Karmahoroszkóp – szeptember 13-19.

nlc | 2008. Szeptember 12.
Segítség, gondoskodás, odaadás, erről is szólhatnak karmikus feladataid. Nézz magadba, fedezd fel az okokat minden egyes pillanat mögött! Tanulni szükséges!

Kos:

Karmikus kötelességed: a környezetedben élő embereknek segítséget nyújtani, és baráthoz vagy egy közösséghez is olyan szeretettel teli szívvel közeledni, amilyennel csak tudsz. Gondolj a régi időkre, és ha nem voltak felhőtlenek, akkor is tegyél meg érte mindent.

Karmikus kapcsolatod: vagy a partnered gyermekével, vagy a saját gyeremekeddel van, akik borsot törnek az orrod alá. Megfelelő taktikát kell kiválasztanod, mert valószínűleg olyasmit akarnak tőled, amitől nem tudsz megválni, és ellenkezik az elveiddel, hogy ilyen terhet vállalj magadra.

Karmikus feladatod: a pénzügyeid rendezése, ugyanis ha ezt most elhanyagolod, a későbbiekben igen nagy bajba kerülsz, és mindarra, amiért megdolgoztál, vagy ami a tiéd, keresztet vethetsz.

 

Bika:

Karmikus kötelességed: a munkahelyeden nagyon jól áll a szénád, és biztonságérzeted is fokozódik, mindez egy ismerősödnek köszönhető, akivel nem egyszerűen kollegiális, hanem már-már baráti a viszonyod. Ne feledkezz meg hálás lenni neki.

Karmikus kapcsolatod: ismét csak a szerelmeddel van, viszont nincs itt az ideje, ha foglalt, hogy kérdőre vond. Várj most, mert rövidesen eljön a te időd. A partnered kedvesével pedig ne állj le vitatkozni.

Karmikus feladatod: olyan képességekkel ruház most fel a sors, amikor könnyen belelátsz mások fejébe, egyszerűen tudod, hogy mit gondolnak, és mi lesz a következő lépésük. Használd ezt ki, mert valaki által adódik egy jó lehetőség, amit megsejtesz, és így azonnal igent mondhatsz.

 

Ikrek:

Karmikus kötelességed: józannak maradni, és bármennyire vágysz arra – különösen, ha régóta egyedül vagy –, hogy újra szerelmes légy, várj, mert elkapkodhatod a dolgokat, és ebből a későbbiek során még bajod lesz, a sors kőkeményen benyújtja érte a számlát.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel a munka köt össze. Alkalmazkodnod kell hozzá, és minden megtenned, amit kér, mert ő az az ember, aki a siker felé vezet téged, és végre lesz annyi pénzed, hogy megvedd az ingatlant.

Karmikus feladatod: külföldi utazáson – hacsak nem nyaralni mész – és az iskolában a legjobb teljesítményt nyújtani. Amit mondanak, minden szót betartani, és engedelmeskedni.

 

Rák:

Karmikus kötelességed: csak semmi kritika, különösen a munkahelyeden. Ezen a héten fogd vissza magad, mert sajnos kitehetik a szűröd, és nehezebben találsz állást. A pénzügyek terén légy mértékletes vagy túlzottan óvatos, így nem leszel becsapás áldozata.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel van, akivel olyan romantikus pillanatokat élhettek át, mint talán eddig még soha. Ha van gyermeketek, tökéletes lesz az összhang.

Karmikus feladatod: egy olyan barátod iránt érdeklődni, aki teljesen magányos, de vigyázz, nehogy félreértse az érdeklődésedet, mert azt hiszi, hogy szerelmes vagy belé, és ezzel félrevezeted.

 

Oroszlán:

Karmikus kötelességed: a gyermekeddel vagy a szerelmeddel kíméletesnek lenni. Ha még nem született meg a csemetéd, akkor beszélj hozzá, és dédelgesd, te is imádni fogod ezt a helyzetet. Ne hagyj ki egy művészeti lehetőséget, sokat tanulhatsz belőle.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, aki a családodhoz tartozik, nem vagytok vér szerinti rokonok, és nem is igen kedvelitek egymást. De most a saját érdekeidet, illetve a családi érdekeket figyelembe véve próbálj meg kedves lenni vele.

Karmikus feladatod: a környezeddel rendezni a kapcsolatodat, különösen a házastársaddal, akinek a szíve csordultig van szeretettel, szerelemmel, most ne gyötörd őt a pénzügyek miatt.

 

Szűz:

Karmikus kötelességed: ha ingatlanügyletet bonyolítasz, minden idegszáladdal erre figyelj, mert inged-gatyád rámehet. A rokonokkal is távolságtartóbb lehetne a kapcsolatod, akik nem a megfelelő tanácsokat adják neked a héten.

Karmikus kapcsolatod: egy munkatársaddal van, aki rengeteget segít neked, és talán elárul egy olyan pletykát, amely miatt boldog leszel, és tudod, hogy milyen nagy feladatok várnak rád a jövőben a munkahelyeden.

