Napi horoszkóp (05. 05. hétfő)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 05.

Kedves Kos!

Szép napra ébredsz: tele vagy várakozással, örömmel. Olyan esemény főszereplője vagy, amely büszkeséggel tölt el, és ez szemmel is látható. Sugárzik belőled az elégedettség, így nagyobbak az esélyeid, hogy üstökön ragadd a szerencsédet. Sikerrel köthetsz üzletet, és pályázatokkal, szerencsejátékkal is megpróbálkozhatsz. Ha semmit sem nyersz, ezt a napot akkor is ajándékba kaptad.

 

 

Kedves Bika!

Anyagi helyzeted semmiféle bizakodásra nem ad okot, úgyhogy keményen kell dolgoznod, ha ki akarsz mászni a kátyúból. Elvállalsz hát mindent, ami csak pénzt hoz a házhoz. Nem bántál meg semmit, minek is hibáztatnád magad, jó volt, és kész. Most dolgozni kell, a minap meg mulatni támadt kedved! Ilyen egyszerű az egész.

 

 

Kedves Ikrek!

Még ma is elemedben vagy, semmi sem kerüli el a figyelmedet, még a látszólag jelentéktelen apróságok sem. Ezen az egyetlen napon annyi mindent vagy képes elvégezni, mint máskor hetek alatt. Mások előtt sem marad észrevétlen hallatlan munkabírásod, és ennek kedvező következményei lesznek.

 

 

Kedves Rák!

 

Még mindig gondterhelt vagy, de ha így haladsz, nem is fogod megoldani problémáidat. Mindenkit elküldesz, mindenki zavar, persze az is bánt, ha gorombáskodásaid után nem marad veled senki. De miért hiszed, hogy ha te nem is, mindenki más türelmes veled? Egyszer akármelyik barátodnál betelik a pohár, és akkor csak nehezen engesztelheted ki. Légy belátó, és néha magadban is keresd a hibát!

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma ne hamarkodj el semmit. Ha üzleti vállalkozásba fogsz vagy ha fontos döntés előtt állsz, feltétlenül tanácskozd meg valakivel, akinek megbízol az ítéletében. Senki nem lehet olyan okos, hogy mindig tudja, mit kell tennie. Ezért vannak a megbízható, józan tanácsadók. Még az Oroszlán sem nélkülözheti őket.

 

 

Kedves Szűz!

 

Állást kell foglalnod egy olyan ügyben, amelyben két szeretett családtagod viaskodik. Bárhogy dönts is, az egyik felet akaratlanul is magadra haragítod. Nem vagy könnyű helyzetben, de ha nem vállalod ezt a szerepet, mindketten megsértődnek. Dönts legjobb belátásod szerint. Estére oldanod kell a benned felgyülemlett feszültséget, különben képtelen leszel élvezni a csodálatos színházi előadást.

 

Kedves Mérleg!

 

Egy telefonhívással nem tudsz mit kezdeni, és bosszant a dolog, hogy csak állsz tehetetlenül. Ne szégyellj segítséget kérni, más is volt már ilyen helyzetben. Az a baj mostanában veled, hogy képtelen vagy együtt élni a kudarcokkal; a vesztes szerepét, úgy érzed, másnak találták ki. Pedig bárkivel előfordulhat, hogy be kell látnia: tévedett.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Végre itt a meleg, kellemes tavasz, s ha hihetsz az előrejelzéseknek, olyan szép hét ígérkezik, amelyet vétek a négy fal között tölteni. Végy ki néhány nap szabadságot, igazán rászolgáltál már egy kis kikapcsolódásra. Töltsd be fényképezőgépedet, hiszen olyan régen nem készült fotó családtagjaidról.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Néhány kellemetlen és nehéz feladatot kell elvégezned a mai napon. Nem ártana, ha kipihenten és jóllakottan látnál hozzá, hogy semmi se zavarhasson meg. Próbálj koncentrálni. Most nem lehetsz felszínes és nagyvonalú. Alapos munkát kell végezned. Ha sikeresen túljutsz rajta, hozzátartozóid otthon este még a gondolataidat is lesni fogják.

 

 

Kedves Bak!

 

Örvendetes napra ébredsz. Még a busz is időben érkezik. Használd ki az alkalmakat, amelyek nem mindig adódnak ilyen szerencsés felállásban. Mintha örömlégy csípett volna meg, mindenkire mosolyogsz, s ezzel több eredményt érsz el, mint az elmúlt héten összevéve. Bárcsak megőrizhetnéd hosszú időre ezt a kiegyensúlyozott, jó állapotot!

 

Kedves Vízöntő!

Váratlan támadás ér, és ezt nehezen viseled. Nemcsak azért, mert nem szereted a konfliktusokat, hanem azért is, mert olyasvalaki bánt meg, akit eddig barátodnak hittél. Mielőtt fejjel mennél a falnak, vonulj el abba a bizonyos sötét sarokba, és fontolj meg mindent! Hátha a dolgok valós arca nem is olyan, mint amilyennek látod.

 

Kedves Halak!

Amint látod, a dolgok maguktól is elrendeződnek. Ebből is az tűnik ki, hogy a világ bölcsen van berendezve. Ne légy álszerény, ne tiltakozz, ehhez te is hozzájárultál. Hogy többet is tehettél volna? Elképzelhető… De ne nyugtalankodj, még semmiről sem késtél le.

Exit mobile version