Karmahoroszkóp (február 13-19.)

Izing Klára | 2010. Február 12.
Újhold lesz, valamint a Mars és a Szaturnusz kedvező fényszögekben, a Jupiter és a Vénusz pedig együttállásba kerülnek. Ez azt mutatja, hogy amit elhatározol, azt végre tudod hajtani, amire a szerencse is áldását adja.

Kos

Karmikus kötelességed: Jó messzire kerüld el a folyosói szaftos pletykálkodásokat, mert ha fény derül rá, nagyban hátráltathatja az előmeneteledet. Még az is lehet, hogy óriási csalódást okozol azoknak a kollégáidnak, akik eddig bíztak benned, és minden titkukat, gondolataikat megosztották veled.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mindenben a segítségedre lesz, kérd tőle a legmeghökkentőbb dolgokat. Most lehetőséged van túlesni azokon a dolgokon, amelyekhez eddig semmi kedved nem volt.

Karmikus feladatod: Ideje nyitottabbá válnod olyan dolgok iránt, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytál. Ezzel talán könnyebben megérted mások nézeteit és gondolatait. Lehet, hogy téged is könnyebben fognak elfogadni, és nem utolsósorban villámgyorsan megnőhet a barátaid száma.


Bika

Karmikus kötelességed: Nem is találhatnál alkalmasabb időszakot, hogy teljesen új külsőt varázsolj magadnak. A megújulás nem mindig hoz pozitív változást, de most számodra igen. Nemcsak a párkapcsolat terén lehetsz szerencsésebb, hanem a szakmai karrierednek is jót tesz, mert megnyerőbb és határozottabb lehetsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, akit már régen kiszemeltél magadnak, csak nem volt merszed jelzéseket adni neki. Ez nem baj, mert a héten ő fog felfigyelni rád, és nem lesz más dolgod, mint elfogadni az udvarlását.

Karmikus feladatod: Lepd meg szeretteidet apró figyelmességekkel. Mostanában nem voltál figyelmes velük. Sokszor elfelejtetted a számukra fontos dolgokat, és ezért már kezdenek megharagudni rád, de a héten mindent jóvátehetsz minden nagyobb erőfeszítés nélkül.

 

Ikrek

Karmikus kötelességed: Ha nincs rendben a szerelmi életed, ezen a héten választ kaphatsz az okára. Semmi nincs véletlenül, és mindenhez két ember kell, felesleges lenne a párodat hibáztatnod mindenért. Ha szeretnéd megmenteni a kapcsolatotokat, rajta, mert ez most rajtad múlik.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos kifogatni minden szavadat, és így könnyedén olyan félreértésekbe keveredhetsz, amelyekből nagyon nehéz lesz magad kimosni. Jobb, ha megvárod, míg elcsitulnak a hullámok körülötted, felesleges a magyarázkodás.

Karmikus feladatod: Ne feledd, a tanulás értékesebb emberré tesz, és ha lehetőséged adódik, ragadj meg minden alkalmat. Az idő rohan, és az ember, ha a múltba visszanéz, sokszor megbánja, hogy elszalasztott dolgokat, amelyek akkor nem tűntek fontosnak.

 

Rák

Karmikus kötelességed: A héten sok olyan dologgal találkozhatsz, amely ellenkezik az erkölcsi normáddal, mégis úgy érezheted, hogy bele kell menned. Ezt a kényszerítő erőt a csillagok gyakorolják rád, és meglátod, nem fogod megbánni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek nagy szerepe van abban, hogy egyre kevésbé van kedved dolgozni. Munkahelyeden nap mint nap megkeseríti az életedet. Próbálj meg elvonatkoztatni ettől, mert a te munkád minősége romlik, és ebből neked származhatnak hátrányaid.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzetedet most nemcsak az rontja, hogy hajlamos lehetsz elveszteni a pénztárcádat, hanem még az is, hogy az autód meghibásodhat, és a javítása nagyon sokba kerülhet. Érdemes lenne elgondolkodnod egy új vásárlásán, mert hosszú távon jobban járnál.


