Napi horoszkóp (05. 30. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Május 30.

Kedves Kos!

Minden jó lenne, ha közérzeted nem jelezne közelgő bajt: betegséget, veszteséget, rossz híreket. Ösztöneidben megbízhatsz, de ma tényleg nem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. Ne nyiss ajtót idegennek, és a táskádban se tarts nagyobb összeget. Az is lehet, hogy veled akarják megfizettetni partnered vagy gyerekeid adósságát. Cselekedj belátásod szerint.

 

Kedves Bika!

Szorongsz. Újra meg újra átgondolod, amit tegnap mondtál kedvesednek. Megsértődött, bár nem állt szándékodban megsérteni. Lehet, hogy mégis bolondságot csináltál, persze könnyű utólag okosnak lenni. Meg kell beszélnetek a dolgot, nyugodtan, higgadtan. S ha kedvesed durcás is még, megengesztelhető, meglágyítható. De ne feledd: ma az érzelem áll a kormányrúdnál, nem a józan értelem!

 

Kedves Ikrek!

Lehet, hogy tegnap mindent kiadtál magadból? Semmi sem maradt mára. Egyszerűen kiürültél, s ez nem valami jó érzés. Nincs mit tenni, még az a legjobb, ha szépen félrevonulsz, s így várod ki a szükséges feltöltekezési időt. Az egészségügyi problémák elsősorban az idegrendszert veszik célba, és a felesleges aggodalmaskodások akár komoly problémákhoz is vezethetnek. Ha teheted, ne szedj se antidepresszánsokat, se nyugtatókat.

 

Kedves Rák!

 

Régen ért már igazi meglepetés. Ma lehet, hogy megtörténik. Véletlenül találkozol egy kedves ismerősöddel, aki új távlatokat nyit meg előtted. Egzotikus utazások, nagy kalandok peregnek le a szemed előtt. Ha nem is hiszed igazán, hogy valóra válhatnak, mégis felkavarnak a hallottak. Te is tervezgetsz, de valahogy semmi nem olyan nagyszerű, amikor kiderül, hogy voltaképpen mennyibe is kerülne mindez.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma kicsit szétszórtabb vagy, mint máskor. Alig várod már a hétvégét. Az Oroszlánt most senki és semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy kitörjön ketrecéből. Se nem látsz, se nem hallasz. Azért a levest ne késsel-villával próbáld megenni, s az ajtót is nyisd ki, mielőtt bemennél rajta.

 

Kedves Szűz!

 

Úgy látszik, kénytelen vagy tartani a frontot. Kollégáid valamennyien szabadságon vannak, vagy már megkezdték a hétvégét. Szerencsére néhány fontosabb telefonhíváson kívül más nem történik, így te is „üdülhetsz” egy kicsit. Vásárlásra, fodrászra is jut időd. A remélt hatás nem marad el otthon.

 

Kedves Mérleg!

 

Minden attól függ, hogy melyik lábbal kelsz fel. Lehet, hogy pocsék napod lesz, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy jó és rossz dolgok történnek felváltva. Erre a napra nem lehet felkészülni, minden meglepetésszerűen ér. Nem vagy hozzászokva, hogy a véletlenre bízd az életed, általában tudod, hogy mikor, miért és mi fog bekövetkezni. Ez a bizonytalanság alaposan kifáraszt.

 

Kedves Skorpió!

 

Álmaidat egy időre félre kell tenned. A lelkesedés hiába rejtőzködik benned, most kicsit takaréklángra kell állítanod magad. Egy kis megnyugvással, higgadtsággal ott kell folytatnod, ahol abbahagytad, s nem szabad újra fejjel menned a falnak. Az sem ártana, ha egy ideig lakatot tennél a szádra.

 

Kedves Nyilas!

 

Hónapok óta húzódó jogi ügyed ma megoldódik. Így hamarosan nagyobb összeghez juthatsz, amelyet régóta dédelgetett elképzelésed valóra váltásához használhatsz fel. Viszont – talán a jó hírek hatására – a szíved rosszalkodni kezd. Órák múlva javul az állapotod, de azért érdemes megnézetned magad egy orvossal.

 

Kedves Bak!

 

Csak úgy hagyod magad szeretni, ahogy neked jó. Látják, hogy nagyon rossz kedved van, ezért mentőakcióba kezdenek barátaid. Nyugtasd meg és beszéld le őket lelked megváltásáról! Inkább látogass el kulturális rendezvényekre, hallgass zenét, forgolódj egy kicsit a világban!

 

Kedves Vízöntő!

Benti feladataidon könnyen, gyorsan túlesel, arra is marad időd, hogy körbetelefonáld az utazási irodákat. Ne az árakon háborogj, inkább próbáld előteremteni a szükséges pénzt! Lehetőleg ne kérj kölcsön – bár ez volna a legkönnyebb és legkézenfekvőbb megoldás –, a kellemes napok elmúltával ugyanis nagyon nehéz lesz törleszteni…

 

 

Kedves Halak!

Nyugodt vagy inkább beletörődő vagy. Engedsz a körülmények kényszerítő erejének, belenyugszol az új helyzetbe. Hiszen gyorsan belátod, okosabb tudomásul venni a megváltozott helyzetet, mint görcsösen ragaszkodni olyasmihez, aminek már semmi köze a mai valósághoz. A szüntelen változás a fejlődés motorja, a fennmaradás feltétele. A bőrödből azért ne bújj ki, maradj meg Halaknak!

Exit mobile version