Hétvégi horoszkóp (május 8-10.)

Székelyhidi Ágnes | 2009. Május 08.
A telihold minden jegy szülöttére különös hatással lesz.

KOS: Erre a hétvégére rányomja bélyegét a szombati telihold. Pénteken még minden nyugalmas lesz, ezért érdemes erre a napra időzítened fontosabb, illetve nehezebb feladatokat. Szombaton téged nem érint közvetlenül a telihold feszültsége, de a környezetedben lévőket igen. Így csak annyi a dolgod, hogy „hagyd náluk” a bajukat! Vagyis ne vedd át! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra: a harmóniádat megőrizve támogathatod őket, és a biztatásod hatására megerősödve mehetnek neki a kihívásnak. A hét utolsó napján óvatosan fogalmazz! Olyasmit találhatsz mondani, ami a másik felet sokkolhatja. Utólag nehéz lesz magyarázkodni. Jobb, ha nem beszélsz, vagy nagyon keveset!

 

BIKA: Észnél kell lenned, ha nem akarod, hogy ez a hétvége fekete legyen. Pénteken és szombaton mindenféle kapcsolatod próbának lesz kitéve. Különösen a szombati telihold cincálhat meg. Most több baráti, szerelmi, munkatársi kapcsolatról kiderülhet, hogy elég erős-e, vagy az első szellő szétszakíthatja. Vigyázz, és figyelj azokra, akik valóban fontosak számodra! Ha elég toleráns és előrelátó vagy, megelőzhetsz bármilyen súlyos vitát. Ehhez az kell, hogy tudatosítsd: nem érdemes megsértődni, illetve a másik durcásságát komolyan venni, ha nem a szakítás a cél. A hét utolsó napján, akár dolgozol, akár nem, a főnököd okozhat kellemetlen perceket a kifogásaival…

 

IKREK: A hétvége első felében az egészségeddel kell foglalkoznod. Nem mehet így tovább! Nem lehetsz annyira sem naiv, sem tudatlan, hogy azt hidd, bármit megtehetsz következmények nélkül. Például a folyadékbevitel kapcsán: évszaktól és aktivitástól függően 2-3 liter vizet kell meginnod ahhoz, hogy minden szerved megfelelően működjön. A szombati telihold ezt a témát addig „feszíti”, amíg nem figyelsz oda tested jelzéseire. Ha másképp nem megy, akkor betegségtünetekkel fog üzenni. Ne várd ezt meg! Jobban jársz, ha megelőzöd, hogy elkezdjen itt meg ott fájni. A hét utolsó napján régi ügyek foglalkoztatnak majd. Ha muszáj, beszélj róluk, de csak röviden. Lehetőleg ne rágódj rajtuk hosszan, mert vitát gerjesztesz!

 

RÁK: Remek hétvége elé nézel. Pénteken és szombaton elemedben leszel. Rengeteg elismerést kapsz. Több helyről is olyan visszajelzés érkezik, amely abban erősíthet meg, hogy jó az, amit csinálsz. Ne kételkedj! Tudd, hogy semmit sem kapsz érdemtelenül, vagyis büszke lehetsz magadra. A szombati telihold egy barátságodat teszi próbára. Valószínűleg most te leszel jobb passzban, így te leszel képes megakadályozni, hogy végleges összeveszés legyen a vége. A hét utolsó napján nem képzelődsz, ha azt érzed, hogy régi tüneteid újulnak ki. Ismét elkezdhetnek fájni az ízületeid, a végtagjaid vagy a tüdőd. Ha elhanyagoltad az egészségedet, akkor ez érthető. Ha nem, akkor csak emlékeztető, hogy folytasd a „terápiát”.

 

OROSZLÁN: Nem csak anyák napján kell édesanyáddal törődnöd. Ez a hétvége is alkalmas arra, hogy meglátogasd, és a kedvében járj. Kérdezd meg, hogy miben segíthetsz, vagy hogy mire vágyik! A szombati telihold feszültséget jelez vele vagy egy másik női családtagoddal. Legyél te okosabb, és ne vegyél fel semmilyen provokációt! Lehet, hogy a másik észre sem veszi, hogy beléd köt. Hidd el, nem veled van baja! Természetesen ne legyél „bokszzsák”. Inkább térj ki! Hiszen jól tudod, hogy nem a viszály elmélyítése a cél. A hét utolsó napja remek lesz, főleg, ha sikerült a feszültségeket ügyesen kezelned. Aktív, sportos programot válassz! Vidd a családodat, és hívd el a barátaidat is!

           

SZŰZ: Te alapvetően óvatos ember vagy. Most szükséged lesz erre az erényedre. Balesetveszély fenyeget, ha nem vagy kellően körültekintő. Nem szabad megengedned, hogy bárki vagy bármi elterelje a figyelmedet. Különösen a szombati napon kell vigyáznod, ekkor van telihold. Ez amúgy is feszültséget gerjeszt az emberekben, ami a közlekedésben agresszívvá és türelmetlenné teheti őket. Te fegyelmezd magad, vagy maradj otthon! A hét utolsó napját töltsd a családoddal, még akkor is, ha néha bosszantanak apróságokkal. Értékeld, hogy van családod! Gondolj bele, mennyivel rosszabb egyedül. Nézz rájuk szeretettel, és fogadd el őket az összes bogarukkal együtt! Ne feledd, neked is van!

