Tudd meg, miért vonzódnak hozzád az emberek a csillagjegyed szerint! – 2. rész

nlc | 2016. November 09.
Tovább keressük, mi az egyes csillagjegyek vonzerejének titka. Tudd meg te is a tiédet!

 Mérleg

A Mérleg bár ugyanolyan hiú, mint az Oroszlán, legalább olyan nagylelkű is. Remek diplomata, akinek sehol sincs gondja azzal, hogy barátokra leljen, és megteremtse a békés, harmonikus hangulatot maga körül.

Skorpió

A Skorpió pont a Mérleg ellentéte, introvertált jellem, de szenvedélyével és lojalitásával mégis vonzza az embereket. Kitörően tud lelkesedni, ha érdekli valami, vagy ha odavan valakiért.

Nyilas

Néha antiszociálisnak és bezárkozónak tűnik, de ha közelebb kerülsz a Nyilashoz, rájössz, milyen izgalmas személyiség – innentől kezdve pedig nincs kiút a bűvköréből!

Bak

A Bak hihetetlen magabiztosságával nyűgözi le az embereket. Együttérzése és elkötelezettsége miatt szintén sokan keresik a társaságát.

Vízöntő

 A Vízöntőre gyakran sütik a “lázadó” bélyeget, de épp ez a nyughatatlansága teszi ellenállhatatlanná mások szemében. Mindig megragadja a lehetőséget, ha új kalandokra vagy ismeretségekre tehet szert.

Halak

 A Halakban az a legvonzóbb, érzékeny és intuitív jellemén kívül, hogy mindig a legjobbat látja az emberekben. Ez a jóindulat pedig elképesztően szimpatikus.

Forrás: Higher Perspectives

Exit mobile version