Hétvégi horoszkóp (szeptember 4-6.)

Székelyhidi Ágnes | 2009. Szeptember 04.
Teliholdas az első szeptemberi hétvége, mindenkire vár egy kis feszültség, de nyugalom is. Használd ki a nyár legutolsó pillanatait!

 

KOS: Akkor lesz igazán jó hétvégéd, ha nem hagyod magad felbosszantani. Figyelj rá, hogy senki és semmi ne hozhasson ki a sodrodból! Nem lesz könnyű, mert a türelmetlenséged a szokásosnál is intenzívebb lesz, főleg a lassúság és a nehézkes emberek miatt. Ha nem akarod feleslegesen felhúzni magad, akkor fogadd el, hogy kevesen bírják a te tempódat. Az a fordulatszám, amelyen te élsz, másoknak „halálos”. Ugyanakkor ne feledd, hogy hétvége van! Lassíts, lazíts! Jó hír neked, hogy vasárnap a Hold belép a Kos jelébe. Ettől minden szempontból jobban fogod érezni magad. A közérzeted, a hangulatod és a szellemi frissességed is visszatér. Élvezd, és használj ki minden pillanatot!

 

BIKA: Ha szeretnél bármitől megszabadulni, akkor használd ki a péntek esti teliholdat. Sorolj fel mindent: rossz szokást, téveszmét, terhes kapcsolatot, nehéz élethelyzetet stb.! Ugyanis telihold után két hétig fogyó hold van, ami segít letenni ezeket a „batyukat”. Így szabályosan megkönnyebbülhetsz, felszabadulhatsz. Aztán engedélyezz magadnak valami bohókás programot! Nem kell folyton komoly felnőttnek lenned. Menj át gyerekbe! Minél többet nevetsz, annál több energiád lesz. A hét utolsó napján legyél nagyon óvatos a közlekedésben. Számítanod kell arra, hogy egy nehezen belátható helyről váratlanul felbukkanhat valami, ami veszélyt jelent a számodra. Nézz körül többször, mielőtt elindulsz!

 

IKREK: Szinte az egész hétvégéd azon múlik, hogy hogyan jutsz túl a péntek esti teliholdon. Mindenki fokozottan ingerlékeny lesz, de te különösen. Majdnem minden kapcsolatodat terhelheti ez a feszültség. Csak rajtad áll, hogy mit hozol ki ebből. Ha nem akarsz vitát, akkor legyél mindenkivel megértő és gyengéd! Ez nem fog nehezedre esni, ha felerősíted magadban a szeretetet, hiszen sokan vannak, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged. És mivel hétvége van, lehetőleg ne dolgozz! Vedd körül magad a szeretteiddel, és töltsd velük az idődet! De közben figyelj a kiadásaidra, ne szórd két kézzel a pénzt! Lásd be, hogy most nem engedhetsz meg magadnak bármit! A legjobb lenne, ha nem vennél semmit…

 

RÁK: Szerencsére a péntek esti telihold nem érint kellemetlenül téged, így nem indul rosszul a hétvégéd. Csak a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Azután váratlan utazásra adódhat lehetőséged. Semmiképp se hagyd ki! Olyan élmények várnak rád, amelyek jelentősége is csak a jövőben fog megmutatkozni. Fontos tudnod, hogy nem kell messzire menned ahhoz, hogy nagy kalandban legyen részed. A hét utolsó napján, bármennyire is úgy érzed, hogy a körmödre ég a munka, ne dolgozz! Több hibát is elkövethetsz, ezért jobb, ha a jövő hétre hagyod a tetteket. Inkább lazíts! Ha van kedved, hívj vendégeket! Készíts valami olyan ételt, amely szokatlan! Próbálj ki új fűszereket, új recepteket! Nagy sikered lesz…

 

OROSZLÁN: Majdnem egész hétvégén óvatosnak kell lenned a pénzzel. A péntek esti telihold anyagi veszteség veszélyét villantja fel. Legyél észnél! Ne költekezz, és ne menj bele kétes üzletekbe! Kérj inkább tanácsot! Az sincs kizárva, hogy váratlan helyzet adódhat, emiatt józanul kell költened. Ha közös kasszán vagy valakivel, akkor ő jogosan szól bele az anyagi döntésekbe. Érdemes megvitatni vele a részleteket. Ha nincs ilyen személy, akkor inkább ne dönts! A hét utolsó napja balesetveszélyes a számodra, ezért vigyázz a testi épségedre! Akár sportolsz, akár közlekedsz, legyél óvatos! A gyorsaság most a legnagyobb ellenséged. Mindent lassan, ráérősen intézz!   

           

SZŰZ: Készülj fel arra, hogy ez a hétvége nem a pihenésről és a lazításról fog szólni. Kulcskérdés, hogy mennyire tudod függetleníteni magad mások bajaitól. Jobban jársz, ha nem veszed át a többiek ingerültségét, és csak a saját dolgaiddal törődsz. Nem kell közömbösnek lenned. Meghallgathatod azt, akihez van elég türelmed, de a megoldás már nem a te feladatod. Ha ezt sikerül vita nélkül megvalósítanod, akkor továbbléphetsz. A hét utolsó napján valami anyagi természetű ügy kerül elő. Vagy elfeledkeztél róla, vagy azt hitted, hogy lezárult, és most döbbensz rá, hogy valamit ki kell fizetni. Annál gyorsabban megoldódik, minél nyugodtabb tudsz maradni.

