Hétvégi horoszkóp – március 13-15.

nlc | 2009. Március 13.
A Kosnak vigyáznia kell a kapcsolatára, a Bika pedig jól teszi, ha ad a barátai véleményére. És neked mit ígérnek hétvégére a csillagok?

KOS: Vigyázz a párkapcsolatodra, kedves Kos! Ne hidd, hogy téged nem lehet elhagyni! Amennyiben nem tolerálod a párodat, kiléphet az életedből. Pénteken különösen puskaporos lehet a hangulat köztetek. Ha sikerül türelmesen beszélned – vagy hallgatnod –, akkor másnapra elvonulnak a borút hozó felhők. Ha nincs párkapcsolatod, akkor is számítanod kell feszültségre a külvilág és közted. Szombaton és vasárnap érdemes misztikus témájú programot választanod. Keress ezoterikus témájú előadást, filmet vagy könyvet! Hívd el magaddal az egyik barátodat! De ha nem osztozik veled a lelkesedésben, akkor ne erőltesd! Elég utána elmesélned, hogy mi történt. Egyszer majd veled fog tartani…

 

BIKA: Pénteken figyelj oda mások, elsősorban a barátaid véleményére, kedves Bika! Olyasmit érthetsz meg, ami átlendíthet a holtponton. Ez egy egészen apró részlet, afféle puzzle-darab. Amint a helyére kerül, több területen is világos lesz a kép számodra. Kiderülhet, hogy mégsem te vagy a hibás. Járj nyitott szemmel! A hétvége hátralévő részében a pároddal – vagy ha még nincs, akkor valaki mással – kellene többet törődnöd. Megérik a helyzet egy feltáró beszélgetésre. Itt az ideje, hogy kimondjatok olyan dolgokat, amelyek eddig akadályozták a harmóniát közöttetek. Figyelj arra, hogy a beszélgetés egyensúlyban legyen, vagyis mindketten egyformán elmondhassátok, mit éreztek, hogyan vélekedtek!

 

IKREK: Pénteken jó példával járhatsz elöl, kedves Ikrek. Megmutathatod a környezetednek, hogyan kell pozitívan állni például a péntek, 13-a babonájához, hogyan lehet megfordítani, és szerencsés nappá tenni. Valószínűleg szívesen cserélsz eszmét arról, hogy mi a különbség a hagyomány és a babona között. Majd szombattól inkább az érzelmi, lelki témák kerülnek előtérbe. Ne térj ki előle! Tudnod kell, hogy az érzések éppannyira fontosak, mint az eszmék. Engedd meg magadnak, hogy érezz, még ha fáj is olykor. Ez csiszol és nemesít. A lélekemelő dolgok néha nem kellemesek, de nem vagy cukorból, ki fogod bírni. A szélsőségektől lehetőleg tartózkodj!

 

RÁK: Pénteken – 13-a ellenére – nagyon kellemes nap elé nézel, kedves Rák. Különösen, ha nem hagyod, hogy bárki megfertőzzön a pesszimizmusával. Ügyelj rá, hogy ne vedd át senki félelmét vagy rossz hangulatát! Tőled függ, hogy milyen napod lesz. Az fog történni, amire fókuszálsz. Ha pozitívak az elvárásaid, akkor pozitív dolgok várnak rád. A hétvége hátralevő részében elemedben leszel. Kreativitásod, életkedved a csúcson lesz. Élvezd az életet! Játszd az élet nevű játékot! Engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad a bőrödben! Add meg testednek-lelkednek mindazt, amire vágyik, legyen az étel-ital, mozgás, szex, ruha stb.!

 

OROSZLÁN: Érdekes módon pénteken még közlékeny, derűs hangulatban leszel. Nem kell túl nagy erőfeszítés például ahhoz, hogy felülemelkedj a babonások pesszimizmusán. Szombattól borúsabb lehet a kedved. Ennek oka elsősorban az lehet, hogy belemész olyan vitákba, amelyek előreláthatólag sértődéssel fognak végződni. Akkor minek felvenni a kesztyűt? Jobb, ha kitérsz, különösen az édesanyád vagy más női családtag esetében. Amennyiben nem sikerül elkerülnöd az összetűzést, az egész hétvégédet elronthatod. Emiatt is fokozottan oda kell(ene) figyelned, mi az, amitől az egyensúlyod fenntartható vagy visszaszerezhető! Ez egyaránt értendő testi és lelki szinten.

           

SZŰZ: Itt az ideje, hogy kiruccanj. Ezen a hétvégén utazz el külföldre vagy vidékre! Válassz olyan helyet, ahol jól kiáztathatod magad! A víz fog most a legintenzívebben és leggyorsabban feltölteni. Kényeztesd testedet-lelkedet! Ha nincs módod elutazni, akkor helyben keress egy színvonalas helyet! De az otthoni kényeztetést se vesd el! Vasárnap a nemzeti ünnepet társaságban köszöntheted a legméltóbban. Csatlakozz olyanokhoz, akikkel hasonlóan gondolkodtok. Keresd azokat az embereket, akik pont úgy értékelik ezt a kiemelt napot, ahogy te. Fontos lenne a pároddal is foglalkoznod. Ha még nincs párod, akkor figyelj, mert ott jár a közeledben egy potenciális partner!

