Karmahoroszkóp (szept. 12-18.)

Izing Klára | 2009. Szeptember 11.
Bonyolultabb hét következik, amikor a Nap "ráfut" a karma bolygójára, a Szaturnuszra, és együtt állnak szemben az Uránusszal. Amikor az a legfontosabb, hogy megőrizzük a nyugalmunkat, a higgadtságunkat minden helyzetben, mert csak így lehetünk eredményesek.

Kos

Karmikus kötelességed: Egy ragyogó és izgalmas dolog fog történni veled. Neked nincs más dolgod, mint sodródni az eseményekkel, és kiélvezni minden pillanatot. Lehet, hogy egy barátnőd megpróbálja a kedvedet szegni, de nem fog neki sikerülni, és ezzel is csak alátámasztja a megérzéseidet, hogy nem igazi barát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mindenáron rád akarja erőltetni az akaratát. Ne hagyd, mert minél jobban nyeregben érzi magát, annál fölényesebb lesz, ami megkeserítheti ezt a hetedet. A csillagállások amúgy is a te energiáidat erősítik.

Karmikus feladatod: Egészséged ismét a topon van, elkezdhetsz tervezgetni, és elgondolkozni azon, hogy mibe vágd a fejszédet. A most kigondolt ötletek garantáltan sikeresek lesznek. Ha a megvalósításukhoz társra van szükséged, akkor a héten több megfelelő közül is választhatsz.

 

 

Bika

Karmikus kötelességed: Szeretsz csapatban dolgozni, de a héten eljött az ideje, hogy egyedül arasd le a babérokat. A saját ötleteidért járó dicsőségben fürdőzhetsz. Egy aranyszabályt azonban ne felejts: bármilyen messze visznek a sikerek, soha ne feledd, hogy honnan jöttél, és hogy kik voltak a társaid az oda vezető úton.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel most nagyon egy húron pendültök. Békéteket csak egy családi gond zavarhatja meg, mert a megoldásáról más nézeteket vallotok. Okos enged, szamár szenved, legyél most te a nagyvonalú, és hagyd, hogy párod akarata teljesüljön.

Karmikus feladatod: Vidám és önfeledt leszel, mert a dolgaid jól állnak. Anyagi helyzeted végre rendeződik, és biztos lábakon állsz. De ha valaki kölcsönkér tőled, a válaszod legyen nem, mert valószínűleg soha nem fogod látni azt a pénzösszeget.

 

 

Ikrek

Karmikus kötelességed: Általában képben vagy, de most egy összejövetelen számodra is újdonságokról van szó. Ez teljesen megrémít, mert így nem tudsz bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Ne legyen kellemetlen, hanem tekints úgy erre a bulira, ahol egy halom új dolgot sajátíthatsz el, de ha nem vagy képes erre, akkor mielőbb távozz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne behálózni, de téged a sors függetlenségre és önállóságra teremtett, ezért semmi esélye. Ezt ő még nem tudja, csak lassan jön rá, és addig te a kedvedre eljátszadozhatsz vele.

Karmikus feladatod: A józan eszed alapján kell cselekedned, ne hallgass másra. A szerelmi kapcsolatodban a héten tisztáznod kell néhány kérdést, el kell végre döntened, hogy mit és kit akarsz igazából. Ki kell mondanod az érzéseidet, és vállalnod kell érte a következményeket.

 

Rák

Karmikus kötelességed: Állandóan az egzisztenciád miatt aggodalmaskodsz. Hol azon, hogy mennyit keresel, hol pedig azon, hogy egyáltalán holnap lesz-e munkád. A héten lesznek álmatlan éjszakáid, mert hibát hibára halmozol, de nyugodj meg, mert minden kijavítható, és nem lesz semmi gondod belőle.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben gyakran vagy önző, és a saját érdekeidet nézed. Most ezen változtathatsz, mert a sors lehetőséget ad, hogy bebizonyítsd, képes vagy az ő javára kedvezni.

