Napi horoszkóp (05. 29. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 29.

Kedves Kos!

Bár ritkán táplálsz illúziókat, most nem lehet okod panaszra. Ügyeid szerencsésen rendeződnek. Helyzeteddel elégedett lehetsz, és ezért hálás is vagy a sorsnak. Kötekedő természeteddel azonban saját magad ellen fordíthatod szomszédaidat, munkatársaidat és családodat is. Most, hogy ismét nyeregben érzed magad, nem tudsz parancsolni csípős nyelvednek.

 

Kedves Bika!

Szakmai kérdések ma nemigen kötnek le, a politikától, a közélettől is csömöröd van. Felfordul a gyomrod az állandó marakodástól, egymásra mutogatástól. Csak a szerelemre gondolsz, más nem is érdekel, de nemcsak gondolni akarsz rá, hanem űzni, művelni is akarod… Alig várod már, hogy a karodba zárhasd kedvesedet. Most végre elmondhatod neki, amit napok óta csak halasztgatsz.

 

Kedves Ikrek!

Egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amikor ilyen bőséggel áradnak belőled az ötletek. Valósággal bombázod velük környezetedet, s ők csak kapkodják a fejüket. Mivel nem először fordul elő ilyesmi, s mindig az volt a vége, hogy feledésbe merültek remek ötleteid, vedd a fáradságot, és írd le őket. Az egyiknek később még hasznát veszed.

 

Kedves Rák!

 

Hamarabb kezdődhet a hétvégéd, lazíthatsz a munkahelyeden, mert nem sok dolgod akad. Barátaid hívnak egy könnyű délutáni testmozgásra, ami aztán belenyúlik az estébe is. Éjszaka tovább maradsz ki, mint ahogy eredetileg tervezted, de most kifejezetten kedvedre van a lumpolás. A pénzt is költöd rendesen, el is feledkezel arról, hogy a hónap végéig tartalékolj. Nem szeretsz kölcsönkérni, de most ráfanyalodsz, pedig nyáron a legborzasztóbb a hónap elejét törlesztéssel kezdeni.

 

Kedves Oroszlán!

 

Néha túl messzire kell menned ahhoz, hogy megtudd, milyen messzire mehetsz. Mégis dühbe gurulsz, amikor eléred lehetőségeid határát. Korlátok nélkül szeretnél élni. Pedig a tágas szavannák is véget érnek valahol, s az Oroszlánnak eszébe sem jut túl messzire kalandozni otthonától. A te szabadságod is csak addig tart, ahol a másoké kezdődik. Törődj bele!

 

Kedves Szűz!

 

Megrendül az egészségi állapotod. Lehet, hogy az állandó stresszhelyzetnek köszönheted ezt, de lehet, hogy vírus támadott meg. Mindenképpen keresd fel orvosodat, már úgyis időszerű egy kontroll! S ha már a rendelőintézetben jársz, nézz be fogorvosodhoz is, hiszen jó fél éve nem tetted tiszteleted. Megnyugodva térhetsz haza, nincs komoly baj. A gyógyszeres kúrát és a diétát tartsd be!

 

Kedves Mérleg!

 

Jól teszed, ha előre megszervezed gyermekeid üdülését, illetve elhelyezését, hiszen az utolsó pillanatban mindig csak valami kényszermegoldás marad. Nagyon szép gesztus tőled, ha kikéred gyermekeid véleményét is az ügyben, és az ő kívánságaikat is figyelembe veszed. S ha már ez a gondod megoldódott, nem árt, ha a saját pihenésedre is gondolsz. Fárasztó hónapok állnak mögötted, szükséged van regenerálódásra.

 

Kedves Skorpió!

 

Életveszélyes helyzetbe keveredtél, de egy láthatatlan kéz megvédett minden komolyabb sérüléstől, megóvott a támadásoktól, s egyengette az utad. A továbbiakban ne számíts erre az atyai támogatásra, az illetőnek éppen elég baja van most a rosszul előkészített utazással, s most nem ér rá, hogy a te szerencsétlen ballépéseiddel foglalkozzon.

 

Kedves Nyilas!

 

Könnyű hódításra kínálkozik lehetőség. Neked nem jelent különösebben sokat a másik, de ő odavan érted. Jól gondold meg, ez így nem fair. Arról nem beszélve – s ez a lényeg –, hogy a kapcsolatot – ha belemész – nem tudod egykönnyen lezárni. A másik erőszakos szerelmével és túlcsorduló érzelmeivel üldözne, kérne, könyörögne. Szükséged van ezekre a bonyodalmakra?

 

Kedves Bak!

 

Lehet, hogy egy új szerelemre lenne szükséged, mert kissé sivárnak érzed az életed. Átmeneti jajongás ez, mint amikor a kismacska nem mer lecsúszni a tetőn. Most ne a meredek dolgokban keresd a megoldást! Fogadd el, hogy néha tűzszünet is lehet, nem kell állandóan csőre töltött fegyverrel járni. Kutakodj könyvtárakban, levéltárakban, restaurálj!

 

Kedves Vízöntő!

Tagadhatatlanul itt az ideje, hogy végiggondold, mit is akarsz csinálni a nyáron. Külföldi út? Balaton? Csendes hegyi falvak? Nos, bármelyiket is választod, kezdd el intézni, mert végül út helyett csak a tervek maradnak! Pedig családodra – rólad nem is beszélve – ráférne a békés semmittevés, a hajsza után egy kiadós pihenés.

 

 

Kedves Halak!

Halovány fény látszik pislákolni a sötét alagút végén. Lehet, hogy mégis van megoldás reménytelennek ítélt helyzetetekre? A szerencsés kilábalás lehetősége pillanatnyilag szinte hihetetlennek tűnik, tekintettel a halgazdaságok általános és fokozódó válságára. Vezetőitek azt ígérik, hogy belátható időn belül kinn lesztek a vízből… Ehhez mit szóltok?

Exit mobile version