Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Sok tanulnivalótok van egymásról a pároddal

R. Kövér Balázs asztrológus | 2017. December 01.
Még a legőszintébb, legrégebbi kapcsolatokban is új arcát ismerheted meg a párodnak a hétvégén. Ha pedig csak nemrég találkoztatok, szinte biztos lehetsz benne, hogy most kiderül róla néhány érdekes dolog. Ez természetesen nemcsak a szerelmi kapcsolatokra lesz igaz: a barátságokban, a családi viszonyokban és a munkahelyi kapcsolatokban is új oldalát ismerheted meg a többieknek.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy okos döntést kell hoznod. A valóságban azonban nem létezik okos döntés. Nem létezik olyan döntés, amelyet az eszedre hallgatva hoznál meg, és amely segítene neked ebben a helyzetben. Sokkal egyszerűbb, ha a szívedre hallgatsz, és ha arra figyelsz, hogy olyan döntést hozz, amely a szívednek is jó.

Bőség: Nincs értelme szaladnod a pénzed után. Úgy tűnik, hogy most nem kapsz vissza egy kölcsönt. Ne mondj le erről az összegről, de lehet, hogy csak jövőre érkezik vissza hozzád.

BIKA

Szerelem: Szenvedélyre és erotikára vágysz a hétvégén. Most arra van szükséged, hogy olyan rajongással vegyen körül a szerelmed, mint amikor megismerkedtetek. Érdemes lenne neked is úgy nézned rá, mint amikor először találkoztatok. Ha megtalálod ugyanazt a csillogást a szemedben, akkor ő is megtalálja a szenvedélyt magában.

Bőség: Keresed azt az alkalmat, amikor titokban megoldhatsz egy anyagi ügyet. Lehet, hogy a titkolódzás most nem tesz jót a dolgoknak. Lehet, hogy ideje lenne nyílt kártyákkal játszanod.

IKREK

Szerelem:  Könnyedén beléd habarodhat bárki a hétvégén. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenképp flörtölnöd kell. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a csáberődet használd arra, hogy újra meghódítsd a párodat, és éreztesd vele, hogy milyen fontos ő a számodra. Mutasd ki a valódi érzéseidet!

Bőség: Ha eddig azt hitted, hogy valaki eltitkolta előled a meggazdagodás titkát, akkor most rá kell jönnöd: az az egyetlen titok, ami valóban működik, ha szereted a pénzt.

RÁK

Szerelem: Van benned némi sértettség a szerelmeddel kapcsolatban. Jó, talán nem a sértettség a legjobb szó. Talán a némi tartózkodás a jobb megfogalmazás. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy meggyógyítsd magadban és a kapcsolatotokban ezt az érzést. Figyeld meg a gesztusokat, amelyeket a szerelmed tesz neked.

Bőség: Úgy érzed, hogy le kell mondanod valamiről. Talán most számolod ki, hogy mennyibe is fog kerülni a karácsony, és ezért érzed szükségét annak, hogy megszorítsd a nadrágszíjat.

OROSZLÁN

Szerelem: Erőtlennek érzed magadat, és úgy tűnhet, hogy valaki az összes szavadat kiforgatja vagy félreérti. Most a szavak helyett a tettek valóban sokkal értelmesebben és hangosabban beszélnek. Tettekkel mutasd meg, hogy mit érzel valójában, és a hétvégén állj ki a szerelmed mellett!

Bőség: Mostanában hullámzik benned a lendület: Hol nagy erőkkel vágsz bele abba, hogy meggazdagodj, hol pedig szívesen választanád a remete életmódot. Most ismét a meggazdagodás vágya erősödik benned.

SZŰZ

Szerelem: Sokféle programot választhattok a hétvégére, de most ünnepelnetek kellene. Hogy mit kellene ünnepelnetek? Természetesen önmagatokat, a szerelmeteket, a kapcsolatotokat és azt, hogy mindig meg tudjátok oldani a nehézségeket. Mert, azok továbbra is megoldhatók, ha összefogtok.

