Hétvégi horoszkóp

Székelyhidi Ágnes | 2008. Július 25.
Bulizzon a Kos, a Szűznek nyugalom kell, a Bak meghívást kaphat, a Vízöntőre pedig igaz szerelem vár. Mit hoz az utolsó júliusi hétvége?


KOS: Ezen a hétvégén bátran menjen bulizni a Kos. Élvezd az életet, és élj a lehetőséggel, ha adódik! Most minden az életörömről szól, és arról, hogy mennyit gazdagodhatsz élmények tekintetében. Ha családos vagy, akkor sem kell lemondanod az élvezetekről. Keress más módot arra, hogy kikapcsolódj és feltöltődj: kirándulás a családdal, teniszezés a gyerekkel stb. Egyetlen dologra kell vigyáznod most, hogy a munkád és a céljaid ne szoruljanak háttérbe. Amennyiben túlságosan átadod magad a szórakozásnak, és kicsit lazítasz benn, a főnököd rögtön bele fog kötni a munkádba!

 

BIKA: Ezen a hétvégén otthoni gondok fogják elrontani a kedvedet, ha hagyod. Azok a feszültségek és problémák, amelyek miatt bosszankodhatnál, nem új keletűek, és nem oldhatók meg egy szempillantás alatt. Ezért inkább bízd az időre azokat, és helyette tegyél egy izgalmas virtuális utazást. Menj moziba vagy egy interaktív kiállításra, de akár el is utazhatsz. Érdemes olyan célpontot kitűznöd, ahol már jártál, és amelyhez kellemes emlékek fűznek. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent látsz majd másképpen szó szerint és átvitt értelemben is. Ez sokat fog segíteni jelen problémáid megoldásában is!!!

IKREK: Az Ikrek szülött nagyon szeretne elutazni a hétvégén. Amennyiben teheted, akár pár napra is, szakítsd ki magad a hétköznapokból. Nagyon jót fog tenni egy belföldi kirándulás is. Érdemes lenne valamelyik régi kastélyt felkeresned, vagy olyan programot választanod, amely kis időre „királyi” körülmények közé repít. Ha nem tudsz elutazni, akkor válassz olyan kulturális programot, ahova nagyon elegánsan kell felöltözni, mert a mostani hétvégén az előkelőségen és a magas színvonalon lesz a hangsúly. Erre a kikapcsolódásra azért is nagy szükséged van, mert hatalmas változások előtt vagy kellős közepén állsz mind családi, mind egzisztenciális téren. Emiatt a feltöltődésre fokozottan kell figyelned!

 

RÁK: Ha még idén nyáron nem utaztál, akkor most mindenképp tedd meg. Olyan nincs, hogy nem engedheted meg magadnak, hisz nem kell feltétlenül repülővel Thaiföldre utaznod. Felszállhatsz a vonatra is, és megcélozhatod a Velencei-tavat. Pár nap – vagy akár csak egyetlen is – a víz mellett teljesen kicserél és feltölt. Rajta! Indulás! Viheted a családodat vagy a barátaidat is. Lehetséges, hogy a szerelmed nem tud vagy nem akar veled tartani, de ezen talán már meg sem lepődsz – vagyis már nem okozhat csalódást! Igaz? Viszont találkozhatsz egy régi ismerőssel, akivel nosztalgiázhatsz. Te szabod meg, hogy meddig merültök el az emlékekben…

 

OROSZLÁN: A születésnapod közeledtével egyre jobban érzed magad mind fizikailag, mind lelkileg. Tele vagy életkedvvel, pedig nincs minden rendben a párkapcsolatodban. Ezen a hétvégén számíthatsz anyagi szerencsére, és közben valami változásra a munkádban vagy a munkahelyeden. Lassan kiderülnek olyan titkok, amelyeket sejtettél, de nem voltak bizonyítékaid. De ha teheted, inkább ne a munkával foglalkozz, hanem kapcsolódj ki. Érdemes lenne elmenni egy színvonalas szórakozóhelyre, de ne költs túl sokat! A komoly szerelmet ne most keresd! Ugyanakkor egy flört vagy futó kaland is jót tehet az önbizalmadnak!

 

SZŰZ: A Szűz szülöttek jobb esetben tele vannak tetterővel, rosszabb esetben feszültséggel. Ezt mindenképpen le kell vezetniük. Ezen a hétvégén ezt megtehetik valamilyen intenzív testmozgással: falmászás, kerékpározás, úszás – de akár szex is lehet. Ne legyél szégyenlős, hisz az egészséges felnőtt ember jól működő hormonjai meghozzák a vágyat. Természetesen a Szüzeknek ehhez megbízható, rendes partnerre van szükségük. A bolygók most azt jelzik, hogy váratlanul és meglepő fordulat után belép a megfelelő társ. Élj az alkalommal, még ha hirtelen és szokatlan módon jön is össze. Bánni fogod, ha kihagyod!

