Napi horoszkóp (06. 04. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Június 04.

Kedves Kos!

A szétszórt csillaghatás következtében egyesek ragyogó hangulatban kezdik és fejezik be a napot, mások pedig mély depresszióba zuhanhatnak vagy pánikba esnek. Minden különösebb ok nélkül úgy érezhetik, hogy feleslegesek, vagy tervük ellenállásba ütközik. Elkeseredésükben még érzelmi életük is háttérbe szorul, természetesen csak rövid időre.

Kedves Bika!

A munkahelyeden minden a legnagyobb rendben van. Helyzeted megingathatatlan. Bár igaz, ami igaz, sok furcsaságot rebesgetnek a többiek átszervezésről, privatizációról, holmi furfangos ügyletekről… De hát ki tudja, lehet, hogy a fele sem igaz annak, amit beszélnek. Szerelmi életedben is minden a legnagyobb rendben van.

Kedves Ikrek!

Vidáman, játékosan kerülgeted az akadályokat, csaknem minden sikerül, amibe belekezdesz. Elképzeléseid határozott formát öltenek. Az elismerés sem késhet sokáig. A szerelemben is könnyed vagy. Tett és gondolat ma egy pályán halad. Előbb teszel meg valamit, mielőtt gondoltál volna rá, s mielőtt egyáltalán módod volna gondolni erre, már messze jársz. Emlékezetes, forró éjszaka vár rád.

Kedves Rák!

Új könyvet vettél, és most alig tudod letenni. Mindig is vonzódtál a számmisztikához, a varázslatos, megmagyarázhatatlan dolgokhoz. Igaz, valóságérzéked sokszor féken tartotta érzelmeidet, az a vágyakozás, hogy felfedezz valami ismeretlent, mégis megmaradt benned gyermekkorod óta. Ma nagyon féltékenyen őrködsz minden felett, amit csak a magadénak mondhatsz. Birtoklási vágyad szinte határtalan. Úgy képzeled, hogy valaki meg akar fosztani valamitől. Félelmed alaptalan.

Kedves Oroszlán!

Ha téged csak a vágy vezet, hajódnak a vihar a kormányosa, s csakhamar hajótörést szenvedsz. Kiválóan értesz ahhoz, hogy különválaszd az érzelmet az értelemtől. Néha megfeledkezel a kitűzött célról, s rábízod magad a szívedre, pedig mindig megbánod utólag, ha nem az eszedre hallgatsz. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy már más áll a kormánykeréknél.

Kedves Szűz!

Nem történik semmi említésre méltó, mégis eredményes napod lesz. Sokszor az ilyen szürke hétköznapok a legsikeresebbek. Elvégzel mindent, amit már hetek óta halogattál. Délután még arra is marad időd, hogy magánleveleidet megválaszold. Mára már nem várható semmilyen program, mégsem fogsz unatkozni. Gyermekeid körében töltöd az estét, s remekül fogsz szórakozni. Újra gyermeknek érezheted magad társaságukban.

Kedves Mérleg!

Úgy érzed, mindent megtettél az ügy érdekében, nem rajtad múlott a siker. Mégis lelkiismeret-furdalás kerít hatalmába, és újra meg újra végiggondolod, hol hibázhattál. Kár ezen rágódnod, inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Nem lesz könnyű dolgod, de csapatmunkával csodákra lehetsz képes. Ha lekésed a randevút, vagy partnered nem jönne el, tudd be ennek a peches napnak, és kész.

Kedves Skorpió!

A csalódottság és a keserűség rossz tanácsadó. Ráadásul vannak, akik éppen ezt szeretnék kihasználni, s egymásnak akarnak ugrasztani titeket. Hatalmas energiát fektetnek ebbe, mert tudják, így lehetetlen helyzetet teremtenek. Több levélre is válaszolnod kellene.

Kedves Nyilas!

Munkádban ma minden remekül alakul. Úgy érzed, mintha semmit sem kellett volna tenned ezért, s ennek következtében hajlamos vagy arra, hogy szem elől téveszd fő célodat. A Nyilas egyetemista kitűnő jegyre számíthat, ha nem használja a puskáját. Nincs is rá szüksége, támaszkodjon a józan eszére. Persze az sem baj, ha olvas, ezúttal tankönyvet.

Kedves Bak!

Mindenből egy kicsi. Nincsenek kiugró események, s talán épp ezért kellemesen telik a napod. Nyugodt órák ígérkeznek családi, baráti körben. Azok között lehetsz, akikkel elengedetten jól érzed magad. Gyermekeid, a környezetedben élő fiatalok jól értik szavad és igénylik is jelenlétedet. Szükség van a te precizitásodra, a meglátásaidra. Egy kis dugipénz is jól jön.

Kedves Vízöntő!

Nekilátsz, hogy mindent nyomban rendbe tegyél magad körül. A munkahelyeden ejtett csorbát könnyűszerrel kiköszörülöd, a másik feladat azonban nehéznek látszik… egy csokor virág, egy szép könyv, egy palack finom ital mindenesetre hasznos társ lehet ilyen esetekben. No meg persze az őszinteség. Ne fogadkozz, csak annyit ígérj, amennyit meg is tudsz tartani. Ez sem lesz kevés…

Kedves Halak!

Csak úgy zúg a fejed. Nem, nem vagy másnapos… Nagyüzem van benn. Vad iramban kergetik egymást a gondolatok. Ötletek születnek, tervek körvonalazódnak, megoldások villannak fel. Gyors egymásutánban követik egymást. Egyikükkel sem vagy elégedett, mást akarsz. Valami jobbat, amilyen még nem volt, olyat, aminek egyedüli mércéje a tökéletesség… Gyorsan állj be a hideg zuhany alá, aztán futás! Elkésel a munkából.

Exit mobile version