Bőség: El sem tudod képzelni, hova lett a pénzed. Most könnyen kiderülhet, hogy többet költöttél a héten vagy a hónapban, mint azt gondoltad. Érdemes váratlan kiadásokkal számolnod.

MÉRLEG

Szerelem: Nem kell mindent elhinned, amit hallasz. Ugyanakkor jól teszed, ha a párodnál rákérdezel arra, hogy a híreszteléseknek van-e valamilyen alapja. Érdemes most tisztáznotok minden félreértést, és érdemes tiszta lapot nyitnotok az életetekben. Ne vigyél át haragot hétfőre!

Bőség: A legszívesebben minden pénzedet arra költenéd, hogy gondoskodj másokról. Jól teszed, ha most beosztod a pénzedet, és ha nem csak mások boldogságára, de a sajátodra is költesz.

SKORPIÓ

Szerelem: Sokkal gyorsabban rendezhettek egy nézeteltérést, mint azt hinnéd. Most a legnagyobb viták is könnyedén rendezhetők. Bármi is történt, azt most át tudjátok beszélni, és nincs szükségetek arra, hogy két durcás kisgyerekként kerülgessétek egymást egész hátvégén.

Bőség: Többet kellene költened az egészségedre. Nemcsak az egészséges táplálkozás éri meg azt, hogy költs rá, de most érdemes lenne megcsinálnod azokat a kivizsgálásokat, amelyeket halogatsz.

NYILAS

Szerelem: Azon gondolkodsz, hogy mit adsz a szerelmednek és mit veszel el tőle. Fontos, hogy értsd: a kapcsolatotok két erős és önálló személyiség dinamikájából alakult ki. Nem gondolhatod azt, hogy csak te vagy a felelős egyedül a szerelmetekért. Ez közös munka, amelybe mindketten beleteszitek a magatokét.

Bőség: Van egy nagyon jó ötleted arra, hogy mivel szeretné foglalkozni. Most talán szívesen megváltoztatnád a munkádat, vagy talán egy új hobbit választasz magadnak a hétvégén.

BAK

Szerelem: Attól félsz, hogy túlzottan is kiadod magad, vagy hogy túlzottan is sebezhetővé válsz. Pedig jó, ha tudod, hogy valójában nincs okod erre a félelemre. Valójában a sebezhetőséged egyfajta védelmet is jelent. Ezért megengedheted magadnak, hogy a szerelmednek megmutasd a sebezhető arcodat is.

Bőség: Becsüld meg a forintokat: most kiderülhet, hogy a táskádban, a zsebedben vagy a lakásodban hatalmas összeg halmozódott fel fémpénzben. Érdemes lenne elköltened vagy beváltanod a hétvégén.

VÍZÖNTŐ

Szerelem: Pontosan tudod, hogy mi az, amit a szerelmed hallani akar tőled, de valamiért most nehezedre esik azt kimondanod. Attól tartasz, hogy ezekkel a szavakkal manipulálnád őt. A hétvégén csak azt mondd, amit a szíved szerint mondanál. Azt azonban mondd végig, és magyarázd el alaposan.

Bőség: Sokkal egyszerűbb lenne, ha különválasztanád a pénzügyeket és a baráti kapcsolataidat. Ha túl sok az összefonódás, akkor egy idő után olyanok tartoznak neked, akiktől nem akarod visszakérni a pénzed.

HALAK

Szerelem: Talán már le is mondtál arról, hogy megérkezzen az életedbe az az érzékeny és intuitív szerelem, amire igazán vágysz. Ne felejtsd el, hogy a vágyak mindig megmutatják azt, hogy mit tudsz megvalósítani: ha vágysz valamire, az megvalósítható a számodra.

Bőség: Fontos, hogy tudd: az égiek vigyáznak rád. Amikor pénzre van szükséged, akkor mindig kerül annyi, amennyi kell. Nem érdemes előre aggódnod azon, hogy miből fedezel egy kiadást!

Exit mobile version