Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Induljon szerelemmel az új év!

RKB | 2016. December 30.
Az új év elején mindannyian esélyt kapunk arra, hogy szerelmessé és boldoggá tegyük a 2017-es esztendőnket. Ez az időszak arra hív bennünket, hogy meggyógyítsuk a szeretet adásához és a szeretet kapásához fűződő viszonyunkat. Most meggyógyíthatod magadban azokat a régi emlékeket, amelyek valamilyen módon még mindig befolyásolnak.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy egy kicsit lazíts, egy kicsit hátralépj. A bulikban, az ünneplésben nem neked kell vinned a prímet. Hagyd, hogy a szerelmed is felragyoghasson melletted, és ő is megmutassa az értékeit! Ez a hétvége az egyszerűség jegyében lesz a legjobb a számodra. Most ne akarj világraszóló változásokat az életedben!

Bőség: Itt az ideje, hogy lassíts, és hogy magadba pillants egy kicsit: Tényleg mindent megtettél a bőség érdekében. De vajon azt tetted meg, amit valóban érdemes megtenned, vagy csak azt, ami épp az eszedbe jutott? 2017-ben legyél kicsit megfontoltabb, ha pénzügyekről van szó.

BIKA

Szerelem: Tedd félre az eddigi félelmeidet, tedd félre a kicsinyességet, tedd félre a szőrszálhasogatást, és szilveszter hétvégéjén az apró részletek helyett nézd a nagy egészet! Ahelyett, hogy elvesznél a részletekben, azt nézd, hogy mennyi boldogság van az életetekben. Ez a hétvége a számodra az álmok újraálmodásáról szól majd.

Bőség: Álmodd újra azt is, hogy hogyan akarsz a pénzzel bánni 2017-ben. Érdemes lenne sokkal többet költened az álmaidra, hiszen gyorsabban megvalósulhatnak ebben az időszakban, mint azt gondolnád. Most invesztálj a vágyaid valóra váltásába, mert az év eleje erről (is) szól.

IKREK

Szerelem: Sokkal több szeretet van köztetek, mint azt eddig hitted. A szilveszter ezt segít bebizonyítani. Ha eddig nem is hitted el, a hétvége végre igazolja: a párod olyan mély szeretetet táplál irántad, amilyenre mindig is vágytál. A kérdés csak az, hogy miért nem tudja ezt kimutatni, és te miért nem tudod ezt meglátni?

Bőség: Könnyen lehet, hogy mostanában azért nem talált rád a bőség, mert az energiáidat valami más kötötte le. Ezt a hétvégét még szánd a bulizásra, a jövő héten azonban elkezdheted kidolgozni az új bőségtervedet, azt a kreatív utat, ami több pénzt hoz az életedbe.

RÁK

Szerelem: Bocsásd meg magadnak mindazt, ami nem történt meg 2016-ban. Tele vagy bűntudattal, és sérelmekkel az évvel kapcsolatban, és ezek az apró szálkák a szerelmi életedre is rányomják a bélyegüket. Lehet, hogy nem voltál olyan türelmes, kedves, és szeretetteli a pároddal és a családoddal, mint szerettél volna. Semmi baj, az új évben jobban megy majd!

Bőség: Lehet, hogy nem annyi van a bankszámládon, amennyit szeretnél, de ez ne tegye tönkre a kedvedet. Az év eleje egy új időszakot indít a pénzügyeidben is. Ne tegyél pénzügyi fogadalmakat, de arra figyelj oda, hogy milyen lehetőséget kapsz a munkahelyeden az év első napjaiban!

OROSZLÁN

Szerelem: Fontos leszögeznünk már az elején: ez a hétvége sokkal jobb lesz. Jobb lesz, mint hitted. Jobb lesz, mint azt szeretted volna. Ha pedig már ennyire jó lesz, akkor igazán megtehetnéd, hogy ebből a jóságból juttatsz másoknak. A hétvégétek egyik legszebb része az lesz, amikor a szerelmeddel közösen segítesz valakinek. Valakinek, aki ettől az apró segítségtől erőt kap.

Bőség: A szilveszteri hétvége nem az aratás ideje. Azt szeretnéd, ha máris learathatnád azokat a magokat, amelyeket 2016-ban ültettél el. De erre még várnod kell. Ez a hétvége anyagi szempontból még mindig a vetésé: Még tovább vetheted el azokat a magokat, amelyek hamarosan sok bevételt hoznak neked.

SZŰZ

Szerelem: A kettőtök között lévő szeretetkötelék mit jelent a számodra? Ez lehet védőburok is, de fojtogató hurok is. Ezen a hétvégén a kapcsolatotok védőburok jellegét kellene erősítenetek, azt a mély összetartozást és összefogást ami az első pillanattól kezdve ott van köztetek. Talán az sem baj, ha teljes egészében kizárjátok a külvilágot, és csak kettesben szilvesztereztek.

Bőség: Tudnod kell, hogy az ég vigyáz rád. Tudnod kell, hogy minden angyalod azon dolgozik, hogy megérkezhessen az életedbe az anyagi függetlenség. Az a függetlenség, ami lehetővé teszi, hogy megvalósítsd az álmaidat. De legalábbis azt a célodat, amelyet 2016-ban hiába kergettél.