 

MÉRLEG: Ez a hétvége hozhat bosszúságot és örömet is. Az előbbit egy régi családi ügy okozhatja. Ne maradj otthon, mert bosszúság érhet. Az öröm forrása egy kedves barát, aki a szokottnál is szeretetteljesebb lesz. Ebből, ha nem vigyáztok, még akár szerelem is lehet. Komolyan fontold meg, hogy megéri-e, mert érzelmi zavart okozhat ez az ügy. Ettől függetlenül ezen a hétvégén jót fog tenni egy buli a barátokkal. Szervezheted a szabadba, egy kertbe, vagy valami elegáns étterem teraszára. A lényeg, hogy most add meg a módját, ne sajnáld se a pénzt, se az időt, mert hosszú évekig fogod emlegetni ezt a bulit!

 

SKORPIÓ: Annyi apró bosszúság érhetett a héten a munkahelyeden, hogy ezt muszáj kipihenned. Ha teheted, utazz el külföldre. Szervezhetsz egy hosszú hétvégét is, de az igazi egy hosszabb nyaralás lenne. Akár maradhatsz az országhatárok között. Végül is a lényeg, hogy víz mellé menj. Érdemes lenne barátokat is hívnod, de az is előfordulhat, hogy ott fogsz megismerkedni új barátokkal. Az biztos, hogy nagyon jól fogod érezni magad velük. A szex és szerelem sem fog elkerülni a hétvégén, ha nem állsz ellen. Mivel a Skorpió „bevállalós” és szenvedélyes, nem nagyon kell biztatni…

 

NYILAS: A hétvégén mindenképpen utazz el. Lehetőleg külföldre. Van egy hely, ahová régóta vágysz. Érdemes ezt megcélozni. Ha még nem tudsz elindulni, akkor legalább kezdd el szervezni az utat. Ha még nincs rá pénzed, akkor nyugodtan álmodozz, ezzel bevonzhatod a megvalósulás lehetőségét. Országhatáron belül találj ki valami újat, szervezz valami szokatlant. Például éjszakai fürdőzés, ebéd a tó közepén, vízipipázás a hegycsúcson stb. Mivel mostanában elég feszült a munkád és/vagy családi ügyeid miatt, fontos, hogy hétvégén „kitombold” magad!

 

BAK: Ezen a hétvégén váratlan meghívást kaphatsz (akár egyszerre több helyre is). Igaz, hogy általában megfontolt vagy, és szeretsz jó előre készülni a programokra, de most az egyszer tegyél kivételt, és menj el valamelyik helyre. Nem fogjod megbánni! Saját magadon is meg fogsz lepődni, akárcsak a rád váró találkozásokon. Ezen a hétvégén három emberrel kell beszélned. Ezek között lesz hivatalos, munka jellegű és szerelmi ügy egyaránt. Add át magadat az élménynek. Később lesz időd elemezgetni a történteket. Nem kell állandóan józannak, kimértnek és higgadtnak lenned. Teljesen természetes, ha valaki szenvedélyes és őszinte. Próbáld ki végre!

 

VÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén semmiképp se igyál alkoholt, és lehetőleg ne vegyél be gyógyszert sem. Pedig lenne alkalom és ok is. Egy vonzó új ismerős nagy hatással lesz rád. Vigyázz, mert könnyen beleszerethetsz! Jó lenne, ha nem töprengenél túl sokat, hanem átadnád magadat az érzésnek. Ez az ügy sokat javíthat a bizonytalanságodon, amely mostanában gyakran kerít hatalmába. Pedig elhiheted, hogy szerethető, szexis és kívánatos vagy. Hány bók és elismerő megjegyzés kell még ahhoz, hogy elfogadd, hogy komolyan vedd mások véleményét?

 

HALAK: Ingerültséged és fáradékonyságod legjobb ellenszere ezen a hétvégén a baráti társaságod. Tölts velük minél több időt! Bármilyen ok és alkalom megfelelő lehet. Szervezhettek rövidebb kirándulást, összejöhettek valamelyikőtöknél egy beszélgetős, iszogatós estére, vagy elmehettek táncolni egy remek helyre. Számíthatsz egy indulatos találkozásra. Ez vagy vita lesz, vagy szerelem. Fura, de igaz, hogy mindkét érzelem ugyanarról a tőről fakad. A Halak szülöttön múlik, hogy melyiket vonzza be. Döntsd el, hogy melyikre vágysz. Bár igaz, hogy mindkettő felkavaró lesz (csak másképp)…

Horoszkóp.lap.hu »
Ezotéria.lap.hu »
Sorselemzés.lap.hu »

Exit mobile version