Karmikus feladatod: a házastársaddal és annak gyermekével többet törődni, még akkor is, ha olyan fáradtnak érzed magad a nap végén, hogy majdnem úgy dőlsz el, mint egy zsák krumpli.

 

Mérleg:

Karmikus kötelességed: kinyitni a szádat, ha tudsz valamit valakiről, hogy ezzel megvédd magad, a saját pozíciódat, és mindazt, amit jónak tartasz.

Karmikus kapcsolatod: a házastársaddal vagy a szövetségeseddel van, akik mindent megtesznek azért, hogy megkönnyítsék az életedet. Igaz, hogy ez neked egy kis pénzedbe kerül, de megéri.

Karmikus feladatod: a gyermekedre vagy a szerelmedre borítani az érzelmi „tálat”, hiszen a lelked csordultig van irántuk boldogító és segítő érzésekkel, hadd kapják ezt meg tőled, hiszen erre várnak.

 

Skorpió:

Karmikus kötelességed: felvilágosítani egy ismerősödet arról, amit róla tudsz, illetve hogy vele kapcsolatban egy fontos információ birtokában vagy. Ha elmondod neki, akkor nem biztos, hogy azonnal örül neki, de változtat az életén.

Karmikus kapcsolatod: egy rokonoddal van, akivel nem vagytok túl jó viszonyban, és erről lehet, hogy te semmit sem tudsz. Viszont ő ott áskálódik ellened, ahol csak tud. Ezért jó lenne, ha figyelnél, hogy ki az, és kedves lennél vele.

Karmikus feladatod: a háttérben meghúzódni, vagy egy orvosi vizsgálaton részt venni, amelynek már régen itt az ideje. De ha beteg hozzátartozót kell látogatni, abból is vedd ki a részed.

 

Nyilas:

Karmikus kötelességed: a munkahelyeden a legtökéletesebb teljesítményt nyújtani, és a felsőbbséggel egyetlen pillanatra sem szembeszállni, mert csak te húzhatod a rövidebbet.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akinek van mit aprítania a tejbe, és aki még ráadásul híres is. Boldog leszel, hogy a közelében tartózkodhatsz, és mivel olyan dolgokat tudsz, ez a személy a bizalmába fogad.

Karmikus feladatod: nem megsértődni azon, amit mondanak, hanem elgondolkodni, hogy valójában ilyen vagy, és ezen változtatni kell. Hiszen ezt a tanácsot a te érdekedben adják, amelyet fogadj meg.

 

Bak:

Karmikus kötelességed: a munkában nagy változások várhatók, és rád számítanak. Sőt, a felettesed azt szeretné, ha mellé állnál, és a szövetségese lennél ezekben a nehéz időkben. Ezt neked meg kell tenned.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akit te kedvelsz, de ő nem. Próbáld meg a kapcsolatotokat egyensúlyban tartani, és ha kell, hízelegj neki, csak szerezd meg a jóindulatát, és oszlasd el azt a tévedést, amely közétek állt.

Karmikus feladatod: külföldi utazáson vigyázni magadra, és ha új iskolába vagy a régibe iratkozol, akkor engedelmeskedj mások akaratának, mert kiderül, hogy ez végül is a te javadat szolgálja.

 

Vízöntő:

Karmikus kötelességed: nem ígérni olyat, amit nem tudsz betartani. Nem hazudni, nem füllenteni, nem követni el olyan dolgokat, amelyek miatt megütheted a bokádat.

Karmikus kapcsolatod: a házastársaddal vagy egy szövetségeseddel van, akikkel meg kell próbálnod kedvesen, aranyosan bánni, hiszen ha el is követtek valami disznóságot ellened, az kiderül, jóváteszik, és te megbocsáthatsz.

Karmikus feladatod: vagy a saját egészségeddel, vagy a hozzád közel álló személy egészségével foglalkozni. És olyan dologért is harcba indulni, amely lehet, hogy nem teljesen a tiéd, de a törvény azt mondja, hogy neked is jár belőle.

 

Halak:

Karmikus kötelességed: nem a háttérben keverni-kavarni, és közben mosolyogni, mintha a legjobbat akadnád másoknak. Így kiszedni belőlük az információt, hiszen ez csalás, és ráadásul a saját helyzeted nem lesz jobb.

Karmikus kapcsolatod: azt hiszed, hogy azzal a személlyel van, aki többet tud arról, hogyan alakulnak a cégnél a megélhetési viszonyok. Ám ez tévedés. Neked azzal a személlyel van, aki a családhoz tartozik, és nem akar neked segíteni.

Karmikus feladatod: mindent megtenni azért, hogy még több pénzt keress, mert sajnos nem nagyon számíthatsz saját magadon kívül másnak a segítségére. A saját egészségedre és partneredére figyelj jobban.

 

 

Exit mobile version