Karmikus feladatod: Egy barátoddal szemben bizalmatlan vagy. Le kell győznöd, mert különben nem tudsz megnyílni neki, és így nem is engeded közel magadhoz. Pedig nagyon jól kijöttök, csak te hajlamos vagy minden jó mögött a rosszat keresni, és ha nem találod, akkor sem vagy képes felengedni.

 

Oroszlán

Karmikus kötelességed: Ha valami nem úgy sikerül, ahogy te szeretted volna, ne rágódj rajta, lépj tovább gyorsan. Senkinek nem lesz jobb azzal, ha marcangolod magad, és kivetíted másokra is a rosszkedvedet. Tanulj belőle, és legközelebb, ha ismét hasonló dolog előtt állsz, jusson eszedbe, és ennyi pont elég.

Karmikus kapcsolatod: Egy személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan dolgokat követ el, amelyek mélyen felháborítanak. Nem tudsz semmit tenni ellene. Kerüld a társaságát, és hunyj szemet a zűrös ügyei felett.

Karmikus feladatod: Szellemes és kellemes társaság leszel a héten, de hajlamos lehetsz túlságosan megbízni a barátaidban, akik közül néhányan visszaélnek ezzel, és a rájuk bízott információkat kifecseghetik illetékteleneknek. Ne őket hibáztasd, mert ilyenek az emberek, ezen nincs mit csodálkozni, de neked ennél jobban szoktak működni a megérzéseid.

 

Szűz

Karmikus kötelességed: Remek alkalmat ad ez a hét arra, hogy végre ki tudj kapcsolódni. Ha teheted, akkor menj szórakozni, bulizni. Vezesd le a felgyülemlett feszültséget. Menekülj el a világtól, de ne zárkózz el a barátaidtól, mert ők azok, akik feltölthetnek egy kis pluszenergiával.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a szabadságvágya magával ragad, de mielőtt túlságosan is elkapna a hév, gondold végig az életed – és az övét is. Nem sok hasonlóságot fogsz találni, ezért ha te is az ő útját szeretnéd járni, minden eddig számodra oly fontos dolgot fel kell adnod, és nem biztos, hogy megéri.

Karmikus feladatod: Sokszor feleslegesnek érzed magad, mert a párod önállóan dönt a közös ügyeitekben. Kitartás, mert ha a héten a sarkadra állsz, és nem hagyod elhallgattatni magad, akkor véleményed végre nyitott fülekre talál.

 

Mérleg

Karmikus kötelességed: A változatosság gyönyörködtet, de csak azért, mert kezded unalmasnak érezni az életed, még nem biztos, hogy a szerelmednek búcsút kell mondanod. Lehet, hogy a sors az élet egy másik területén idézné elő a változást, csak te nem akarsz olvasni a jelekből.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan régi ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki nem biztos, hogy önmagadért szeret, lehetnek hátsó szándékai, amelyeket csak későn veszel észre. Akkor már nincs mit tenni, csak csendben elfogadni. A végzet úgyis kamatostul adja vissza neki.

Karmikus feladatod: Ügyelned kell arra, hogy ne válj a munka rabszolgájává. A megszokások és a múlt foglya lehetsz, de ha hallgatsz a környezetedre, könnyedén kikerülheted. Így talán élvezni tudod ezt a hetet, mert remek bulik várnak rád, ahol te lehetsz a társaság középpontja. Olyan új barátokra tehetsz szert, akikben nem fogsz csalódni.

 

Skorpió

Karmikus kötelességed: Lelkes leszel ezen a héten, és nincs az az akadály, amelyet nem ugrasz át. A széles látókörödnek köszönhetően könnyedén megoldasz olyan problémákat is, melyeket másoknak nehezére esne. De hajlamos lehetsz túlértékelni önmagadat, és ebből hátrányod származhat, mert a sikereidet nem mindenki fogja örömmel fogadni.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nem vállalja az irántad érzett érzéseit. Még az is meglehet, hogy ha a barátaival vagytok egy társaságban, úgy tesz, mintha csak a rabszolgája lennél. Nyugodtan törj ki, mint egy vulkán, és áztasd el, mert szégyellheti magát.

