Napi horoszkóp (05. 19. hétfő)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 19.

Kedves Kos!

Titokban mindig azt reméled, hogy egyszer nagyon híres vagy nagyon gazdag leszel. Amikor az időd engedi – mint például ma is –, szívesen eljátszol a gondolattal: mire költenéd a pénzed, mit kezdenél a hírnévvel. Nyilván így védekezel a szürke hétköznapok unalma ellen. Képes vagy úgy beleélni magad elképzeléseidbe, hogy már nem is érzed üresnek a zsebed, eseménytelennek a napod. Tégy meg mindent, hogy ma is így legyen.

 

 

Kedves Bika!

Annyi jó történik ma veled, hogy szinte még azt is feleded: hétfő van. De mit számít, egyik nap olyan, mint a másik. Bár mégsem, ilyen nap kevés adódik. Munkakedved, szorgalmad, hozzáértésed végre kellőképpen értékelik. Nem is jöhetett volna jobbkor, pénztárcád laposabb már nem is lehetne. Képzelődsz csupán, egyelőre. Sikeres vagy ma a szerelemben is. Hogy miket ki nem találsz, de kedvesedre nem tudsz rálicitálni.

 

 

Kedves Ikrek!

Talán mégsem kellett volna annyira szorgalmaznod egy bizonyos dolgot, mert amikor sikerül elérned, máris a pokolba kívánod. Vannak események, amelyek, ha idő előtt következnek be, sok baj forrásává válnak. Minek a bajt siettetni? Jön az magától is…

 

 

Kedves Rák!

 

Tapogatózva érkezel reggel a munkahelyedre, kíváncsi vagy, kiben hogy ülepedtek le a dolgok a hétvégén. Te nagyjából megnyugodtál, és úgy látszik, hogy mindenki elégedett az eredménnyel. Zavart keltő munkatársaddal nem találkozol. Ez meg is lep, nem tudod mire vélni a hiányát. Tégy úgy, mintha semmi sem történt volna. Kár lenne újból felkavarni a kedélyeket. Ez egyszer hagyd a sorsra, mi fog történni. Ha nagyon akar, úgyis bele fog avatkozni a gondviselés az útjaidba.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma ismét önfeledt vagy, akár egy gyermek. Szeretnéd a kebledre ölelni a világot. Ugrándozol, akár egy kiscsikó. Kollégáid ilyenkor ámulva néznek, s nem tudnak eligazodni szélsőséges hangulataidon. Bizalmatlanná teszed környezetedet az egyik nap parancsoló, máskor játékos, szinte bizalmas viselkedéseddel, de az Oroszlán nem tűri el maga mellett a hasonló egyéniséget.

 

 

Kedves Szűz!

 

Május a szerelem hava. Ezt tapasztalhatod ma te is. Akaratlanul is minden gondolatod ekörül forog. Légy partneredhez feltűnően kedves, egy ilyen szép napon különleges bánásmódot érdemel. Ne szégyelld kimutatni az érzéseidet! Tartós kapcsolatnál néha erre is szükség van.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Az élet gyakran produkál meglepetéseket, mint például ma. Amikor már szinte biztos vagy benne, hogyan végződik ez a rég elkezdett munka, száznyolcvan fokos fordulatot vesznek az események. A szerelem terén sem jön be a papírforma, hiszen ennek a hetek óta tartó ostromnak végre sikerrel kellene végződnie, ehelyett minden átmenet nélkül egy újabb flört részesévé válsz.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Kedvesed képtelen elismerni, hogy van más, az övétől eltérő megközelítés is. Meggyőzni ily módon lehetetlen, érvekkel jobb belátásra bírni s így véleményét alakítani szintúgy. Zsákutcának tűnik ez a helyzet, mert így egy lépést sem tudtok előrelépni, csak körbe-körbe jártok. Márpedig valamerre el kellene mozdulnotok!

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ha tartós kapcsolatban élsz, ma nagy veszekedésre készülhetsz fel. Még szakításra is sor kerülhet. Mindennek persze volt előzménye, s ezzel nagyon is tisztában vagy. Az egyedül élő Nyilasok számára sem kedvező a mai nap új ismeretségek kötésére, a munkában viszont továbbra is sikeresek maradnak.

 

 

Kedves Bak!

 

A mai napnak szerencsésnek kellene lennie, mégis rejteget egy lélektani buktatót. Légy annyira felvértezett, hogy ne érjen váratlanul, s akkor talán könnyebben átvészeled. Testvéreiddel igyekezz tisztázni jogi kérdéseket (örökösödés, közös költség, telekmegosztás), nehogy részvétlenségnek tekintsék távolmaradásod. Ha útra kelsz, számíts arra, hogy nem a tervezett időben érkezel meg.

 

Kedves Vízöntő!

Sajgó derekad, használhatatlan izmaid mind-mind arra emlékeztetnek, hogy tegnap talán mégis többet serénykedtél, mint szabadott volna, a lábadon lévő ragtapaszhalmaz pedig arra, hogy a kerti szerszámokat talán mégsem kezelted olyan bravúrosan, mint állítottad. Kollégáid megmosolyognak, óvatosan kerülgetnek, de most nincs erőd ezzel foglalkozni. Soha nem gondoltad volna, hogy ilyen fárasztó és nehéz művelet ülni…

 

Kedves Halak!

Ne rohanj, ha esetleg késésben vagy. Még megütheted a bokádat… Leginkább a nagy sietségben, mert más veszély nemigen fenyeget. Ez az a hétfő, amelyet mindenki úgy tekint, mint a hétvége meghosszabbítását, és nem mint az új, dolgos hét kezdetét. Lehet, hogy még te is? Helyes, az alkalmazkodóképességeddel semmi baj…

Exit mobile version