 

MÉRLEG: Nagy kontraszt lesz ezen a hétvégén a hangulatodban és az energiaszintedben, kedves Mérleg. Pénteken még érzékenyen reagálhatsz a környezetedből jövő impulzusokra. Például a péntek, 13. babonája is kellemetlenül érinthet. Lehet, hogy hajlamos leszel bedőlni a negatív hiedelmeknek. Ne tedd! Jobban jársz, ha kineveted ezt, vagy pont az ellenkezőjét teszteled. Mármint hogy ez mennyire szerencsés nap. A hétvége hátralevő részében jó lesz a közérzeted. Törődj a tested-lelked harmóniájának megőrzésével, de ne költs túl sokat erre sem, és másra sem! Keresd meg a hagyományos, házi megoldásokat! Ez lehet egy teakeverék, vagy szódabikarbónás lábáztatás például a méregtelenítésért…

 

SKORPIÓ: Fura kettősség látszik ezen a hétvégén, kedves Skorpió. Pénteken még intellektuális, elvi kérdések foglalkoztatnak. Például hogy mi az, ami tőled függ, és mi az, ami nem, illetve, hogy mit is gondolj a péntek, 13. babonájáról. Majd szombattól az érzelmek veszik át a főszerepet. Nélkülözhetetlen lesz, hogy figyelj magadra! Észre kell venned, hogy mik azok a mondatok, hangsúlyok, gesztusok, amelyek képesek kihozni a sodrodból. Ennek felismerése hozzásegít téged ahhoz, hogy visszavedd az irányítást a saját hangulati, érzelmi életed felett. Ettől kezdve nem rángathat senki és semmi. A szexualitás és intimitás kérdésével is fontos lenne foglalkoznod…

 

NYILAS: Ügyelj arra, hogy a beszélgetések során hagyj elég időt a másik félnek, kedves Nyilas! Lehet, hogy neki több időre van szüksége ahhoz, hogy kifejthesse az álláspontját. Arra is vigyázz, hogy ne gúnyolj ki senkit, aki másképp vélekedik, mint te! Például a péntek, 13-áról. Szombattól a pihenésre kell koncentrálnod. Tudnod kell, hogy ha nem töltődsz fel, akkor le fogsz robbanni. Ezen a hétvégén a vizes kúrák látszanak hatékonynak. Menj el egy színvonalas fürdőbe, ússz, masszíroztass, vagy készíts otthon egy forró, illóolajos fürdőt! Főzhetnél egy finom teát is! Például narancsos-gyömbéreset. De jót tenne neked még egy meghitt beszélgetés is. Időnként kellemes kettesben traccsolni…

 

BAK: Pénteken a munkádban vagy egyéb feladataid megoldásában kaphatsz elismerést, kedves Bak. Ne szerénykedj! Fogadd örömmel és hálával a dicséretet! Megérdemled! Ráadásul anyagilag javulás várható. A hétvége hátralévő részében lazíts! Neked is jár a pihenés. Jó lenne, ha sokat beszélgetnél a pároddal, a barátaiddal, a családoddal. A beszéd fontos csatorna. Most különösen jó alkalmak fognak adódni a meghitt, bizalmas és szeretetteljes diskurzusokra. Mindenképp élj ezekkel! A harmónia, az összetartás erősödhet általuk. A vasárnapi nemzeti ünnepet méltón, de újfajta módon ünnepeld! Csinálj olyasmit, amit eddig nem tettél még!

 

VÍZÖNTŐ: Pénteken még elemedben leszel minden szempontból. Szellemileg friss, fizikailag energikus leszel. Használd ki ezt, és időzíts ekkorra megbeszéléseket, tárgyalásokat, de ne akarj senkit semmiről meggyőzni! Beszélj arról, amiben hiszel! Ettől leszel hiteles. A következtetést pedig bízd rá a partnerre! Joga van azt hinni, amit akar. Szombattól lehetőleg ne dolgozz! Ha mégis muszáj, akkor vedd lazán! Ha bosszankodsz, és morogva teszed a dolgodat, teljesen kimerülsz. Amennyiben sikerül könnyedén venni a helyzetet, sokkal gyorsabban fogsz végezni, és utána jöhet a pihenés! Nélkülözhetetlen, hogy lazíts! Ez lehet aktív pihenés is. Mehetsz edzőterembe, vagy úszni, esetleg táncolni.

 

HALAK: Fantasztikusan jó hétvége vár rád, kedves Halak. Elemedben leszel minden szempontból, fizikailag, lelkileg és intellektuálisan is, ezért bármilyen programot választhatsz. Érdemes lenne valamennyi kötelezettségednek is eleget tenned, majd jöhet a pihenés. Figyeld meg, mire vágysz! Add meg testednek-lelkednek, amire vágyik. Lehet ez egy romantikus film vagy egy forró fürdő, vagy egy meghitt beszélgetés, vagy egy szenvedélyes szeretkezés. Bármi legyen is, tegyél lépéseket, hogy megkapd! Nem várhatod, hogy mások kitalálják, mit szeretnél! Mondd ki, és kezdeményezz! Persze nem kell erőszakosnak lenned. Maradj önmagad! De végre itt az ideje, hogy kimondd, mire vágysz…

Exit mobile version