Napi kínai horoszkóp 2019. február 10.: Napról napra bölcsebb vagy

nlc | 2019. Február 10.
Napról napra bölcsebb vagy. Napról napra tudatosabban élheted az életedet. Napról napra nagyobbat léphetsz előre a fejlődésed, a sorsod útján. A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod ehhez a megoldást.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden nappal bölcsebb leszel (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Vonzónak találnak az emberek. Pozitív a kisugárzásom. Jól érzem magamat. Az emberek keresik a társaságomat, jól érzik magukat mellettem. Szeretem az embereket, a többiek is szeretnek engem.

A Bivaly

Testem egészséggel hálálja meg törődésemet. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom a testemnek. Napról napra bölcsebben tekintek magamra. Szeretem és elfogadom, aki vagyok.

A Tigris

Rám nevetnek a gyerekek. Kedvelnek a gyerekek. Én is szeretem a gyerekeket. A gyerekek ösztönösen látják bennem a jót. Szívesen mosolygok a gyerekekre. Könnyen és jól kijövök a gyerekekkel.

A Nyúl

Gyerekkori félelmeimet legyőztem. Elengedtem a gyermekkori fájdalmakat. Meggyógyítom a bennem élő gyermeket. Boldog a lelkem, hiszen a jelenben élek. A jelen boldog és örömteli.

A Sárkány

A jómód és a boldogság jól megfér együtt. Bőségben, boldogságban élek. Megérdemlem a jólétet és a valódi szerelmet. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Kígyó

Remekül végzem a munkámat. Szeretem, amit csinálok. Bölcsen teszem a dolgomat. Örömmel állok a feladatokhoz. A munkám fontos, én is a fontos vagyok a munkahelyem. Becsülöm a munkámat, a kollégák megbecsülnek.

A Ló

Szeretetet küldök minden családtagomnak. Szeretetet árasztok magamból. Szeretetben élek. Szeretem és elfogadom magamat, szeretem a családomat. Az életemben minden a legnagyobb rendben.

A Kecske

Harmóniában élek a világgal. Harmóniában élek önmagammal. Az életem része a harmónia. Békében, boldogságban élek. Elégedett vagyok magammal, elégedett vagyok a világommal.

A Majom

Szeretteim boldogok, ha megvalósítom az álmaimat. Szeretteim velem örülnek a sikereimnek. Boldog vagyok, amikor örülni látom a családomat. Boldog vagyok, mert sikeres vagyok.

A Kakas

Szeretetszál kapcsol a szerelmemhez. Szavak nélkül is tudom, mennyire szeret a párom. Érzem a párom szeretetét. Párom érzi a szeretetemet. Láthatatlan szál köt össze bennünket. Elválaszthatatlan a szerelmünk.

A Kutya

Napról napra bölcsebb vagyok. Napról napra gyűjtöm a tapasztalatokat. Tanulok a hibákból, tanulok a kihívásokból. Egyre nyugodtabb vagyok. Harmóniában élek. Bölcsen tekintek magamra és a külvilágra.

A Disznó

Nem félek az élettől, leolvad a védőhájam. Megengedem magamnak az élet valódi örömeit. Jól érzem magamat a világban. Nem cipelek fölösleges súlyokat. Önmagamat adom. Szeretem magamat.

Exit mobile version