Válassz egy kártyát, és tudd meg, hogyan győzheted le a stresszt!

nlc | 2017. Március 31.
Stresszes helyzetekkel időről időre mind szemben találjuk magunkat, ám a szorongás leküzdésére nem létezik mindenkire egyformán érvényes recept. Most egy kis játék segítségével személyre szabott megoldást találhatsz a stressz legyűrésére!

 Se olyan munkahely, se olyan lakókörnyezet nem létezik, ahol ne ütné fel a fejét a stressz. Kiiktatni aligha tudjuk az életünkből, kezelni viszont annál egyszerűbben megtanulhatjuk. Ha szeretnéd kideríteni, te hogy birkózhatsz meg a legegyszerűbben a stresszes szituációkkal és időszakokkal, válassz egy kártyát az alábbiak közül!

1. Tölts több időt a természetben!

A legtöbb emberre gyógyítóan hat a természetben töltött idő, ám rád különösen jó hatással van egy kiadós séta vagy napozás. Az anyatermészettel való kapcsolódás segít, hogy újra magadra találj és elengedd a stresszt.

2. Engedd szabadjára a kreativitásod!

Legyen az rajzolás, írás vagy tánc, egy kreatív tevékenység könnyen hozhatja az embert meditatív állapotba. Téged pedig különösen: így ha bestresszelsz, láss hozzá az alkotáshoz, és máris könnyebben szabadulhatsz a feszültségtől!

3. Méregtelenítsd tested-lelked!

A felgyülemlett stressztől számodra a legbiztosabb szabadulást a testi-lelki megtisztulás jelenti. Egy forró, sós fürdő, egy gyógytea, egy kis sport, vagy akár egy kiadós sírás csodákra képes, hogy ismét visszatalálj az egyensúlyodhoz!

awakeningpeople

Exit mobile version