Napi horoszkóp (04. 29. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Április 29.

Kedves Kos!

Tavasz van, amikor mindenki nagyon szerelmes. Te sem tudsz parancsolni vágyaidnak. Hódításod sikerrel jár: ideális partnert találsz a szerelmeskedéshez. Meg sem próbálsz kitérni a kaland elől, amely megrészegít, felkavar. Ilyenkor mindenről megfeledkezel. Arról is, aki a világon a legfontosabb neked. Emiatt lesz egy kis lelkiismeret-furdalásod. Gyötör a bűntudat, mégsem bánod túlzottan, hogy félreléptél.

 

 

Kedves Bika!

Aki az erdőben bolyong, nem látja a fától az erdőt. Valahogy így vagy most te is saját magaddal. Az elmúlt hetekben, hónapokban annyira lekötöttek a mindennapi feladatok, hogy nem láttad, merre is tartasz, hová igyekszel. Mindig csak az éppen eléd tornyosuló akadályt láttad, győzted le. Most nem tudod, helyes irányba haladsz-e.

 

 

Kedves Ikrek!

Meglehetősen zavart lelkiállapotba kerülsz, s ez egyszer még híres találékonyságod is cserbenhagy. Ilyenkor igazán nem szégyen olyan valakitől segítséget kérni, aki közel áll hozzád. Ha már a „segítség” szótól is hidegrázást kapsz – mert attól tartasz, hogy idővel viszonozni kell –, akkor egyszerűen csak ülj le egy jó barátoddal beszélgetni.

 

 

Kedves Rák!

 

Csak dolgozol, dolgozol és dolgozol. Persze mit is tehetnél egyebet? Senkitől nem kapsz ingyen semmit. Arra pedig már régen rádöbbentél, hogy nem vagy alkalmas a spekulációkra, vagy legalábbis belebuksz, ha ilyesmivel próbálkozol. Nem marad más hátra, csak a becsületes munka. Néha azért te is szeretnéd kipróbálni a kevésbé fárasztó utat, de ne tedd!

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Trónodon ülve, kellő távolságból tekintesz le alattvalóidra. Így ha ezen a napon sehol sem találnád a helyed, annak nagyon kézzelfogható oka van. Nem bírod elviselni a hétköznapokat, de te nagy varázsló vagy. Érted a módját, hogyan tedd érdekessé a szürke napokat. Csak vigyázz, mert hókuszpókuszaid sokaknak nem lesznek ínyére.

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Pénzügyi téren ma kiemelkedő sikerekre számíthatsz. Bizony, ez az utóbbi időben rád fért már, mert tartalékaid kifogyóban vannak. Most legalább egy kicsit fellélegezhetsz. Gondold meg, mielőtt elköltöd a pénzt! Vigyázz, a könnyen jött pénz könnyen is megy!

 

Kedves Mérleg!

 

Minden kezdet nehéz. Ezt tapasztalod ma is, amikor új munkába kezdesz. Mielőtt bekövetkezik az első kudarc, jobban teszed, ha megbeszéled kollégáiddal a tennivalókat, s felosztjátok magatok között a munkát. Meglátod, a csapatmunka nemcsak gyorsabb, de hangulatosabb is. Ma bepótolhatod szerelmeddel a tegnap meghiúsult mozit. Nemcsak a film lesz nagyszerű, de a hangulatotok is.

 

Kedves Skorpió!

 

Hát ez bizony nem hiányzott! Nem mintha egy veszekedés bármikor jót tenne, a torzsalkodás és nézeteltérések kedvező hatással lennének kettőtök viszonyára. El kellene gondolkodnod azon, hogy kapcsolatotok milyen jövő előtt áll, hogy mire mentek ketten együtt. Ha ilyen nagy ellentétek feszülnek közöttetek, ha ennyire nincs megértés és empátia egymás iránt, együtt tudtok egyáltalán maradni?

 

Kedves Nyilas!

 

Légy óvatos! Nem biztos, hogy jó, ha mindenkinek eldicsekszel a számodra felajánlott munkával, mert a végén még elhalásszák az orrod elől. Kollégáid, ismerőseid hozzáállásából érdekes következtetésekre juthatsz. Lehet, hogy csalódnod kell valakiben, akiben eddig megbíztál. Szerencsére nem vagy az az ember, akit egykönnyen le lehet beszélni arról, amit a fejedbe vettél.

 

Kedves Bak!

 

Húzod az időt, már minden mást szívesebben csinálsz, mint hogy magadnak is bevalld: a kapott feladathoz nem fűlik a fogad. Tudod, két választásod van. A „nem”-et azért ne válaszd, mert a dolognak komoly anyagi vonzata van, ha pedig az „igen”-t választod, ne fanyalogj, láss minél előbb hozzá, és gyűrd magad alá.

 

Kedves Vízöntő!

Mintha álomból ébrednél, lázas igyekezettel veted magad a munkába. Egyszerre legalább öt dolgot próbálsz elintézni, megcsinálni. Állj meg, ne kapkodj! Nem késtél le semmiről. A dolgok megvárnak. Ha képes vagy arra, hogy némi távolságból tekints a teendőkre, sokkal hatékonyabban fogsz dolgozni. Amennyiben a mondottakat megfogadod, sikeres lesz a napod.

 

Kedves Halak!

Alaposan fontold meg, mit és hogyan teszel. Olyan kérdésben kell döntést hoznod – méghozzá sürgősen –, amelybe már többeknek beletört a halkésük. Helyzetedet súlyosbítja, hogy majdnem kizárólag megérzéseidre vagy utalva, hiszen a szükséges információknak csupán a töredéke áll rendelkezésedre. Most nem habozhatsz. Rebegj el egy fohászt, és vágj bele!

Exit mobile version