A csillagjegyed már tudja, milyen színűre fested legközelebb a lakás falát – 1. rész

nlc | 2016. December 07.
Bizonytalan vagy, hogy milyen színűre fesd a lakás falait? Megértjük, hiszen utána mégiscsak nap mint nap közöttük kell jól érezned magad! Aggodalomra semmi ok: a horoszkópod segít!

Kos

A csillagjegyed már tudja, milyen színűre fested legközelebb a lakás falát - 1. rész

A Koshoz, mint Tűz jegyhez evidens választásnak tűnik a piros. Ám egy élénk, vibráló árnyalat túl sok lenne neked: válaszd inkább a bordó egy meleg, szenvedélyes tónusát!

Bika

Föld jegyként mindenképpen egy természetes színt válassz. Egy barackos, halvány rózsaszín az érzéki oldaladat is kielégíti majd!

Ikrek

Az Ikrek jegyűekhez jól passzol egy napfényes sárga árnyalat, hiszen a sárga az ész és az intellektus színe. Csak arra figyelj, hogy kellően meleg tónust válassz!

Rák

A Rák személyisége kedves és megnyugtató – az otthonában is erre a hatásra törekszik. Egy kellemes, világos szín, mint a vanília, remekül passzol hozzád!

Oroszlán

Ha valakit nem rettentenek el a vibráló, élénk színek, az az Oroszlán. Sőt, te kifejezetten jól éreznéd magad egy rikító, kínai vagy paradicsomvörös helységben – persze csak a megfelelő luxuskörnyezettel kiegészítve!

Szűz

 A Szűz számára fontos, hogy az otthona minden stressztől mentes környezet legyen. Ezt leginkább egy francia világoskékkel segítheted elő – végy példát Marie Antoinette szalonjairól!

MyDomaine

Exit mobile version