Napi horoszkóp (10. 23. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2008. Október 23.

Kedves Kos!

A Nap már az éjjel átváltott a Skorpió jegyébe. Most elsősorban olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek rejtett helyen szunnyadnak. Valaki, aki provokál téged, ma különösen elbűvöl. Be akarsz nézni egy dolog mögé, szereted a rejtett ingereket. Problémáiddal konstruktívan szembesülsz. A Hold az Oroszlánban csak fokozza becsvágyadat.

Kedves Bika!

A Hold még mindig az Oroszlánban jár. Új fejlemények kialakulásához nem sok tér áll rendelkezésre. Koncentrálj arra, amihez jól értesz. A gyakorlatias módszerek működnek most a legjobban. A Nap a Skorpióba megy át, és szemben áll veled. A vonzások és a feszültségek közted és mások között most különösen nagyok.

Kedves Ikrek!

A Nap még az éjjel belépett a Skorpió jegyébe. A Hold 19.54-ig az Oroszlán jegyében marad, utána szünetel. Azok a napok, amikor a Nap jegyet vált, energetikailag gyengébbek, mint a többiek. Ne csodálkozz hát, ha tetterőd kissé korlátozottabb. Az esti program lazító legyen!

Kedves Rák!

Mára virradó éjjel a Nap belépett a rokon Skorpió jegyébe. Most még relatíve gyenge a hatása, de a következő napokban érezni fogod teljes támogatását határtalan bizalom és tettvágy formájában, hiszen a Rák jegye harmonizál a Skorpió jegyével.

Kedves Oroszlán!

Egészen az esti órákig minden olyan fantasztikus marad, mint tegnap volt. Minden esély a te oldaladon áll. 19.54 után hangulatod romlik, mert ekkor nem hat már rád a Hold. Gondolataid szertelenül csaponganak. Szokásodtól eltérően most mindenkinek beolvasol. Nézz szembe a tényekkel, és rá fogsz jönni ingerültséged mélyebb okára.

Kedves Szűz!

Az éjjel a Nap jegyet váltott, és a Marssal együtt a Skorpióban hat. Mivel még nem erősödött meg, inkább ne ess ma túlzásokba! Amíg napközben megmaradsz rutinfeladataid mellett, mert többre nincs erőd, késő este éber és fitt leszel. A Hold 21.41 után belép a te jegyedbe.

Kedves Mérleg!

A Nap ma éjjel átlépett a Skorpió jegyébe. Anyagi természetű gondjaid kerülnek most előtérbe. Felteszed magadnak a kérdést: vajon tisztességgel megfizetnek? Ez a nap egyébként elég gyenge lesz. Nehezedre esik munkádat elvégezni. Este, amikor a Hold már a Szűz jegyében áll, jobb lesz a közérzeted.

Kedves Skorpió!

Az éjszaka a Nap belépett saját jegyedbe. Egy-két napig eltarthat, amíg ereje érvényre jut, de már ma optimizmust és reményt nyújt. 19.54-ig a Hold erősen hat az Oroszlánban, utána szünetel a hatása. Figyelj rá, hogy ne légy túl direkt, tartsd vissza magad beszédstílusodban.

Kedves Nyilas!

Az éjjel a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Most a Marssal együtt a 12. napházadban áll. A Hold is jegyet vált ma. A holdszünet, a Nap váltása – egyik sem ígér jó napot. Ellenkezőleg: levert vagy, magadnak is nehézzé teszed ezt az egyébként is erőtlen napot. Ha ma szabad vagy, törődj egészségeddel: menj szaunázni, és jelentkezz be a masszőrödhöz is.

Kedves Bak!

Hajnalban a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Mágikus időszak veszi ezzel kezdetét, megnyílnak a lélek legmélyebb rétegei. Mint Bak szülött, tiszteled ezt a világot, de nem félsz tőle. Tudod, hogy vannak más dolgok is azonkívül, amit látsz, hallasz vagy érzel. Késő este belép a Hold a Szűz jegyébe. Ez további támogatást jelent számodra.

Kedves Vízöntő!

A Nap már jegyet váltott, most a Skorpió jegyében áll. Ennek hatását már érezheted is. Ez egy gyengébb nap lesz a számodra, a Skorpió Nap még nem lendült előre, és a Hold sem jól hat még. Hiányzik a kedved. Ebéd körül a Mars is nyomás alá helyez téged, és sajnos a környezetedet is. Végül konfliktusba kerülsz azzal is, aki nem bánt téged. Az esti Hold már megnyugtat téged.

Kedves Halak!

A Nap már a Skorpió jegyébe lépett, egy számodra különösen kedvező jegyben ragyog. Ablakot nyit a múltra, könnyén veszel fel kapcsolatot emberekkel, akik idősebbek nálad, most mindenkivel és mindennel kapcsolatban vagy. Igazán nem vagy egyedül. Gyújts gyertyákat azokért, akikkel már nem beszélhetsz.

 

 

Exit mobile version