 

MÉRLEG: Te sem vagy fából. Ne hidd, hogy baj van veled! Jó, hogy nem tudsz érzéketlen lenni, de az rád nézve káros, ha mindenen felzaklatod magad. Ezen a hétvégén több testi „nyűgöd” is lehet. Ezek jelzik, hogy túlzásba vittél valamit. Gondolkodj el azon, hogy mi lehet ez! Amint sikerül megfejtened, szűnik a fájdalom, enyhül a görcs. Fontos, hogy ne csak a tüneteket kezeld, hanem a mögöttes okokat is. Emellett pihenj sokat, hiszen a hétvégének erről kell szólnia. A hét utolsó napján találkozhatsz valakivel, aki felrázhat „Csipkerózsika-álmodból”. Ha van párod, akkor maradj hűséges! Ha még nincs, akkor nyisd ki bátran a szíved! Nem lesz semmi bajod, ha jól érzed magad. Tedd azt, ami jólesik!

 

SKORPIÓ: Jól indul ez a hétvégéd, mert szerencsére a péntek esti telihold nemhogy nincs rád rossz hatással, hanem határozottan inspiráló lehet. Főleg, ha el mered engedni a korlátozó realitást, és hagyod érvényesülni a kreatív részedet. Ha kell, akkor legyél ismét gyerek, akinek semmi sem lehetetlen! Ebben az ihletett állapotban hirtelen kipattanhatnak a fejedből olyan ötletek, amelyek a kivezető utat fogják megmutatni. Ha így teszel, akkor remek hétvégéd lesz, de a hét utolsó napján nagyon vigyázz, mert balesetveszély leselkedik rád. Jó lenne, ha nem te vezetnél, vagy otthon maradnál. Ettől függetlenül mindent lassan, komótosan, ráérősen csinálj! Ekkor nem lesz baj…

 

NYILAS: Erősen frusztrálóan hathat rád a péntek esti telihold, mert olyan „kínos” kérdést vet fel, hogy melyik fontosabb számodra: a családod vagy a munkád. Nem húzhatod tovább az időt, döntened kell. Meg kell határoznod a fontossági sorrendet, és vállalnod kell ennek következményeit. Ha a munkádat választod, akkor több pénzed lesz, de magányossá válhatsz. Ha a családodra voksolsz, akkor el kell fogadnod, hogy legalább a hétvégéidet rájuk kell szánnod. Ezt tudva alakítsd ki a programjaidat! Menj a szeretteiddel libegőzni, túrázni, állatkertbe stb.! Ha az időjárás kedvező, akkor mindenképpen szabadtéri elfoglaltságot tervezzetek! Nem is kell messzire mennetek, egy közeli parkban is lehet tollasozni…

 

BAK: Eldöntheted ezen a hétvégén, hogy mihez van leginkább kedved. Otthon is maradhatsz, de lehet, hogy jobban jársz, ha fogod magad, és elutazol. A kora ősz gyönyörű, és sokkal nyugodtabb, mint a forró, zajos nyár. Ha békére, igazi feltöltődésre vágysz, akkor menj ki a természetbe. Az erdőben például ionizált oxigénmolekulák vannak, amelyek kitisztítják testedet-lelkedet. Egy nagy séta és egy kis ücsörgés egy padon mindennél többet ér, de az sem baj, ha városnéző túrára mész. Készíts sok fotót, mert úgy könnyebb lesz felidézni a látottakat, és ha mesélsz ezekről, akkor újból átélheted az élményeket. A hét utolsó napján családi vita adódhat. Próbáld meg elkerülni, vagy tompítani az élét!

 

VÍZÖNTŐ: Az egész hétvégédet elronthatod, ha folyton a pénz miatt aggódsz. Való igaz, hogy a péntek esti telihold feszültsége nálad anyagi téren hoz nehézséget, de a te kezedben van a döntés, hogy emiatt „gyászba borulsz”, vagy elfogadod a jelen helyzetet, és keresed a megoldást. Gondolj bele, hogy egy háború után miből éltek az emberek, hogyan voltak képesek továbblépni, túlélni a veszteségeket! Ne keseredj el, hamarosan meglátod a kivezető utat! Hétvége lévén keress ingyenes programokat, és akkor nem kell szemrehányást tenned magadnak. Például a séta vagy a biciklizés teljesen ingyen van, de találhatsz nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiválokat is. Sok népi szokás köthető szeptember elejéhez.

 

HALAK: Szó szerint és átvitt értelemben is észnél kell lenned ezen a hétvégén, ugyanis a péntek esti telihold benned és körülötted is jócskán generálhat feszültséget. Rendkívül fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Maradj higgadt és józan! Ne ess abba hibába, hogy azt képzeled, te vagy az áldozat! Szó sincs arról, hogy fel kellene áldoznod magad bárkiért vagy bármiért. Készülj fel, hogy ezen a hétvégén a szokásosnál is érzékenyebb és sértődékenyebb leszel! Mondd meg a hozzád közel állóknak, hogy legyenek veled türelmesebbek és elnézőbbek! A hét utolsó napján vigyázz a pénzedre! Mivel senki más nem teheti helyetted, neked kell megtenned a megfelelő óvintézkedéseket…

Exit mobile version