Napi horoszkóp (05. 14. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 14.

Kedves Kos!

Még a Kos jegyében születettek sorsát sem egyformán alakítják a csillagok. Miközben egy részük magányra ítéltetett, mások talán éppen ma eveznek be a házasság révébe, vagy válással vetnek véget a megromlott együttlétnek. Mindenesetre olyan családi eseményekre kell számítani, amelyek ünnepélyesek, bensőségesek és megrendítőek.

 

Kedves Bika!

Kicsit szégyelled a tegnap történteket, de ami történt, az megtörtént, nem lehet semmivé tenni. Ma végre kicsattanó erőben vagy, s a humorod is a régi. Mindkettőre nagy szükséged lesz, mert fontos, hivatali pályaívedet befolyásoló megbeszéléseken kell részt venned. Ne éreztesd a tárgyaló felekkel, hogy mennyire az elevenedbe vág a dolog, mert még mindent elrontasz. Légy nyugodt, higgadt, megfontolt!

 

Kedves Ikrek!

Teljes energiával veted bele magad a munkába, nem törődsz senkivel-semmivel. Elgondolkodhatnál azon, hogy néha a kevesebb több, a teljesítményedet elsősorban nem az elvégzett munka mennyiségével mérik, hanem sokkal inkább eredményességével, jövedelmezőségével. Összpontosíts a lényegre, és ne foglalkozz jelentéktelen apróságokkal! Ha az „egészre” figyelsz, idővel pontosan kirajzolódnak a részletek is.

 

Kedves Rák!

 

Sokan melléd állnak a munkahelyen kipattant viszálykodásban. Most legalább láthatod, ki a barát, ki az ellenség. Persze ezt ne vedd annyira szigorúan, hiszen egyelőre csak nézetkülönbségekről van szó, nem személyeskedésről. Attól még tisztelhetnek, becsülhetnek téged, mert más a véleményük.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha jól indul a napod, bízz abban, hogy jól is végződik. Hinned kell, hogy senki nem tesz keresztbe neked, nem kapsz rossz híreket, és egyáltalán nem ér semmi sorscsapás. Ma kerüld a veszélyes helyzeteket, ne pazarold az erőd felesleges küzdelmekre. S ha nem kérkedsz, s nem akarsz mindenáron a figyelem középpontjában állni, akkor irigyeid és ellenségeid is békén hagynak.

 

Kedves Szűz!

 

Közeledik a nagy nap. Gondold át még egyszer, nincs-e valami elmaradásod. Ha úgy látod, akad még tennivaló, ma lesz bőven időd, hogy pótold a hiányosságokat. Estére kicsit elromlik a hangulatod, megártott a sok sorban állás, szaladgálás. Ez azonban nem indok arra, hogy elrontsd gyermekeid estéjét is. Ne szólj bele mindenbe! Még akkor sem, ha úgy látod, neked van igazad.

 

Kedves Mérleg!

 

Szeretnéd, ha valaki fogná a kezed, és vezetgetne, mint gyerekkorodban. Úgy érzed, minden képlékeny, bizonytalan. Kérj segítséget, de ne várd el, hogy más oldja meg a problémádat. Ilyen alapon a délutáni randevúra is küldhetnél valaki mást magad helyett, hiszen még csak kialakulóban van ez a kapcsolatod. Állj a sarkadra, szedd össze gondolataidat, és intézd a saját ügyeidet!

 

Kedves Skorpió!

 

Egy borzasztóan kétszínű alak neked mindig a kedves, szimpatikus énjét mutatja, udvarol és teszi a szépet, a hátad mögött azonban elmond mindennek. Meg kellene tőle szabadulnod, de még nem tudod, hogyan. Pszichológusod most is jó tanáccsal vár, siess felkeresni.

 

Kedves Nyilas!

 

Régi barátoddal találkozhatsz, aki egy számára fontos dologról kérdezi a véleményed. Próbálj tapintatosan tanácsot adni, nem biztos, hogy nyers őszinteséged jót tesz barátod amúgy is labilis idegállapotának. Egyébként is hajlamos vagy az emberekkel nyersen közölni a véleményed, amit nem mindenki vesz jó néven.

 

Kedves Bak!

 

A Bakok többségének mozgalmas napja lesz. Nagy nekibuzdulásukban lehengerlőek. Nem bánod meg, ha elmentek egy kellemes, nem túl harsány szórakozóhelyre. Kivételesen jól éreznétek magatokat. Érdemes lenne tervezgetni egy tengerparti hetet a hónap végére. Olyankor még nyugodt a világ, és alkalmi áron kaphattok szállást.

 

 

Kedves Vízöntő!

Cudar kedvedben vagy, nem vitás! Pedig oktalanul dühöngsz. Először is nagyszerű egészségnek örvendesz, másodszor sikeres ember vagy, harmadszor pedig kedvesed, barátaid szeretnek. Kell ennél több? S ha igen, talán vedd magadnak a fáradságot, és fogalmazd meg, hogy mi is az, amire még vágysz. Így ugyanis inkább egy hisztériás vénkisasszonyra emlékeztetsz…

 

 

Kedves Halak!

A márciusi Halak ma sikerre számíthatnak hivatásukban. Még akkor is, ha nem túlzottan erőltetik meg magukat, sőt – urambocsá! – lazsálnak. Ugyanis valószínű, hogy az eredmény magvait már régebben elvetették, és csak most érkezett el az aratás ideje. A nagy jutalom reményében azonban nem szükséges, hogy üres bőrönddel érkezzenek. Fölöslegesen terhelnék magukat…

Exit mobile version