Melyik istennő lennél a csillagjegyed alapján? – 1. rész

nlc | 2018. Május 07.
Vajon miért nem merültek feledésbe az ősi mitológiák? Valószínűleg azért, mert ma is sok igazságot lelünk bennük. Az istenek és istennők például különböző személyiségtípusokat testesítenek meg. Most a csillagjegyed alapján megtudhatod, ki lennél az istenek világában!

Kos

Vakmerő és öntudatos Kosként a skandináv mitológia Freya istennőjével tudsz legjobban azonosulni. Freya egy harcos hercegnő, aki a valkűröktől védelmezte a földjét. Inspiráljon arra, hogy te is kiállj magadért minden helyzetben!

Bika

Uralkodó bolygód a Vénusz, az istennő-megfelelőd pedig nem meglepően Afrodité. Ahogy a szépség és a szerelem istennője, te is pozitív energiával és kifogástalan szépérzékeddel ajándékozod meg embertársaidat.

Ikrek

Mondták már, hogy bárkit meg tudsz győzni bármiről? Igazi kommunikátor vagy, akárcsak Írisz, aki a görög mitológiában a földieket és az isteneket köti össze egymással mint közvetítő.

Rák

Hathor az egyiptomiak legkedvesebb istennőjének számított. Nem csoda, hiszen a zene, az öröm és a termékenység istennője, aki szívesen segít az embereken. Körülötted is mindig minden harmonikus, ezért szívesen vannak melletted az emberek.

Oroszlán

Ragyogó személyiségedhez leginkább Éosz fogható, a görög hajnalistennő. Éosz minden reggel kiereszti Hélioszt, a Napistent, vagyis neki lehetünk hálásak a napsugarakért. Te is hasonlóan aranyozod be a környezeted, vidámságoddal képes vagy lelket önteni másokba.

Szűz

A legpraktikusabb és a leginkább két lábbal a földön álló jegy vagy. Istennő-megfelelőd az indián mitológiából ismert Fehér Bölény Asszony, aki megtanította az embereknek, hogyan használják fel az állatok összes részét az életben maradás érdekében.

astrologyanswers

Exit mobile version