Megtalálod a macskákat? Csak keveseknek sikerül

nlc | 2017. Október 27.
Ezek a rajzok igencsak trükkösek. Nem véletlen, hogy csupán kevesek látják a megoldást. Agyad bámulatosan működik, ha megtalálod a macskákat. A másik képen pedig még nagyobb a kihívás, és akkor még egy harmadikat is találsz. Vajon intelligensebb vagy az átlagosnál? Teszteld magad, és megtudhatod.

Izgalmas játékot ajánlunk, ami vélhetően komoly kihívást jelent majd az agyadnak. Ha ezeket a furcsa, de annál izgalmasabb képeket megnézed, könnyen lehet, elsőre semmi különöset nem látsz rajtuk. Nézd meg picit alaposabban, hátha fölsejlik az a részlet, ami a kihívást, a feladatot jelenti. Nem mindenki tudja megoldani, mert nem mindenki agya fogja fel a legapróbb és igencsak elrejtett részleteket. Valójában csak keveseknek sikerül. Te meg tudod oldani a teszteket? Ha igen, elmondható rólad, a gondolkodásod csöppet sem átlagos, magas az intelligenciád és kiváló a problémamegoldó képességed.

Felkészültél? Annyit mindenképpen kérünk tőled, hogy ne csapd be magad. Nézd meg először a képeket, és csak azt követően görgess a megoldásokhoz, ha végképp elakadtál, és feladtad a keresést. Akkor indulhat a játék.

Megtalálod a rajzon a két macskát?

Vajon sikerrel jártál? Mennyi időt töltöttél a megfejtéssel? Másodpecek alatt végeztél vagy hosszabb időt töltöttél a feladattal. Az IQ-teszteknél az idő is számít.

Jöhet a következő feladat?

Megtalálod a rajzon a kocsist?

Elismerjük, valóban nem könnyű a feladat. De ha könnyű lenne, mindenki pillanatok alatt megoldaná. Sikerült?

Jöhet a harmadik rajz?

Megtalálod a 7 emberi arcot?

Ezt az utolsót levezetésnek szántuk. Nem is volt olyan nehéz, ugye? És azért, ha az első kettőt nem sikerült volna megoldanod, még érezhetsz némi sikert.

Akkor tehát íme a megoldások. Könnyen lehet, most a homlokodra csapsz, hogy valójában milyen egyszerűek voltak a feladatok. Az intelligenciatesztek lényege éppen ez, nem biztos, hogy a dolgokat érdemes túlbonyolítani. Legyen csodás napod.

Íme a megoldások

A macskák itt rejtőztek el

A kocsist így más sokkal egyszerűbb megtalálni

És az arcok sem rejtőznek többé

(via Fabiosa)

Exit mobile version