 

MÉRLEG: Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén. Pénteken érdemes lenne kicsit az otthonoddal foglalkoznod. Sok örömöd telik benne, ha kicsit tervezgetsz, és átrendezed a szobádat, vagy legalább egy sarkot. A szombati teliholdkor búslakodhatsz és gyászolhatsz, vagy figyelmedet az értékeidre fordíthatod. Rajtad múlik, illetve azon, hogy milyen napot szeretnél. Amennyiben sikerül a hála érzését fokoznod magadban, olyan magas rezgésszintre juthatsz, ami csupa jót hoz az életedbe. A hét utolsó napján óvatosan, diplomatikusan kell fogalmaznod. Ne beszélj régi ügyekről, és lehetőleg ne asszisztálj másnak ilyesmihez! A közlekedésben is elővigyázatosnak kell lenned. A szétszórtság veszélyeket tartogat…

 

SKORPIÓ: Nem lesz túl kellemes ez a hétvégéd, főleg, ha az érzékenységedet, sértődős részedet nem tudod uralni. Valószínűleg igazad van, ha nehezményezel pár dolgot. Ezeket tedd szóvá, ha nagyon feszítenek, de ne morogj egész nap! Próbálj a másik féllel a megoldásról, a szükséges változtatásokról beszélgetni ahelyett, hogy folyton szidod. A szombat reggeli telihold lesz ennek a forrpontja. Utána lassan „lecseng” a feszültség. A hét utolsó napján már egészen más témában kell óvatosnak lenned. A pénzedre kell vigyáznod. Tudod jól, hogy helyetted nem vigyázhat senki, de azt is tudnod kell, hogy csak akkor ér veszteség, ha figyelmetlen és szétszórt vagy. Ha megbecsülöd az értékeidet, akkor nem érhet veszteség…

 

NYILAS: Ezen a hétvégén a titkokkal kell foglalkoznod. Egyrészt, hogy a rád bízott titkot megőrizd. Másrészt, hogy a benned alakuló terveidet még titokban tudd tartani. Nehéz megállnod, hogy ne beszélj róluk. Pedig saját dolgodat nehezíted meg, ha idő előtt nyilvánosságra hozod. Érleld még magadban! Ízlelgesd, dédelgesd, mint az édesanya a magzatát a méhében! Ő sem mutogatja fűnek-fának, csak ha már életképes. A szombati telihold csúcspont lesz ebből a szempontból. Nem baj, ha egy kis feszültséget érzel. Ez is energia! A hét utolsó napján a szokásosnál érzékenyebb lehetsz. Ne hagyd, hogy bárki régi ügyekkel felzaklasson! Idejében állítsd le az illetőt! Csak így őrizheted meg a jókedvedet…

 

BAK: „Azért vannak a jó barátok, hogy az eltűnt boldogságot visszaidézzék egy fázós alkonyon” – mondja a dalszöveg is. Vannak barátaid? Elég időt töltesz velük? Ez a hétvége kiválóan alkalmas erre. A barátok társaságában egészen más témákról lehet beszélgetni. Az ötleteidet egészen másképp fogadják, illetve véleményezik. Velük töltődhetsz, kikapcsolódhatsz. A szombati telihold azt jelzi, hogy az egyik barátodnak nagy szüksége lesz rád. Nem kell megmentened. Lehet, hogy elég, ha meghallgatod, és elbeszélgetsz vele. A hét utolsó napján legyél minél többet kinn a szabadban! Töltsd fel a tüdődet friss levegővel! Nyújtsd ki a karjaidat, és szívd be mélyen a levegőt, úgy, hogy a tüdőcsúcsokba is eljusson!

 

VÍZÖNTŐ: Vagy a munkádban, vagy a munkával kapcsolatos céljaidban lehetnek ezen a hétvégén nagy változások. Lehet, hogy nem konkrét történések várhatók, hanem elméleti mozgolódás. Itt az ideje, hogy átbillenj a holtponton. Bátran játssz el a gondolattal, hogy mit csinálnál szívesen! Ha most nem az a munkád, amibe szívedet-lelkedet beleadhatod, akkor egyre jobban kimerülsz. A szombati teliholdat így óriási feszültségként élheted meg. Ebből is tudhatod, hogy váltanod kell. Közben a hétvége a pihenésé. Ne feledd! Meg kell végre találnod az egyensúlyt a munka és a magánélet között! A hét utolsó napján lazíts és álmodozz! Képzeld el, hogy semmi sem lehetetlen egy tündérnek, aki nem csak három kívánságodat teljesíti!

 

HALAK: Alapvetően jó hétvége vár rád. Elemedben leszel. Lubickolhatsz a szeretetben, főleg, ha a barátaiddal és a szeretteiddel töltöd az időd nagy részét. Szombaton vigyázz, mert a telihold balesetveszélyt rejthet számodra! Óvatosan, körültekintően közlekedj! Sajnos nem elég saját magadra figyelned, a többiek óvatlanságát is észre kell venned. Ha éber vagy, akkor megelőzhetsz egy nagyobb bajt, illetve lesz időd korrigálni, akár autóval közlekedsz, akár gyalogos vagy. A hét utolsó napját megkeserítheted magadnak, ha régi témákon kezdesz ismét rágódni. Hagyd a múltat magad mögött! Legyél a jelenben! Figyeld az érzékszerveidet: az illatokat, a hangokat, az ízeket stb.!

Exit mobile version