Napi horoszkóp (08. 20. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Augusztus 20.

Kedves Kos!

Szereted, ha simán mennek a dolgaid, és most ismét elakadtál valahol. Megtorpantál. Légüres térbe kerültél, vagy csak úgy érzed. Talán az bánt, hogy nincs rendes állásod, de attól is szenvedsz, ha szorgalmadnak nincs eredménye. Nem jutsz előbbre a hivatásodban, és nem vagy képes eltartani a családod. Ez a kilátástalanság keserű gondolatokat szül. Űzd ki őket a fejedből!

 

Kedves Bika!

Olyan szépen alakult minden. Már kezdted azt hinni, hogy ez továbbra is így lesz. Tévedtél. Elég egy váratlan rosszullét, egy röpke pillanat, amikor rádöbbensz, hogy múlnak és rombolnak az évek – máris vége a boldogságról szövögetett ábrándképeknek. Ami eddig kristálytiszta volt, hirtelen zavaros lesz. Később majd ismét kitisztul, csak ki kell várni.

 

Kedves Ikrek!

Gyors és szabad szellemű az elméd, könnyen tudod előadni még a se füle, se farka beszédeket is. Könnyen szétforgácsolod magad, mivel egy rakás dolog egyszerre érdekel, mindenre kíváncsi vagy, tudásvágyad kielégíthetetlen. Sok mindennel foglalkozol, de közvetlen és gyors felfogásod miatt – sokszor igazságtalanul – felületesnek ítélnek meg, pedig nem vagy az.

Kedves Rák!

Vigyázz ma a közlekedésben, mert könnyen bajod eshet. Ne légy figyelmetlen! Mi ez a szétszórtság? Szedd össze magad, kellemes csalódások is érhetnek! Partnerkapcsolatod hanyatlóban van, ha meg akarod menteni, figyelj jobban a másikra! Neki is lehetnek problémái, beszélgess vele, kérdezz! Lelki egyensúlyod is felborult kissé, valld be ezt magadnak is.

Kedves Oroszlán!

Aki első látásra megnyeri bizalmadat, azzal szemben sokszor megalapozatlanul elnéző, míg arra érdemesebb emberekkel szemben rideg és bizalmatlan vagy. Nem hagyod magad meggyőzni arról, hogy rosszul ítéltél. Pedig ahhoz soha nincs késő, hogy a saját véleményedet felülbíráld, elvégre érhet kellemes csalódás is.

Kedves Szűz!

Veszíteni tudni kell! Saját hibádból lekéstél egy határidőt, így hiábavaló volt a sok munka, a túlórázás. Emelt fővel viseled a veszteséget mindaddig, míg kollégáidnak nem kell magyarázatot adnod. Így jár az, aki kapkod, idegeskedik. Más kárán tanul az okos, ahogy mondani szokás. Remélhetőleg legközelebb nem leszel ilyen meggondolatlan. Ideje lenne összeszedned magad.

 

Kedves Mérleg!

A munkában elért sikerekhez partnerednek legalább annyi köze van, mint neked. Használható, mi több, fantasztikus ötletei segítettek hozzá, hogy úgy birkózz meg ezzel a feladattal, mint a nagyok. Ezért megérdemelne egy kis jutalmat tőled. Hívd meg vacsorázni, vagy ha még jobban ki akarsz tenni magadért, töltsétek együtt a hétvégét valami romantikus helyen.

 

Kedves Skorpió!

Mindig ura voltál érzelmeidnek, de neki mégis sikerült kiborítania. Eltalálta azt a kényes pontot, ahol ki lehet billenteni egyensúlyodból. Vedd észre, hogy az egész erre irányult, és semmi köze nincs magasztosabb célokhoz. Mindössze azt akarta látni, hogy milyen az, amikor elveszted a lélekjelenléted. Bosszút forralni értelmetlen és hiábavaló. Inkább használd ki azt, hogy nemsokára vidám, örömteli nap virrad rád. Tisztítsd meg gondolataidat a hiábavaló szamárságoktól, hogy kellőképpen nyitott lehess.

Kedves Nyilas!

Fáradtságod, bizonytalanságod kihat a magánéletedre is. Idegállapotod feszült, lelkileg zilált vagy. Pároddal éles szóváltásba keveredhetsz. Össze is veszhettek, mert egy fontos kérdésben homlokegyenest ellenkezően vélekedtek, álláspontotok összebékíthetetlennek látszik. Nyilas szülők a gyerekeikkel is ellentmondásba keveredhetnek.

Kedves Bak!

Egy kicsit türelmetlen vagy. Már felvirradhatna a szerelem napja! A mai nem kifejezetten alkalmatlan, de inkább közel kerülésre, egymás mélyebb érzelmi megismerésére alkalmas, mint szenvedélyes szerelmi csatákra. Anyagi helyzeted, igényeidet is figyelembe véve, stabilnak látszik. Ne futkoss feltétlenül feladatokért, mert csak kicsi akad, kicsi pénzért.

 

Kedves Vízöntő!

Lassacskán benépesül a munkahely, lassan mindenki hazatér. Az élménybeszámolók felettébb untatnak, sőt kimondottan dühítenek, hiszen senki sem az igazi élményekről beszél, csupán a látottakat, a fotókon megörökíthetőket mutogatja. Erre ugyan ki kíváncsi? Te legalábbis nem. Alig várod, hogy kiszabadulj végre ebből a felbolydult méhkasból, és magadra vagy társadra maradj…

 

Kedves Halak!

Hosszú orral jársz-kelsz egész nap. Alaposan megmosták a fejed. Méghozzá olyan ügy miatt vontak felelősségre, amelyben a legcsekélyebb részed sem volt. S a hozzá tartozó lelkifröccs! Nehezen tűröd az igazságtalanságot, de azt már végképp nem viseled el, ha szándékaid tisztaságát vonják kétségbe.

 

Exit mobile version