Napi horoszkóp (05. 28. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 28.

Kedves Kos!

A csillagok nem hagynak szenderegni: ma hozzásegítenek ahhoz, hogy hivatásodban, üzleti ügyeidben valóra váltsd régóta dédelgetett álmaidat. Meglepő ajánlatokat kaphatsz, vagy olyan állást kínálnak fel, amilyenről álmodni sem mertél. Érdemes felébredni, és ráhajtani a munkára. Alkalmas e nap az ismerkedésre is, tegyél eleget az esti meghívásnak. Amit ma elszalasztasz, annak bottal ütheted a nyomát.

 

Kedves Bika!

Ma kedvedre dolgozhatsz a munkahelyeden, nem zavar senki. Meg is van az eredménye: jó iramban haladsz az előre megszabott pályán. Kedvesed ma vágyik rád, testében érzéki szenvedély parázslik. Hadd legyen ő a vezető: új, ismeretlen, kies tájakra fog kalauzolni, amerre még sosem jártál.

 

Kedves Ikrek!

Mindeddig messziről elkerülted az üzleti ügyeket, s azt gondoltad, ehhez aztán végképp nincs semmi érzéked. Most, amikor felcsillan egy lehetőség, nem is tudod, mit tegyél. Nem bízol magadban, s így jobban teszed, ha bele sem kezdesz. Ha viszont nem tudsz lemondani róla, fordulj tanácsért egy üzleti ügyekben jártasabb barátodhoz.

 

Kedves Rák!

 

Megárthat az egészségednek ez a fene nagy lelkesedés. Annyit beszélsz, hogy lassan berekedsz, és ha nem vigyázol, komolyan megbetegedhetsz. Pedig szörnyű volna most a kényszerű pihenés, felborítaná nyári terveidet. Vigyázz inkább jobban magadra! Lehetséges, hogy hirtelen el kell utaznod.

 

Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlán csak akkor foglalkozik a pénzzel, ha fogytán van, vagy ha kevésnek bizonyul. Szeretsz gondtalanul élni, és céljaid sem az anyagi javak megszerzésére irányulnak, viszont számolatlanul képes vagy költeni, ha lendületbe jössz. Egyedülállóként élhetsz nagy lábon, szétszórhatod, akár el is kártyázhatod a pénzed, de a családos Oroszlánoknak nem árt megfontoltabbnak lenniük. Vigyázz, mert bár könnyen jutsz a pénzhez, azért mindig ismerd fel lehetőségeid korlátait.

 

Kedves Szűz!

 

Végre kezded újra megtalálni régi önmagad. Visszatér az igazi kedved, s ismét a régi leszel. Ezt családod, barátaid és kollégáid is megérzik, s az ő hozzáállásuk is javul. Egy ideig célszerű lenne megtartani ezt a kedvező pozíciót, különben erősen megrendülhet a bizalom benned. Ha mégoly jól végzed is a munkádat, ne várj azonnal dicséretet! Ezt kitartó bizonyítással kell kiérdemelni.

 

Kedves Mérleg!

 

Kedvező értesüléseket kapsz azzal az üzlettel kapcsolatban, amelybe a közelmúltban fektettél nagyobb összeget. Ha minden a terv szerint halad, hamarosan komolyan elkezdhetsz foglalkozni az ingatlanvásárlás gondolatával. Egyelőre azonban még csak beszéltek róla, de ez is kellemes program lehet. Partnereddel gondolatban berendezitek álmaitok tárgyát, egy nagyobb lakást.

 

Kedves Skorpió!

 

Nem azt kaptad, amit ígértek, s főleg nem olyan formában, ahogy azt közösen megbeszéltétek. Mivel most te vagy kiszolgáltatott helyzetben, nem tudsz mást csinálni, mint hogy szótlanul tudomásul veszed a történteket, s okulsz a tapasztalatból. Új feladatokra és új ismeretségekre van szükséged, hogy kitörj ebből a körből.

 

Kedves Nyilas!

 

Ez a nap nem olyan nehéz, mint ahogy tegnap gondoltad, épp ezért alkalmas arra, hogy tisztázz magadban bizonyos dolgokat, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Meglehet, úgy döntesz: abból a „pohárból” valakit vagy valamit ki kell önteni. Emiatt még egy fontos barátságod is megszakadhat, de most nem tehetsz másképp.

 

Kedves Bak!

 

A dohányzás rád nézve nagyon ártalmas. Erősen megviseli légcsövedet, a hörgőidet. Neked, aki annyi akaraterővel rendelkezel, nem lenne olyan eget rengető feladat leszokni róla. Alkalmad nyílik rá, hogy sokoldalúságodról tanúbizonyságot tegyél. Szinte hízelgő, hogy bármiért fordulnak hozzád, mindenre találsz megoldást. Jól rögtönözöl, színesen írsz, precízen könyvelsz.

 

Kedves Vízöntő!

Erős, összeszedett vagy, nagyszerű a hangulatod. Mindez azonban – sajnos – csak az első két dekád szülötteire igaz. A február 10-e után született Vízöntők sok jóra ne számítsanak az elkövetkező napokban. Némi bizonytalanság lesz jellemző, dolgaik intézésében pedig a sikertelenség. A szerencse persze forgandó, és nem lehet mindig minden fenékig tejfel. Csüggedés helyett így inkább készüljenek a jobb napokra!

 

 

Kedves Halak!

Realitásérzéked nem olyan nagy, mint lennie kellene, vagy általában lenni szokott, mintha egy álomvilágba kerülnél, rendkívül vonzónak találod az ábrándozást. Próbálj a realitás talaján maradni, amennyire csak tudsz. Ne merülj túl mélyen semmibe, kiváltképp vallási, spirituális vagy okkult területeket érintő dolgokba. Ne hozz semmilyen fontosabb döntést, míg el nem múlik ez a tranzit. Vigyázz, mert mások becsaphatnak téged, de te se kísérletezz ilyesmivel.

Exit mobile version