MÉRLEG

Szerelem: Lehet, hogy úgy érzed, öreg vagy már a bulizáshoz, de mi van a kettesben töltött meghitt bulikkal? Ez a hétvége a szerelmetek ünneplése is lehetne, egy romantikus vacsorával, egy kis tánccal, egy kis beszélgetéssel, és sok-sok öleléssel. Mit szólnál ehhez a programhoz? Ne hidd, hogy a szerelmed nem pont ugyanerre vágyik!

Bőség: Keresd meg azt az ügyet a hétvégén, amelyet szívesen támogatsz. Most adakozz, adj adományt, vagy ajándékozz el néhány felesleges téli ruhadarabot. Azzal, ha adsz, mozgásba lendíted az univerzum kerekeit, és ez segít kimozdulni az elakadásaidból.

SKORPIÓ

Szerelem: Sokkal több lehetőség, szeretet és szerelem van köztetek, mint amennyit ki mertek mutatni. Hogy akkor miért nem mutatjátok ki? Ezt a kérdést magadnak kellene feltenned, hiszen te vagy az, aki bezárkózik, és aki jóval kevesebbet mutat meg az érzelmeiből, mint szeretne. Ezen a hétvégén lesz alkalmad arra, hogy megnyílj a szerelmed felé.

Bőség: Ismerd fel végre a saját erődet! Ezen a hétvégén megértheted, hogy ha megteszed mindazt, amire régóta vágysz, az egy lépéssel közelebb visz a bőség és a pénzügyi biztonság állapotához. Igen, akkor is, ha a vágyaidnak – látszólag – semmi közük sincs a pénzügyekhez.

NYILAS

Szerelem: Mitől tartasz? Mik a legnagyobb félelmeid? Itt az ideje, hogy szembenézz a párkapcsolati félelmeiddel, és felismerd: az elmúlt év nagy részét ezek befolyásolták. Hidd el, ha elengeded az aggodalmakat, és észreveszed, hogy a párod szeret téged, akkor elmúlik a görcsösséged, és a kapcsolatotok is sokkal színesebbé, boldogabbá válik.

Bőség: Engedd meg magadnak a belső békét és a magabiztosságot az anyagi ügyekben is. Pénzügyeid talán azért alakulnak hullámzóan, mert nem mindig hiszed el, hogy megengedhetsz magadnak bizonyos dolgokat. Tudatosítsd magadban, hogy mindenre jut elég pénzed 2017-ben is.

BAK

Szerelem: A szíved ereje felülmúlja a legtehetségesebb csodadoktorét is. A szíved ereje képes arra. hogy meggyógyítsa a kapcsolatodat. Ne felejtsd el: ez a kapcsolat pusztán a kivetülése a saját belső kapcsolatodnak önmagaddal. Használd a hétvégén arra a szíved erejét, hogy meggyógyítod a kapcsolatodat önmagaddal, és ezáltal a szerelmeddel is.

Bőség: Ugye tudod, az a legfontosabb, hogy önmagadat szeresd? Ha szereted magadat, akkor már teljesen mindegy, hogy mennyi pénzed van. Ha szeretet vesz körül, és ezt tudatosítod is magadban, az segít ellazulnod a hétvégén. Ha pedig ellazulsz, és elengeded a görcsöket, könnyebben látod meg a lehetőségeket is.

VÍZÖNTŐ

Szerelem: Hogyan hoztok döntéseket? Nem az számít, hogy külön-külön hogyan döntötök, hanem az, hogy mi a közös döntési mechanizmusotok. Elnyomjátok egymás akaratát, vagy épp ellenkezőleg: inspiráljátok, segítitek egymást? A szilveszteri hétvégén megtanulhattok közös döntéseket hozni a közös életetekről – ez olyan tudás, amelyre már régóta szükségetek van.

Bőség: 2016-ban sokkal több volt az aggodalmad, mint az indokolt lett volna. Az év utolsó napjait használd arra, hogy tudatosítod magadban: valamit rosszul néztél eddig a bevételeiddel kapcsolatban. 2017-ben új szemléletre és új pénzügyi alapelvekre lesz szükséged, ezt most alapozhatod meg.

HALAK

Szerelem: A hétvége egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy elengedd a címkéket és a hasonlítgatásokat. Mintha mindig másokhoz mérnéd magadat, a párodat és a szerelmeteket. Pedig ez a szerelem a tiétek, emiatt nincs értelme annak, hogy másokéhoz mérd a kapcsolatotokat. Engedd meg magatoknak, hogy a boldogság a nektek megfelelő módon találjon rátok.

Bőség: Tele vagy kérdésekkel a pénzről, és a pénzügyekről. Úgy érzed, hogy valakivel mindenképp kell beszélned erről a témáról, de ez nem teljesen igaz. Most a válaszaidat önmagadban lelheted meg, és nem mások tévedéseiben vagy sikereiben.

Exit mobile version