Hétvégi horoszkóp (március 26-28.)

nlc | 2010. Március 26.
Balesetveszély és spórolás – nagyjából ez lesz a hétvége jelszava. Tavasz ide vagy oda, vigyázzunk magunkra és a pénztárcánkra!

KOS: Sok múlik azon, hogy pénteken hogyan sikerül kezelned a benti feszültségeket. A munkahelyeden legyél diplomatikus! Neked hiába nem fontos a rang és a pozíció, ha pl. a főnöködnek az. Igyekezz tisztelettudóan viselkedni és udvariasan beszélni, akkor nem lesz baj. Aztán figyelj oda az egészségedre, többek között az étkezésre. Egyél sok salátát! Állítsd úgy össze, hogy többféle szín legyen benne: zöld, piros, sárga, lila, fehér. Az is fontos, hogy páratlan számú összetevőből keverd össze, három- vagy ötféle zöldséget használj! És legyél minél többet kinn a szabadban! A friss levegő most a legjobb gyógymód minden testi-lelki nyavalyára. Ha van kedved, sportolhatsz: tollas, bicikli stb.

 

BIKA: Az egész hétvégéd kellemesnek ígérkezik, különösen akkor, ha minél több időt töltesz a gyerekeddel. Mindegy, mit csináltok. Menjetek együtt moziba, kirándulni stb.! A lényeg, hogy legyen közös programotok. Ha nincs gyermeked, akkor a belső gyermekedet vidd el szórakozni! Mindannyiunkban él egy kisgyerek, akinek szüksége van kényeztetésre. Ez a játékos részünk, amely szeret mókázni, mert mindig vidám. Vágyik a felhőtlen szórakozásra, ugyanis alapállapota a derű. Vedd fel vele a kapcsolatot, és visszatér az életkedved. A hét utolsó napján legyél éber, és ne engedd, hogy bárki elrontsa a kedvedet! Időben vedd észre, hogy milyen gyerekes ez az egész, és egy jó poénnal zökkentsd ki!

 

IKREK: Ha nem vagy kellően diplomatikus, akkor elveszítheted egy barátodat. Nem baj, ha nem érted, hogy mitől van kiborulva. Ne te döntsd el, hogy jogos-e a heves reakciója, vagy sem! Elég, ha együttérzésedről biztosítod. Most csak erre van szüksége. Ez a feszültség, ill. ennek kezelése rányomhatja a bélyegét az egész hétvégédre, amelyet otthon kellene töltened. Rakj rendet! Tudnod kell, hogy amennyire rendezett a környezeted, pont annyira van benned is rend! Ezért nem mindegy, hogy mi vesz körül: kupi vagy rend. Emellett, ha él még az édesanyád, akkor vele is foglalkozz kicsit! Kérdezd meg, hogy mire van szüksége! Ha nem árulja el, akkor találd ki, hogy mivel járhatnál a kedvében!

 

RÁK: Nem igaz, hogy összefogott ellened mindenki. Ne legyenek tévképzeteid. A konfliktusok nem jelentik a világ végét. Őrizd meg a derűdet, és legyél elnéző az emberekkel, így nem tudják elrontani a kedvedet. Fontold meg, hogy elutazol-e! Hidd el, jót tenne a környezetváltozás! Egészen felfrissülve és kicserélve fogsz hazatérni. Ha nem utazol el, akkor is mozdulj ki a négy fal közül! Egy séta is megteszi. Válassz egy hegyet! Menj fel a tetejére, és nézz körül! Ugyanígy kellene életed jelenlegi gondjai fölé helyezkedned, mert így könnyebben megtalálnád a megoldást. Aztán találkozhatsz olyan emberrel, aki túl sokat beszél. Ez energiarablás. Ne engedd, mert el fogsz fáradni!

 

OROSZLÁN: Ezen a hétvégén az egészségedre és a pénzedre kell vigyáznod. Ne feledd, hogy ezeket a feladatokat nem adhatod ki alvállalkozóknak, így neked kell megtenned! Az egészséged érdekében mozogj rendszeresen! Nem kell túl megterhelő sportot választanod, hiszen a hangsúly a rendszerességen van. Ettől a szíved, az egész érrendszered, a tüdőd és az ízületeid is rendbe fognak jönni. Az is tanácsos lenne, ha nem költenél sokat! Kapcsolj takarékos üzemmódra, mert még van pár nap ebből a hónapból, és nem lenne okos dolog kölcsönkérned, mert még nem kaptál fizetést. Egyszer véget kell vetned ennek az ördögi körnek. Legyél szigorúbb magaddal! Hidd el, meglesz az eredménye!

 

SZŰZ: Amennyiben sikerül a pénteki intrikákból kimaradnod, remek hétvége elé nézel. Bár az is igaz, hogy most szükséged lesz egy kis egészséges önzésre ahhoz, hogy valóban jól érezd magad. Kicsit kényeztesd magad! Menj el sétálni vagy masszíroztatni! Ülj be egy jó filmre valamelyik hangulatos moziba, vagy látogass ki az állatkertbe! Csupa olyasmit csinálj, amitől jobb kedved lesz, ennyi jár neked. Gondolj bele: ha te nem adsz meg magadnak ennyi figyelmet, akkor hogyan várod el a környezetedtől? Ha van párod, akkor vele is kell foglalkoznod. Kicsit bújj hozzá, és járj a kedvében! Ha még keresed a párodat, akkor egy fura szituációban futhattok össze. Semmin se lepődj meg!

