Ezt tartogatja 2017 a számodra, ha Bak vagy

nlc | 2017. Január 13.
Régóta várt békét, harmóniát, sőt még házasságot is hozhat 2017 a Bak csillagjegyben születettek számára!

 Ha Bak a csillagjegyed, idén végre mindenre lesz időd! A tempó lassúnak tűnhet, de te ezt nem bánod – végre ráérzel, hogyan élvezz ki minden pillanatot. Most kiderítheted, mi vár még rád 2017-ben.

Szerelem

A kapcsolataidban nagy hangsúlyt kapsz te magad. A párkapcsolatodban nemcsak a másik hibáit kell elfogadnod, hanem a saját hibáidat is ideje megszeretned. A szerelmek még komolyabbá válhatnak, és ha a gyerekvállalás nem is kerül idén középpontba, a házasságot talán fontolóra veszitek.

Ha szingli vagy, 2017 kiváló időszak, hogy elkezdj kiépíteni egy kapcsolatot. Ez azzal is jár, hogy többet foglalkozz magaddal, hogy megismerd és megszeresd magad!

Karrier, pénzügyek

Az életed a munka körül forog majd idén. Valamiért a fejedbe veszed, hogy ki akarnak rúgni, amivel csak feleslegesen idegesíted magad. Valójában még a kreatívabb ötleteidet is jobban értékelhetik. A pénzügyeidet illetően továbbra sem kell aggódnod, ám nem árt egy kis takarékoskodás sem.

Egészség

 Az egészségi állapotod néha egy hullámvasútra emlékeztet majd: néha teli leszel energiával, máskor úgy érezheted, mintha kiszipolyoztak volna. Ezért próbálj rendszerességet vinni a napjaidba: mindig figyelj, mit eszel, és az edzést se hanyagold, máskülönben könnyen magadra szedhetsz pár kilót!

Sunsigns

Exit mobile version