Napi kínai horoszkóp 2019. február 2.: Ide vezet minden út

nlc | 2019. Február 02.
Vajon merre vezet ma az utad? Merre, milyen irányba haladsz a sorsod útján? Vajon ráléptél már? A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod a válaszokat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden út ide vezet… (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szeretetet választom. Minden helyzetben a szeretet mellett döntök. A sorsom útját járom, amikor őszintén szeretek. Szeretetet adok, és elfogadom mások szeretetét. Szeretetben élek.

A Bivaly

Elkerülhetetlen számomra a bőség. Valódi bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Mindent megkapok a sorstól, amire valóban szükségem van. Bőségben, boldogságban élek.

A Tigris

Minden út az egészséghez vezet. Minden helyzetben az egészséget választom. Szeretem magamat, a legjobbat érdemlem. Az egészség a célom. Az egészséges élet a sorsom. Tudatosan figyelek magamra. 

A Nyúl

Mindennap szánok időt önmagamra. Mindennap van időm magamra figyelni. Mindennap törődöm magammal. Mindennap teszek önmagamért. Mindennap a sorsom útját járom.

A Sárkány

Az igazság belül van. Igazat adok másoknak, igazat adnak nekem a többiek. Szeretettel fogalmazom meg az érveimet. Az igazság a szeretetben rejlik. Szeretettel érvényesítem az igazamat.

A Kígyó

Képes vagyok a szeretetre. Képes vagyok szeretni. El tudom fogadni a szeretetet. Megnyitom magamat a szeretetnek. Szeretni jó. Merek szeretni. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem a környezetemben élőket.

A Ló

Hálás vagyok minden befizetett csekkért. Hálás vagyok a bőségért, amiben élek. Mindig van elég pénzem. Örömmel fizetem be a csekkeket. Jó érzéseket társítok a pénzhez. Szeretem a pénzt, egyre több van belőle. 

A Kecske

Egészséghez segítek másokat. A jelenlétemmel gyógyítok. Az egészségem inspiráló. Törődöm magammal, törődöm a környezetemben élőkkel. Szeretteim követik a példámat. Ők is az egészség mellett döntenek.

A Majom

Nyugalom váltja fel a viszályokat. Mindenkor a békére, a harmóniára törekszem. Békében, nyugalomban élek magammal és a környezetemmel. Örömmel békítem ki az ellentéteket. A sorsom szerint élek.

A Kakas

Munkatársaimnak szükségük van rám, és nekem is rájuk. Fontos a munkám. Munkatársaim elismerik a munkámat. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. Szívesen dolgozom együtt a többiekkel.

A Kutya

Párkapcsolatom gyógyító erejű. Párommal gyógyítjuk egymás lelkét. Jó hatással vagyunk egymásra. Gyógyító és szeretetteli kapcsolatban élünk. Párommal támogatjuk, segítjük egymást.

A Disznó

Mindenkit elfogadok, és engem is elfogadnak mások. Önzetlenül segítek, a többiek is segítenek nekem. Örömmel adok, örömmel fogadok el. Szeretetben élek. Körbevesz a segítő szeretet.

Exit mobile version