinte magad sem érted, hogy mitől voltál olyan bánatos és világidegen. Hálás vagy – legalábbis magadban – munkatársaidnak, amiért nem bántottak, sőt olykor segítettek. És mérhetetlen lelkiismeret-furdalást érzel kedvesed, partnered iránt, hiszen amit magadtól elvettél, attól őt is megfosztottad. Ne tarts semmitől! Föltámadt életkedved több örömöt szerez a társadnak, mint a bocsánatkérő szavak.

 

 

Kedves Halak!

 

Attól azért ne tarts, hogy nagyon fogsz unatkozni, hiszen tennivalód akad bőségesen, jóval több annál, mint amennyit el tudsz végezni. A Neptun szemben áll a Holddal, emiatt előfordulhat, hogy csalódnod kell emberekben, esetleg családod valamelyik hölgytagjában. Mindenképpen keresd fel a háziorvosodat, mert egészségedet nehezebben diagnosztizálható betegségek is támadhatnák.

Exit mobile version