Minden, amit a csillagjegyek randizási szokásairól tudni akartál – 1. rész

nlc | 2016. December 05.
Épp egy kapcsolat elején vagy? Az illető csillagjegye alapján most megsejtheted, mire számíthatsz!

Kos

A Kos intenzív és szenvedélyes, egy leheletnyit pedig önző is. Összességében azonban hűséges, olyan társ, akire mindig számíthatsz! Mivel imádja a kalandokat, a kapcsolatban izgalomból sem lesz hiány! Szereti a romantikus randikat és az aktív, élményekkel teli nyaralásokat a párjával.

Bika

Egy Bikának hosszú időbe telik, mire megnyílik és kimutatja az érzéseit. A hosszú és stabil kapcsolatban hisz. Ha át tudod verekedni magad az érzelmi korlátain, amiket felállított, hatalmas boldogságot élhetsz át vele. Ráadásul az ágyban sem fogsz benne csalódni: izgalmas és érzéki szerető.

Ikrek

Ha egy Ikrekkel jársz, számíts rá, hogy nem lesz megállás: aktív társas életet él, állandó mehetnékje van. Szeret kipróbálni új dolgokat, így a megtartásának legkönnyebb módja, ha izgalmassá és változatossá teszed a kapcsolatot.

Rák

A Rák nagyon komolyan veszi mind a saját, mind a másik érzéseit. Ami őt illeti, képes egy szempillantás alatt mély érzelmeket táplálni valaki iránt. Egy kapcsolat vele egyaránt lehet érzelmileg kielégítő, de megterhelő is.

Oroszlán

Az Oroszlán, ahogy az életben, úgy egy kapcsolatban is állandó csodálatot és figyelmet igényel. De maga sem fukarkodik a bókokkal és a meglepetésekkel! Egy izgalmakkal teli kapcsolatra számíthatsz vele.

Szűz

A Szűzzel nem kell érzelmi hullámvasútra vagy drámázásra számítanod, ugyanakkor annyira két lábbal a földön állnak, hogy nehezükre esik beleengedni magukat az érzelmeikbe. Csokival és virággal biztos nem fogod tudni levenni őket a lábukról – ennél sokkal keményebben kell próbálkoznod!

Még több szerelmi horoszkóp az NLCafén:

SunSigns

Exit mobile version