Karmikus feladatod: A hűség nem az erősséged, és a héten most több lehetőséged is adódik a félrelépésre, mert a férfiak pont téged akarnak. Ha a jelenlegi kapcsolatod nem igazi érzelmeken alapul, akkor nagy valószínűséggel szakítás következhet be.

 

Nyilas

Karmikus kötelességed: Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted. Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ezért élj úgy, ahogy neked jólesik, és légy önálló. Ez nem azt jelenti, hogy ne vedd fontolóra a barátaid vagy a családod tanácsait, mert ezek összegyúrva a saját elképzeléseiddel nyerő ötletek lehetnek.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, aki azt hiszi, hogy még mindig beleszólhat az életedbe, és hogy néhanapján visszasírhatja magát az ágyadba. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor kockára teheted a mostani szerelmedet, ha viszont egyedülálló vagy, és egyszer engedsz neki, nem tudod majd levakarni magadról.

Karmikus feladatod: Barátnőiddel közösen szervezz egy szépítő napot, ahol a test és lélek kényeztetésén kívül kidumálhatjátok a bennetek felgyülemlett feszültségeket is. Jól fog esni ez a kis laza csevej.

 

Bak

Karmikus kötelességed: Eleged van a plátói szerelemből, ezért a héten csak a szex érdekel, és nem törődsz a partnereddel, elvárod, hogy ő igazodjon hozzád. Képes vagy kockára tenni a kapcsolatodat, mert ha nem kapod meg a társadtól, amire vágysz, máshoz fordulsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hazugságokkal próbál a barátaid ellen fordítani, de te időben rájössz, és így elkerülheted a kellemetlen pillanatokat. A legjobb, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, mert különben tovább folytatja az áskálódást.

Karmikus feladatod: Rengeteget kell dolgoznod. Előfordulhat, hogy új munkahelyed lesz, vagy a meglévőben várhatók átalakítások. Emiatt talán feszültebb vagy, de nincs okod aggodalomra, mert jól alakulnak a dolgok, és még az is lehet, hogy óriási lehetőséget kapsz a sorstól: nagyot tudsz alkotni, és a siker felemel a szakmai csúcsra.

 

Vízöntő

Karmikus kötelességed: Érzed, hogy jönnek a borúsabb napok, és ez a közérzeteden is látszik. Tedd napsugarasabbá a napjaidat jókedvvel és vidámsággal. Hallgass dallamos muzsikát, és nyugodtan engedj meg magadnak egy kis nassolást, meglátod, jót fog tenni, és az alakodnak sem árt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos az őrültségekre. Te is kapható vagy rá, de sokkal elővigyázatosabb vagy. Jól is teszed, mert neked lesz még jövő héten állásod, neki viszont lehet, hogy nem, de ha ügyes vagy, őt is megóvhatod.

Karmikus feladatod: Tartózkodnod kell a túlzott féltékenykedéstől. Megérzéseid jól működnek, tehát ha okod lesz rá, akkor éppen elég. Ne rontsd el a bimbózó kapcsolatodat, mert végre olyan társra találtál, aki olyannak szeret és becsül, amilyen vagy, és ez nagy ritkaság a mai világban.

 

 

Halak

Karmikus kötelességed: A munkahelyeden egyre jobban leterhelnek, és ezt a párod kezdi szóvá tenni, de az anyagi helyzetednek jó tesz, mert végre lesz egy kis megtakarításod. Lehet, hogy a héten egy pluszkiadás keresztülhúzza a számításaidat, de ne csüggedj, mert legalább van miből kifizetned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki egy kisebb szívességet kér tőled, de te elfelejted. A legjobb megoldás, ha vállalod a következményeket, és biztosan találsz rá megoldást, hogy kiengeszteld.

Karmikus feladatod: Álmaidban nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat, de ha ébren vagy, maradj a realitások talaján. Tele vagy célokkal, de hajlamos lehetsz túlkombinálni a dolgokat, és akkor olyan dolgokat is beképzelhetsz magadnak, melyeknek semmi közük a valósághoz. Így sokkal nehezebb lesz megvalósítani mindazt, amit elterveztél.

 

 

 

 

Exit mobile version