Napi horoszkóp (04. 07. hétfő)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Április 07.

Kedves Kos!

 

Úgy belelendültél a mozgásba, hogy ma nem esik nehezedre követni a szélsebesen pergő eseményeket. Ha eddig nem akadt munkád, most elhelyezkedhetsz, vagy új területen is kipróbálhatod képességeidet. Érzelmileg is fogékony vagy az újra, de némi bonyodalmat okozhat a választás: kit részesíts előnyben a szóba jövő jelöltek közül? Döntésed helyességéről még ma meggyőződhetsz: partnered érzelmileg is megfelel az ízlésednek.

 

Kedves Bika!

Aki az ár ellen úszik, nehezen halad előre. Téged viszont most az ár sodor, ráadásul a helyes irányba. Kiváló egészségnek örvendesz, új, ragyogó, nagyszabású elképzeléseid vannak, amelyeket most valóra is válthatsz. Kedveseddel való kapcsolatod pedig olyan, mint az érett gyümölcs, amelynek telt húsa fenséges ízeket, illatokat áraszt.

 

 

Kedves Ikrek!

Ma igazán elemedben vagy, alig bírsz feltörő energiáiddal. Ha ilyen életerő van benned, semmiképp se fojtsd el, legfeljebb próbáld meg valahogyan hasznosítani kimeríthetetlen erőforrásaidat. Habár nem rajongsz a ház körüli teendőkért, azért ezt a délutánt nyugodtan rászánhatod, mindenki megnyugvására.

 

Kedves Rák!

 

Hasznos volt a hosszabb pihenő, kicsit sajnálod is, hogy elmúlt a hétvége. Eddig kispolgári szokásnak vélted a délutáni szendergést, a nagy ebédet, de most rájöttél, néha ezt is el tudod viselni. Újult, felfokozott erővel vágsz bele a tennivalókba. A szeszélyes áprilist te is érzed, kedved csakúgy hullámzó, mint az időjárás. Szeretnél végre elmenni színházba, vagy legalább az új filmet megnézni. Szakíts rá időt, és vegyél jegyet mihamarabb!

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Nem érhet olyan pofon vagy sorscsapás, amely után nem lennél képes felállni és tovább küzdeni. A Nap már a Kos házában tanyázik, ahol Mars hadisten az úr. Ez rád is hatással van, így készülj fel a viharokra, amelyek tüzes természetedet felkorbácsolhatják. Az Oroszlánnak nincs mitől félnie, szervezete a kellemetlen sugárzásoknak is ellenáll.

 

 

Kedves Szűz!

 

Régóta kerestél valamit, amit ma végre megtalálsz. Rengeteg utánajárástól, hivatali levelezéstől óvtad meg ezzel önmagad. Látod, hogy az apróságokon mennyi minden múlhat? Nem szabad átsiklani a részleteken. Sokszor jelentéktelennek látszó dolgok hordozzák magukban a legfontosabb információt. Légy figyelmes!

 

Kedves Mérleg!

 

Ne veszítsd el a türelmed. Akik siettetnek, nem biztos, hogy a gyorsabb befejezés reményében teszik, lehet, hogy csupán a te idegesítésedre. Nem bírják elviselni, hogy általában olyan kiegyensúlyozott, higgadt és legtöbbször sikeres vagy. Partnered is ezt veti a szemedre, ahelyett, hogy örülne neki: kettőtök közül az egyik mindig képes megőrizni a hidegvérét, és higgadt fejjel tud dönteni a kritikus pillanatokban.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Erre mondják azt, hogy dolgos hétköznap. Nem történik semmi különleges, váratlan vagy szenzációs. Mégis jelentős előrehaladást érsz el több területen, s ha nem is rohamléptekkel, de biztosan haladsz a cél felé. Nem szabad eltérned a kitűzött céltól, mert most már kétségtelen, hogy ez az egyetlen helyes irány, amelyet követhetsz.

 

 

 

Kedves Nyilas!

 

A tegnap éjszakai választásod szerencsésnek bizonyult. Többről van szó, mint futó kalandról, ezt már tudod. Most már minden rajtad áll, hogy mennyire tartod vonzónak és fontosnak a kapcsolat lehetőségét. Házas Nyilasoknak is kedvez a mai nap, párod ma ismét a régi hévvel szeret. Ne keress hátsó szándékokat, ne gyanakodj, hanem örülj önfeledten az újra meglelt boldogságnak.

 

Kedves Bak!

 

Egy kissé bizonytalannak, védtelennek látszol egy bizonyos dologban. Ne engedd kitudódni határozatlanságodat, mert élnek, illetve visszaélnek vele. Kiszolgáltatottságodban könnyen rossz tanácsadóhoz fordulsz, és olyanra bízod titkaidat, aki nemhogy érdemtelen rá, de kifecsegi, s ezzel idő előtt nyilvánosságra hozza. Nem érkezett még el a cselekvés ideje. Türelem!

 

Kedves Vízöntő!

Hangulatod kiváló, véleményed biztos, válaszaid megfellebbezhetetlenül okosak, az unalmas, vérszegény értekezletet sikerül pezsdítő vitává varázsolnod. Majd, mint aki jól végezte dolgát – de hiszen azt tetted –, otthagyod a munkahelyed, hogy kedvesed oldalán ott folytasd, ahol előzőleg abbahagytad.

 

 

Kedves Halak!

Kevésbé vagy ingerlékeny és fáradékony, mint általában. Pedig valószínűleg semmi különös nem történt, nem jártak nálad csodadoktorok, sámánok, javasasszonyok. A Jordán vizéből sem ittál. Csupán kipihented magad a hétvégén, ennyi az egész. Most megújult erővel folytathatod ott, ahol előzőleg abbahagytad.

Exit mobile version