Érzéki és romantikus randira számíthatsz a Rák jeggyel

nlc | 2017. Június 28.
Vibráló és különleges randira számíthatsz, amelyből a romantika, az érzékiség sem hiányozhat, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfival készülsz éppen találkozni. Hogy pontosan mire is számíthasz, milyen fontos dolgokra érdemes felkészülnöd, cikkükből minden részletet megtudhatsz.

A Rák az egyik legszeretetreméltóbb, legnagylelkűbb és legsegítőkészebb csillagjegy. Ha partnerére talál benned, egészen biztos lehetsz benne, mindent megtesz a boldogságod érdekében.

A Rák szereti az otthonát

A Rák nagyon szereti az otthonát. Az kapcsolja ki a leginkább, amikor szépítgetheti, díszítheti környezetét. Ha meghív a lakásába, figyelj nagyon a dolgaira. Dicsérd meg az otthonát, az ízlését, jó pontokat szerzel nála. Csodásan megterített asztallal, finom ételekkel vár, egészen biztosan megadja a módját, hogy a randevúzás mindkettőtök számára élmény lehessen. Ha eljutsz addig, hogy az otthonába invitáljon, jó úton haladsz a szíve felé.

A Rák érzelmi hullámvasút

Nagyon érzéki és nagyon érzékeny. Éppen ezért könnyen változik a hangulata, az egyik percben még boldog, a másikban pedig elönti a szomorúság. Mások hangulata is nagyon könnyen befolyásolhatja, átragadhat rá is. Idővel megtanulja tudatosan irányítani az érzéseit, de kivonni magát ez alól sosem tudja. Ha hosszú párkapcsolatra tervezel vele, mindezzel számolnod kell.

A Rák gyűlöli a konfliktust

A Rák jegyű hölgyet vagy férfit nem könnyű kiismerni. Nem fedi föl magát gyorsan, biztosan türelemre lesz szükséged, mire megnyílik előtted. Az is biztos, a Rák semmit sem gyűlöl jobban, mint a konfliktusokat, a vitákat. Kimenekül a kellemetlen helyzetből, még akkor is, ha a beszélgetés a párkapcsolat javára szolgálna. Tudnod kell, hogy ha gyakran fölemeled a hangod, mérgelődsz előtte, könnyen dühbe gurulsz, az a párkapcsolat gyors végét fogja jelenteni.

A Rák érzékeny és romantikus az ágyban

A Rák érzelmi biztonságra, szeretetre vágyik. Nagyon tud szeretni, és mindent megtesz a párkapcsolatáért. Az is biztos, ha egy éjszakás kalandra vágysz, máshol kell keresned. A Rák nem szereti a kalandokat, mert érzékeny és romantikus az ágyban. Több randi után dönthet úgy, hogy lefekszik veled. A szeretkezésnek is megadja a módját, romantikus, érzéki hangulatot teremt a hálószobában. Lágy és halk zene, illatgyertyák emelik az este hangulatát…

Romantikában nem lesz hiány, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfivel randizol

(via Thought Catalog)

Exit mobile version