Oroszlán

Karmikus kötelességed: Lustizni lesz kedved, pedig rengeteg munka vár rád. Ha jól osztod be az idődet, akkor mindenre jut belőle. Találd meg az arany középutat, mert az hozza meg számodra a békét és harmóniát. A lelkiismereted amúgy sem hagyná, hogy ellógd ezt a hetet, és jövő héten dupla mennyiségű munkád legyen.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos lehet megtéveszteni. A valóság merőben más, mint amit mond. Ezért ha a megérzéseid szerint gyanús, amit állít, feltétlenül járj utána, így elkerülheted a rázós helyzeteket.

Karmikus feladatod: Az eszed gyorsan jár, ezért hajlamos vagy gyorsan cselekedni és reagálni dolgokra. Pedig jobban tennéd, ha időt hagynál magadnak, mert nem minden az, aminek látszik, és megbánthatsz számodra fontos embereket, akiket nagyon nehéz lesz kiengesztelned.

 

Szűz

Karmikus kötelességed: Szentelj a barátaidnak több időt, mert hiányzol nekik, és ha magadba nézel, te is ráébredsz, hogy nagyon nehezen bírod nélkülük. Rá fogsz jönni, hogy semmi nem olyan fontos az életben, mint az emberi kapcsolatok. Nagyon kellemes pillanatokat tölthetsz velük a héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos rád erőszakolni az akaratát, és amikor te ellenszegülsz, bosszút esküdik ellened. Hagyj rá most mindent, mert a jövő héten már ő is másként gondolja.

Karmikus feladatod: Ha a hétre tervezel egy síutat, legyél nagyon elővigyázatos, mert könnyedén megeshet, hogy megsérülsz, és a lábadozás hosszúra sikerülhet. Ha teheted, halaszd el, de ha minden kötél szakad, és menned kell, lesiklás közben kerüld a rizikós helyzeteket. Ez persze nem garancia arra, hogy ha a szálloda előtt elcsúszol, abból nem lesz baj.

 

Mérleg

Karmikus kötelességed: Fáradékonyság nehezíti meg a napjaidat, de csak te tehetsz róla, mert fölösleges dolgokkal foglalkozol. Állíts fel fontossági sorrendet, és ne zavarjon, ha nem mindig jutsz a végére. Az a lényeg, hogy a halaszthatatlan és nyugtalanító dolgokkal végezz időben.

Karmikus kapcsolatod: Egy volt pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, akire egyre többet gondolsz, és már abba is beleborzongsz. Ő is így van ezzel, de már mindkettőtöknek új kapcsolata van, így nem mertek felrúgni mindent, és újra belevágni. Ezért csak plátói marad a dolog, és ettől még édesebb.

Karmikus feladatod: Anyagilag nincs miért izgulnod, mert sikeresen veszed az akadályokat. Jó érzékkel gazdálkodsz, és ez a pénztárcádon is meglátszik. Nyugodtan adj tanácsokat másoknak, mert e téren te vagy a nyerő, és szívesen veszik.

 

Skorpió

Karmikus kötelességed: Mindig a saját véleményedet tartod szem előtt, és hajlamos vagy elsiklani mások akarata felett. Ez nem tesz jót se neked, se a környezetednek, mert könnyedén elrugaszkodhatsz a valóságtól, és nem lesz senki, aki visszahozna a földre. Egy szép napon arra eszmélsz, hogy egyedül maradtál az akaratoddal.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki megalázott és becsapott, de ahelyett, hogy ezt viszonoznád, inkább beszéljétek meg a problémákat, mert biztos, hogy szép szóval többre mész. De ha kell, láss át a szitán, és ne hagyd magad ismét rászedni.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden ügyesen kommunikálsz, és jól szervezed a dolgokat. Ez a főnöködnek is szemet szúr. Még az is lehet, hogy egy új pozíciót vagy magasabb fizetést kínál fel a számodra.

