Napi kínai horoszkóp 2019. február 9.: Egyre vastagabb a pénztárca

nlc | 2019. Február 09.
Több pénzt szeretnél? Jó lenne, ha vastagabb lenne a pénztárcád? Valójában ez nem annyira nehéz, mint sejted. A kínai horoszkóp bölcs javaslatai szerint a pénz iránti hozzáállásodat változtasd meg. A pénzre szeretett tárgyként gondolj, amiből minden nappal egyre több van...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Lehet egyre vastagabb a pénztárcád (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Testalkatom megváltoztathatom. Pozitívan tekintek magamra. Testemet napról napra szebbnek látom. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem, és elfogadom magamat. Szeretem, és elfogadom a testemet.

A Bivaly

A szerelem jelen van életemben. Megérdemlem az igaz szerelmet. Megnyitom a szívemet a valódi érzéseknek. Szerelemben, boldogságban élek. Örömteli és teljes az életem a párom mellett.

A Tigris

Egészségessé teszem magamat. Figyelek a testemre, figyelek az egészségemre. A legjobbat adom magamnak. Egészséges ételeket és italokat fogyasztok. Az egészség a legdrágább ajándék.

A Nyúl

Az egészség minden formájára nyitott vagyok. Egészségesen élek. Törődök a testemmel, törődök a lelkemmel. Gazdag vagyok, mert egészséges vagyok. Valódi érték az egészség. Vigyázok magamra.

A Sárkány

Harmóniában élek szomszédaimmal. Jól kijövök a körülöttem élőkkel. Szeretem, és elfogadom a szomszédaimat. Békében, harmóniában élek a környezetemmel. A környezetem is elfogad, és segít engem.

A Kígyó

Megkapom a nekem való feladatokat. Mindennap kreatív munkát végzek. Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Jól érzem magamat a munkahelyemen. Jó munkám van.

A Ló

Képes vagyok boldoggá tenni a szerelmemet. Boldog vagyok, boldogságot adok. Harmóniában, boldogságban élek a párommal. A szerelmem is boldoggá tesz engem. Megérdemlem a boldog párkapcsolatot.

A Kecske

Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Elfogadom magamat a hibáimmal együtt. Egyedi és tökéletes vagyok. Számtalan jó tulajdonságom van. Szeretem, és elfogadom magamat.

A Majom

Hozzásegítek másokat a virágzó boldogsághoz. Örömmel mutatok példát, hogyan lehetnek mások is boldogok. Boldogan élek, a boldogságom átragad a többiekre. Ragyogó az életem. Boldogan segítek.

A Kakas

Pénztárcám egyre vastagabb. Napról napra több pénzem van. Szeretem a pénzt. Pozitív érzésekkel gondolok a pénzre. Szívesen használom a pénzt mindennap. Bőven van elég pénzem.

A Kutya

Mindennap beszélek a szeretetemről. Ki tudom mondani az érzéseimet. Örömmel mondom el a szeretteimmel, mennyire fontosak, mennyire szeretem őket. Jólesik kimondani a szeretetemet.

A Disznó

Spirituális fejlődésem folyamatos. Napra napra egyre tudatosabb vagyok. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan élem az életemet. A spirituális gondolkodás segít szeretetre találni.

Exit mobile version