6 jel, hogy gyermeked öreg lélek

nlc | 2017. Június 23.
Erős és összetéveszthetetlen jelekből tudhatod, hogy gyermeked nagyon sokszor reinkarnálódott már, és nagyon öreg lélek. Hogy pontosan melyek ezek? Részletezzük a hat legjellemzőbbet.

1. Nehezen találja a helyét a többi gyerek között

Nagyon erős jele, hogy gyermeked öreg lélek, amikor nehezen ért szót a saját korosztályával, nem találja helyét a gyerekek társaságában. Bölcsebbnek tűnik a korához képest, nem viselkedik “gyerekesen”.

2. Keresi a felnőttek társaságát

Hogy gyermeked számtalan előző életet tapasztalt meg, jól bizonyítja, amikor a gyerekek helyett inkább a felnőttek társaságát keresi. Szokatlan módon megérti a felnőttek társalgását, a humort, és korához képest nagyon értelmesen tud a felnőttekkel szóba elegyedni.

3. Úgy gondolja, a hatalom butaság

Hogy gyermeked öreg lélek, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szülői fegyelmezést, hatalmat pontosan ugyanolyan idiótaságnak gondolja, mint a többi gyerek viselkedését. Bámulatosan világosan lát rá az életre, a nevelésre, a szabályokra, melynek többségéről úgy gondolja, rosszak és fölöslegesek.

4. Folyamatosan kérdésekkel bombáz

A számtalan reinkarnáción át született gyermek nagyon kíváncsi, folyamatosan kérdéseket tesz föl, de nem a miért érdekli, annál sokkal mélyebb magyarázatokra vágyik. Könnyen előfordulhat, az idegeidre megy a folyamatos kérdéseivel és szövegeléssel.

5. Magában is jól elvan

Újabb erős jele, hogy gyermeked öreg lélek, ha szívesen tölti magányában az időt, mégsem unatkozik. Inkább befelé forduló típus, a hangos, zajos és túl vidám társaságok riaszthatják. Jól érzi magát a saját világában, ritkán találkozik kortársaival. Sokan azt gondolják róla, önző és magának való, de erről szó sincs, egyszerűen nem vágyik a társaságra.

6. Képességeihez mérten rosszabbul teljesít

Jellemző, hogy az öreg lélekkel reinkarnálódott gyerek rosszabbul teljesít az iskolában, mint amire képességei alapján lehetősége lenne. Még csak arról sincs szó, hogy a többiek lennének okosabbak, egyszerűen nem akar kitűnni, megtartja tudását magának. Társainál kevésbé motivált.

Fontos jelekből tudhatod, hogy gyermeked öreg lélek

(gostica)

Exit mobile version