 

MÉRLEG: Lehet, hogy nem hálás szerep, de fel kell vállalnod a békéltető szerepét. Bárhol szükség lehet a te kedves, diplomatikus stílusodra. A családban a legnagyobb a valószínűsége, hogy a harmónia megőrzése, ill. helyreállítása rajtad fog múlni. Ha ezt ügyesen megoldod, akkor kiérdemled a hétvégi lazítást. Nyugodtan átmehetsz „macskába”! Legyél olyan, mint ők, vagyis lustálkodj! Ne zavartasd magad, add át magad a semmittevésnek! Ne feledd, a hétvége arról szól, hogy most töltsd fel a héten kimerült energiaraktáraidat. Arra is figyelj, hogy mit kívánsz enni! Ez egy jelzése a testednek, azt mutatja, hogy miben szenved hiányt. Fehérjében, vasban, vitaminokban stb.? Vedd komolyan!

 

SKORPIÓ: Ha sikerül a pénteki balesetveszélyt megúsznod, akkor minden rendben lesz a hétvégén. Ne engedd, hogy bárki sürgessen vagy felidegesítsen! Arra is vigyázz, hogy lehetőleg senkivel se keveredj nézeteltérésbe! Jobban jársz, ha egyik füleden be, a másikon ki. Úgy oszd be az idődet, hogy minél több jusson a barátaidra! Nevessetek sokat! Ez mindenkire jó hatással lesz. Ismét megtapasztalhatod, hogy a nevetés a legjobb és legolcsóbb gyógymód minden nyavalyára, legyen szó anyagi gondokról, párkapcsolati feszültségről vagy betegeskedésről. Emellett törekedj a helyes mérték megtalálására! Vonatkozik ez az étkezésre, az ivásra és a szexre. Semmiből se sokat, és keveset sem!

 

NYILAS: Jól indul a hétvégéd. Tele leszel tervekkel és életkedvvel. Ezt egyetlen dolog ronthatja el, ha sokat költesz. Oszd be a pénzedet, okosan gazdálkodj! Ne vegyél semmit, ami nem volt előre betervezve! Kivéve, ha van félretett pénzed, és nem sajnálsz hozzányúlni. Egész hétvégén intenzíven foglalkoztat a „hogyan tovább” kérdése. Szánj egy kis időt a jövő átgondolására, aztán gyere vissza a jelenbe! Ne mulaszd el a pillanatot! Ne feledd, hogy a jövő még nincs itt… Tiszteled meg a családodat azzal, hogy testben és lélekben is velük vagy. Szervezzetek közös programot! Pl. ebéd után elmehettek egy stílusos cukrászdába, vagy ötleteket gyűjteni egy lakberendezési áruházba.

 

BAK: Sajnos vitával indulhat a hétvégéd. Számíts rá, és akkor könnyebb lesz kezelni a helyzetet! Az édesapáddal vagy egy férfi családtagoddal lehet konfliktusod. Ennek oka valószínűleg az, hogy ő elvárja, hogy tiszteld, de te nem érted, miért. Az is lehetséges, hogy ő tanácsolt valamit korábban, amit te nem fogadtál meg, és ezt most a szemedre veti. Mindennél fontosabb, hogy ne bonyolódj vitába vele. Hagyd rá inkább! Meglátod, másnap minden sokkal békésebb lesz. Jusson időd önmagadra is! Olyasmit csinálj, ami örömet okoz! Lehet ez séta vagy kertészkedés, esetleg szobaátrendezés. Jó erőben leszel, de feszítsd túl a húrt, mert másnap izomlázad lesz! Csak annyit vállalj egyszerre, amennyi jólesik!

 

VÍZÖNTŐ: Vigyázz magadra, mert balesetveszély leselkedik rád egy rejtett sarok mögül! Óvatosan és lassan közlekedj, akkor nem lesz bajod. Okosan oszd be az idődet és az energiádat a hétvégén! Ne akarj mindent most bepótolni, amivel hét közben nem sikerült végezned! A hétvége nem erre való. Inkább pihenj és töltődj, hogy legyen erőd a következő héthez! Gyűjts kellemes élményeket! Ezek segítenek regenerálódni. Ha mindezt a szabadban, a friss levegőn teszed, akkor testileg és lelkileg is felfrissülsz. Mindezek mellett bánj megfontoltan a pénzeddel! Mivel neked se a szél hordja össze, meg kell becsülnöd, és okosan kell beosztanod. Ne szórd, még jótékonykodásra sem! Inkább képezz tartalékot!

 

HALAK: Egész kellemes hétvége elé nézel. Ennek egyetlen kritikus feltétele a pénz. Ne költs semmi extrára, ill. ha bármit veszel, jól nézd meg a szavatosságát! Könnyen anyagi kár érhet, ha figyelmetlen és felelőtlen vagy. Ne félj, nem kell annyira spórolnod, hogy meg kelljen tagadnod mindent magadtól! Elég, ha az ésszerűség határain belül maradsz. Szerencsére nem ezzel telik az egész hétvégéd. Várnak rád izgalmas, sőt tanulságos találkozások is. Ha van párod, akkor legyél vele kettesben, de ne gubbasszatok otthon! Menjetek bulizni, szórakozni! Ha még nincs párod, akkor most jó eséllyel indulsz, de csak akkor, ha nem teszed elérhetetlen magasságba azt a bizonyos lécet. Ne tedd!

Exit mobile version