Nyilas

Karmikus kötelességed: A szerelem ege felhőtlen lesz. Olyan klassz pasival jöhetsz össze, aki pontosan tudja, hogy mit szeretnél, és hogy mit vársz egy kapcsolattól. Ha párkapcsolatban élsz, még az is lehet, hogy azonnal dobod érte a partneredet. Ez jó döntés lenne, mert ha jobban belegondolsz, már régóta ezt fontolgatod.

Karmikus kapcsolatod: Egy ellenségeddel lesz karmikus kapcsolatod, akinek ne adj a szavára. De amint lehetőséged adódik, ellenőrizd, hogy mit mond, mert az ördög nem alszik, és csak így lehetsz teljességgel nyugodt.

Karmikus feladatod: Ha shoppingolsz, számíthatsz rá, hogy olyat veszel, ami fantasztikusan fog állni, és mindenkit elvarázsolsz benne. Legyél óvatos, mert leárazások alatt nő a zsebesek száma, akik könnyedén megszabadíthatnak egy nagyobb összegtől, sőt még a hivatalos papírjaidtól is.

 

Bak

Karmikus kötelességed: Jól tetted, hogy ápoltad a barátságodat olyan emberekkel, akik egy alkalmas pillanatban a segítségedre lehetnek. A héten a kapcsolataid nélkül nehezen boldogulnál, és minden többe kerülne.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, aki igazságtalanul lecsesz, amit te emelt fővel elviselsz. Tisztázd magadban, hogy mit hibázhattál, ha egyáltalán a te hibád miatt van ez a kellemetlen helyzet. Lehet, hogy itt az ideje egy másik állás után nézned, és ez az első jel, amelyből olvasnod kell.

Karmikus feladatod: Ügyelj arra, hogy ha megbírságolnak, gyorsan egyenlítsd ki a számlát, mert számíthatsz rá, hogy olyan kamatot számolnak fel, amelyet nagyon nehéz lesz kigazdálkodnod. A legjobb az lenne, ha minden szabályt betartanál, így elkerülheted a különböző galibákat.

 

Vízöntő

Karmikus kötelességed: Kiváló a hét, hogy jól megmondd a véleményedet egy olyan ügyben, amelyben eddig mélyen hallgattál. Talán meglepetést okozol mindenkinek a kitöréseddel, de ez ne akadályozzon meg. Minden kimondott szó a belső feszültséget oldja, és sokkal kellemesebbé teszi a közérzetedet.

Karmikus kapcsolatod: Testvéreddel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon közel áll hozzád. Érzed, hogy baj fogja érni, és figyelmezteted, de hiába minden, mert csak a saját feje után megy. Ha már nem sikerült megfékezned, legalább a lelke ápolásában segíthetsz.

Karmikus feladatod: Állandóan az igazit keresed. A hűség nem az erősséged, és ez most napvilágra kerülhet ott, ahol esélyed lehet rálelni a „nagy Ő”-re. Tudod, hogy mellette megtalálnád a nyugalmat. Tegyél meg mindent, hogy lehetőséget adjon a bizonyításra.

 

Halak

Karmikus kötelességed: Rád nem jellemző módon olyan vagy, mint egy faltörő kos: fejjel mész a falnak. Ha először gondolkoznál, és csak utána cselekednél, sokkal könnyebb lenne az életed, mert nem kellene azon gondolkoznod, hogyan kérj bocsánatot a heves viselkedésért.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegesítő személlyel lesz karmikus kapcsolatod. Semmi nem hoz ki jobban a sodrodból, mint az emberi butaság, és ha valaki olyan dologba ártja bele magát, amelyhez semmi köze, és még csak nem is ért hozzá. Jobb, ha tudod, hogy hiába kapod fel a vizet, és hiába teszel bármit, úgysem veszi észre magát.

Karmikus feladatod: A héten lehet egy nagyon kiváló napod, amikor minden úgy sikerül, ahogyan azt megálmodtad. Minden téren megtalálod a számításaidat. Így is sokan irigyelnek azért, amit eddig elértél a saját erődből, számíts rá, hogy ezután még jobban fognak.

 

Exit mobile version